Home » , » Η δίωξη του κράτους στον σύντροφο Ν. Αργυρίου και η στάση του ΚΚΕ

Η δίωξη του κράτους στον σύντροφο Ν. Αργυρίου και η στάση του ΚΚΕ

Από giorgis , Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 | 2:38 π.μ.

Του Γ. Γ.

Είναι αυτονόητο ότι η συμπαράσταση μας στον σύντροφο και φίλο Νίκο Αργυρίου για την υπόθεση που βρίσκεται στο στόχαστρο των κατασταλτικών μηχανισμών –αναλυτικά γι΄ αυτό μιλάει ο ίδιος στην συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Πριν» και τη οποία παραθέτουμε παρακάτω- είναι δεδομένη. 

Οι τακτικοί ακροατές τους δικτυακού μας ραδιοσταθμού θα έχουν σχηματίσει άποψη για την ακεραιότητα και μαχητικότητα του συντρόφου παρακολουθώντας τις εκπομπές που έχει κάνει και οι οποίες έχουν τον γενικό τίτλο «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ», ενώ οι συνεχείς αναδημοσιεύσεις που κάνουμε από την ιστοσελίδα των Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, μας δείχνoυν, την καθημερινή δραστηριότητα που κάνει αυτή η συλλογικότητα υπερασπιζόμενη τα δίκαια των στρατευμένων παιδιών του λαού μας.

Εναυσμα γι΄αυτή την ανάρτηση μου αποτέλεσε η ανάγνωση του κειμένου του «Σπάρτακου» που έχει τίτλο «ΚΚΕ: Ένα πρόχειρο Ψέμα αντί για την αναγκαία ταξική και πολιτική αλληλεγγύη».

Καπάκι διάβασα την ανάρτηση ενός εκπαιδευτικού στο facebook, του Λευτέρη Παπαθανάση:

ΚΚΕ: "Ούτε ψωμί, ούτε νερό στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων".

Παλιά μου τέχνη κόσκινο για το ιερατείο του Περισσού. Δεν πειράζει, σύντροφοι του ΚΚΕ, αν διαφωνείτε με τα κείμενα του Σπάρτακου, βγάλτε τα δικά σας κείμενα, στηρίξτε το σύντροφο που διώκεται με το δικό σας πλαίσιο, τι σκατά περιμένετε;

Σαν "Παρέμβαση Εκπαιδευτικών" βγάλαμε ανακοίνωση με το δικό μας πλαίσιο, στην ΕΛΜΕ καταθέσαμε ένα κείμενο που πιστέψαμε ότι αντιστοιχεί στη συναίνεση προκειμένου να βγει ψήφισμα συμπαράστασης, έτσι πάει.

Το βασικό είναι να δηλώσεις συμπαράσταση (διάολε, έχεις ένα σύντροφο που τον διώκουν το Κράτος και οι καραβανάδες του!), αλλά πού μυαλό για τέτοια στο ΚΚΕ... η λογική είναι "αφού δεν είναι δικός μας, ας πάει στο διάολο".

Δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ που ξεφτιλίζει αυτό που (θα έπρεπε να ) είναι η Αριστερά.


Αυτό επίσης που προκαλεί αλγεινή αίσθηση είναι η προσπάθεια του δημοσιογραφικού οργάνου της Κ.Ε του ΚΚΕ να χρεώσει τον Ν. Αργυρίου και κατ' επέκταση την συλλογικότητα του "Σπάρτακου" στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είναι μια ενέργεια κατάπτυστη. Ούτε ο σ. Νίκος έχει καμιά οργανωτική σχέση με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, (oι απόψεις του γι' αυτή την συλλογικότητα είναι παραπλήσιες με τις δικές μου, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και τουλάχιστον εγώ δεν γνωρίζω κανένα μέλος του "Σπάρτακου" -και ξέρω αρκετά- να είναι μέλος αυτής της εξωκοινοβουλευτικής οργάνωσης. 

Θέλω να πω δηλαδή ότι είναι τουλάχιστον ανήθικο να κολλάς ταμπέλες εκεί που δεν υπάρχουν.

Αναφερόμενο και σ' αυτό το γεγονός το "Πριν" σχολιάζει:

 Σοβαρά και ασόβαρα

Με σκληρές και ανυπόστατες κατηγορίες προσπαθεί ο Ριζοσπάστης της περασμένης Πέμπτης 16/3) να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα· δηλαδή το γεγονός πως σε ορισμένους φοιτητικούς συλλόγους η ΚΝΕ δεν υποστήριξε το ψήφισμα αλληλεγγύης στο διωκόμενο μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων Νίκο Αργυρίου.

Αφού προχωρεί σε μια απαράδεκτη ταύτιση του «αυτοαποκαλούμενου» (!) Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ (για να πλήξει, ανεπιτυχώς, την εμβέλειά του), το κατηγορεί για «συκοφαντίες και αντικομμουνισμό»! 

Αν είναι δυνατόν! Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή, πρόκειται για ευθύβολο αντιδημοκρατικό κτύπημα του κράτους και η ΚΝΕ στέκεται σε μια ...διατύπωση και μοιράζει κάρτες αντι-κομμουνισμού.

Αφού και ο «Ρ» σημειώνει πως «η συγκεκριμένη δίωξη είναι απαράδεκτη», θα μπορούσαν οι συνδικαλιστές της ΠΚΣ να συμβάλλουν στο να βγουν ψηφίσματα των μαζικών φορέων, όπως έχουν κάνει σε άλλους συλλόγους και σωματεία.

Στην συνέχεια και για να σχηματίσετε μια ολοκληρωμένη άποψη διαβάστε από το "Πριν" την συνένευξη που έδωσε το μέλος του "Σπάρτακου" στο δημοσίευμα που τιτλοφορείται "Νίκος Αργυρίου : Στο στόχαστρο το κίνημα των φαντάρων"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 35 σχόλια

20 Μαρτίου 2017 στις 8:31 π.μ.

Ρίξτε οσο λάσπη θέλετε. Ολα θα σας τα φτιάξει η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τσιμπάμε.....

20 Μαρτίου 2017 στις 1:37 μ.μ.

μην ξεχνάμε όμως, πως στις 16/3, το αστικό κράτος, δίκασε και 35 συνδικαλιστές του Π.Α.ΜΕ, με κατηγορίες παρωδίες ( http://www.902.gr/eidisi/ergazomenoi-symmahia/124289/simera-i-nea-diki-ton-35-syndikaliston-toy-pame-me-katigories )… και φυσικά ο σύντροφος αργυρίου αντί να μας βάλει τα γυαλιά τις ταξικής και πολιτικής ( ;;;) αλληλεγγύης, να μας δήξει τον σωστό δρόμο, επέτρεψε στους διαφόρους να γράφουν διάφορα για το ΚΚΕ και τις διάφορες « καταλήψεις»… εδώ πάει αυτό που λέει ο λαός μας « δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»…

20 Μαρτίου 2017 στις 2:19 μ.μ.

Οι σκύλοι γαβγίζουν,το καραβάνι προχωρεί!

20 Μαρτίου 2017 στις 6:40 μ.μ.

Μπορεί Σπάρτακος και ΚΚΕ να λένε τα ίδια ακριβώς αλλά το μεροκάματο είναι περιορισμένο, το ΚΚΕ έχει το copyright της επανάστασης και δεν το παραχωρεί εύκολα...

20 Μαρτίου 2017 στις 7:10 μ.μ.

Oταν οι αρχιψευταράδες του δικτύου πιάνονται με την γίδα στην πλάτη (δεν είναι και η πρώτη φορά) και ύστερα γράφουν σεντόνια απο αρλούμπες και επιστρατέυουν διάφορους Γ.Γ και Παπαθανάσηδες και ΠΡΙΝ για να τους ξελασπώσουν και εν προκειμένου να καλύψουν τις αλητείες και τις βρωμίες τους απέναντι στο ΚΚΕ.

"Οι συλλογικότητες όμως του μαζικού κινήματος των εργαζομένων και της νεολαίας, έλαβαν το μήνυμα. Ήδη, κάθε σωματείο εργαζομένων, κάθε φοιτητικός σύλλογος, κάθε συλλογικότητα γειτονιάς, κάθε άνθρωπος δεν υποτάσσεται στο μαύρο και βουβό μέλλον της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης, είναι μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων."
.
Σημείο απο ανακοίνωση του Δικτύου που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016 στην σελίδα τους.http://diktiospartakos.blogspot.gr/2016/12/21.html

Ποια είναι η απάντηση του δικτύου για τα δικά τους γραφόμενα πάνω στα οποία τοποθετήθηκε το ΚΚΕ;Ιδού:"Αυτή η φράση που το ΚΚΕ μας αποδίδει, δεν υπάρχει καν στο ψήφισμα. Δεν πιστεύουμε, έτσι κι αλλιώς, ότι «κάθε άνθρωπος που δεν υποτάσσεται [...] είναι μέλος της ΕΑΣ»! Κι αυτή η θέση μας προκύπτει από το σεβασμό στους πολλαπλούς και ποικιλόμορφους αγώνες του αντιπολεμικού κι εργατικού κινήματος, των οποίων αποτελούμε, νιώθουμε κι επιδιώκουμε να είμαστε μέρος. Γι’ αυτό και οφείλουμε να δηλώσουμε ρητά ότι το άρθρο του Ριζοσπάστη λέει ψέματα".

Αυτοί ήντουσαν πάντα όλοι αυτοί οι αριστεροαναρχομπάχαλοι, χυδαίοι και ξετσίπωτοι που ανακυκλώνονται μεταξύ τους για δεκαετίες και στήνουν δήθεν ακομμάτιστα δίκτυα και μέτωπα για να τα διαλύσουν λίγο αργότερα για να στήσουν στην συνέχεια άλλα.Με αυτό το τρόπο επιχειρούν να καλύψουν την πλήρη ανυπαρξία τους και την αντιδραστικότητα τους μέσα στο κίνημα και να αντιπαρατευουν με το ΚΚΕ.

Αφιερωμένο στον ποιό απροκάλυπτα αντικκεδολόγο του σαιτ τον Γ.Γ.

20 Μαρτίου 2017 στις 7:46 μ.μ.

Γιάννης. Το ΚΚΕ μιλάει για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Αυτό δεν μας εμποδίζει να παλεύουμε για όλα τα προβλήματα και των Στρατευμένων μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Το ΜΑΣ υπάρχει πάντα.

20 Μαρτίου 2017 στις 10:06 μ.μ.

Παναγιώτης. Ποια ακριβώς είναι η ιδεολογική διαφορά του ΚΚΕ με το Σπάρτακο; Για εξήγησε να μάθουμε κι εμείς... Μόνο ανταγωνιστικό μαγαζί βλέπω εγώ που πάει ο ένας να κόψει την πελατεία του άλλου..

21 Μαρτίου 2017 στις 10:36 π.μ.

Γιάννης. Οποιαδήποτε διεκδίκηση και του παραμικρού ζητήματος για να έχει και μια μικρή θετική κατάληξη πρέπει να γίνεται μέσα απο την Λαική Συμμαχία στην συγκεκριμένη περίπτωση για τους Στρατευμένους το ΜΑΣ. Μέσα απο εκεί θα γίνει και όλα θα συγκλίνουνε στο ότι καμμία κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό για τον λαό αν δεν αλλάξει Τάξη στην Εξουσία. Τον ρόλο του ΝΑΡ τον γνωρίζω πολύ καλά απο το 1989.... όπως και όλη του την πορεία μέχρι σήμερα. Ο Αντισταλινισμός είναι Ντροπαλός Αντικομμουνισμός έλεγε ο σ.ΚΑΠΠΟΣ που τους εγκατέλειψε το 1992.... Και σε διαβεβαιώ οτι δεν γεννήθηκα χτες.

21 Μαρτίου 2017 στις 6:24 μ.μ.

Γιάννης
Καταρχάς, δεν γνωρίζουμε καν την ιδεολογική και πολιτική « καταγωγή» ( και ) αυτής της «επιτροπής αλληλεγγύης», καθώς ως αλληλέγγυα καταπιάνεται και με άλλους ιδεολογικούς χώρους ( αναρχικούς, κλπ)… ας πέσουν επιτέλους οι μάσκες των διαφόρων « ανένταχτων » ( που φτάνουν στο σημείο να του γράφουν ακόμα και γι αυτά που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα ως κόμμα, κυρίως από το 1924 ( !!!! ) ), και μετά θα σου πω εγώ πόσες διαφορές θα σου βρω ( θα βαρεθείς να διαβάζεις )…

21 Μαρτίου 2017 στις 10:20 μ.μ.

Παναγιώτης. Άρες μάρες κουκουνάρες και την μπάλα στην εξέδρα ως συνήθως. Το ξέρουμε ότι το ΚΚΕ (η "λαϊκή συμμαχία") έχει την αποκλειστικότητα των "θετικών καταλήξεων" (που δεν τις βλέπουμε αλλά τέλος πάντων). Εγώ σε ρώτησα για το Σπάρτακο και τις θέσεις που παίρνει στο συγκεκριμένο ζήτημα για το οποίο πλακώνεστε. Όχι για το ΝΑΡ. Για το σήμερα, όχι για την προσωπολατρεία (ή τη δαιμονοποίηση) του Στάλιν. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό σήμερα. Έχεις να πεις τίποτα;
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ: όπως είπα και στο σύντροφο παραπάνω, ούτε για "καταγωγή" ρώτησα, ούτε για το 1924. Μια τωρινή πες μου ιδεολογική διαφορά και φτάνει, μέχρι τώρα ομοιότητες διαβάζω.

21 Μαρτίου 2017 στις 10:32 μ.μ.

Γιάννης. Καμμία ομοιότητα. Οτι σου ανέφερα. Ο Στρατός είναι μηχανισμός του Αστικού κράτους. Και το παραμικρό προσωρινό δικαίωμα θα το κερδίσεις μέσα απο το ΜΑΣ και την Λαική Συμμαχία στην πορεία για την Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Οσο για την πορεία του ΝΑΡ απο το 1989 δεν μου την είπανε την έχω γνωρίσε.

21 Μαρτίου 2017 στις 10:33 μ.μ.

Γιάννης. Και είπαμε στην Λαική συμμαχία χωράει όποιος θέλει σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ.

22 Μαρτίου 2017 στις 3:19 μ.μ.

Γιάννης, ψάχνουμε να βρούμε ιδεολογικές διαφορές μεταξύ ενός KK ( συγκεκριμένη ιδεολογική ταυτότητα, συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα, συγκεκριμένες οργανωτικές αρχές) και μιας αόριστης ( ιδεολογικά – πολιτικά – κομματικά ) επιτροπής αλληλεγγύης, σε μία εποχή όπου όλοι λίγο πολύ ( όπως και ο Γ.Γ. εδώ στο blog) καπηλεύονται τις διάφορες επαναστάσεις, κινήματα, κλπ, του παρελθόντος, καθ όπως τους βολεύει;;; όταν θα σταματήσετε να έχετε πολιτική και ιδεολογική άποψη σαν τις εναλλαγές του καιρού, σε ένα γενικότερο ιδεολογικοπολιτικό επίπεδο, θα δείτε και πόσο εύκολα θα παίρνετε θέση για όλα αυτά…

22 Μαρτίου 2017 στις 10:14 μ.μ.

Παναγιώτης. Τα ίδια ακριβώς λέει και ο Σπάρτακος, το ΝΑΡ δεν κολλάει πουθενά. Ούτε η καραμέλα για τη λαϊκή συμμαχία.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ: Τρία μηνύματα ως τώρα και ιδεολογική διαφορά ουσίας δεν έχω δει. Τα οργανωτικά κλπ είναι άλλο θέμα, εγώ δεν ρώτησα αυτό. Όσο για την ιδεολογική "αοριστία" και την κατά το δοκούν ερμηνεία και καπηλεία αγώνων του παρελθόντος με ελαστικό τρόπο προκειμένου να υποστηριχθούν/δικαιολογηθούν σημερινές επιλογές, η ηγεσία του ΚΚΕ δεν πάει πίσω.

23 Μαρτίου 2017 στις 1:21 π.μ.

Γιάννης. Δεν λέει καθόλου τα ίδια. Η Λύση όλων των προβλημάτων θα έρθει μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ που χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ. Περιμένουμε και τους Εγκλωβισμένους στον ...σπάρτακο... στο ΜΑΣ. Για το ΝΑΡ τα είπαμε. Δεν γεννήθηκα χτες. Ντροπαλός Αντικομμουνισμός.

23 Μαρτίου 2017 στις 1:23 π.μ.

Γιάννης. Συμπεράσματα βγαίνουνε απο την ιστορία για το τι κατέστρεψε τον λαό Και τα πράγματα είναι πεντακάθαρα. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

23 Μαρτίου 2017 στις 10:09 μ.μ.

Παναγιώτης. Λέει ακριβώς τα ίδια, γι' αυτό και το ΚΚΕ ανησυχεί μήπως του πάρει την πελατεία. Το ξέρω ότι προσπαθείς να κλείσεις το ανταγωνιστικό μαγαζί. Καμία διαφορά δεν ανέφερες. Το ΝΑΡ δεν κολλάει πουθενά. Όπως και η ΕΔΑ, ΕΑΜ, ΛΙΒΑΝΟΣ κλπ. Η μπάλα στην εξέδρα για να υπερασπίσουμε το μαγαζί μας.

24 Μαρτίου 2017 στις 12:56 π.μ.

Γιάννης. Ο σ.Κάππος έφυγε απο το ΝΑΡ το 1992....Ντροπαλούς Αντικομμουνιστές τους έλεγε. ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδή ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ ΟΥΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

24 Μαρτίου 2017 στις 9:46 μ.μ.

Παναγιώτης. Η μπάλα στην εξέδρα. Ούτε μια διαφορά μεταξύ ΚΚΕ και ΣΠΑΡΤΑΚΟ δε μας είπες.

25 Μαρτίου 2017 στις 10:57 π.μ.

Γιάννης. Τις διαφορές στις είπα και εγώ και οι άλλοι. Αυτό δεν εμποδίζει σε τίποτα τους εγκλωβισμένους στο ...σπάρτακο.... να παλεψουμε όλοι μαζί σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ στην ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ μέσα απο το ΜΑΣ. Το ίδιο ισχύει και για σένα. Το οτι δεν είσαστε ποτέ Κομμουνιστές δεν πειράζει. Για το ΝΑΡ τα είπαμε.... ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΔΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δηλαδη ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΖΕΡΤΑ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΕΛΟΣ ούτε βήμα πίσω.

25 Μαρτίου 2017 στις 10:16 μ.μ.

Παναγιώτης. Η μόνη διαφορά που είπες είναι πως πρόκειται για άλλο μαγαζί και διεκδικείς την πελατεία του. Τα υπόλοιπα περί ΝΑΡ, ΕΑΜ, ΒΑΡΚΙΖΑ κλπ εντελώς άσχετα. Όπως πάντα...

26 Μαρτίου 2017 στις 11:18 π.μ.

Γιάννης. Τις διαφορές τις εξηγήσαμε. Οτι έχει πολλά μαγαζιά ο Καπιταλισμός συμφωνώ μαζί σου. Τα υπόλοιπα είναι απόλυτα σχετικά.

26 Μαρτίου 2017 στις 10:06 μ.μ.

Παναγιώτης. Καμία διαφορά δεν είπες. Και ΚΚΕ και Σπάρτακος μαγαζιά του καπιταλισμού είναι, συμφωνώ. Τα υπόλοιπα άσχετα με το ερώτημά μου.

26 Μαρτίου 2017 στις 11:48 μ.μ.

Γιάννης. Αν ο καπιταλισμός λέει Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής έχεις δίκιο....

27 Μαρτίου 2017 στις 10:33 μ.μ.

Παναγιώτης. Ο καπιταλισμός φτιάχνει μαγαζιά, όπως το ΚΚΕ, για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο. Τη διαφορά με το Σπάρτακο ακόμα την περιμένω.

28 Μαρτίου 2017 στις 3:25 μ.μ.

Γιάννης. Αν ο Καπιταλισμός λέει Εξοδος απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής έχεις δίκιο. Είναι σαν τον ΛΕΝΙΝ που ήτανε πράκτορας... των Γερμανών και της Λούξεμπουρκ του Τσάρου....

28 Μαρτίου 2017 στις 10:18 μ.μ.

Παναγιώτης. Ο Καπιταλισμός λέει τα πάντα για να αποπροσανατολίσει, αλλά το ΚΚΕ σαμποτάρει τις λαϊκές κινητοποιήσεις που δεν ελέγχει. Τη διαφορά με το Σπάρτακο ακόμα την περιμένω.

28 Μαρτίου 2017 στις 10:55 μ.μ.

Γιάννης. 7 Απρίλη στις Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ σε όλη την χώρα. Χωράμε όλοι σε ΤΑΞΙΚΗ ΒΑΣΗ.

29 Μαρτίου 2017 στις 10:13 μ.μ.

Παναγιώτης. Πες μου τις διαφορές ΚΚΕ - Σπάρτακου κι έρχομαι..7 Απρίλη και όποτε θες.

29 Μαρτίου 2017 στις 11:06 μ.μ.

Γιάννης Τις διαφορές τις είπαμε. Για το ΝΑΡ τα είπαμε. 7 Απρίλη κάτω απο την Σημαία της Τάξης μας. ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

30 Μαρτίου 2017 στις 9:42 μ.μ.

Παναγιώτης. Καμία διαφορά ΚΚΕ - Σπάρτακου δεν είπες, δε σε ρώτησε για το ΝΑΡ κανένας (ούτε γι' αυτό είπες). Πες μία κι έρχομαι..7 Απρίλη και όποτε θες.

30 Μαρτίου 2017 στις 10:33 μ.μ.

Γιάννης. Ολα τα είπαμε. Και για τον σ.ΚΑΠΠΟ είπαμε που απο το 1992... τους είπε Ντροπαλούς Αντικομμουνιστές 7 Απρίλη με το ΠΑΜΕ. Κάτω απο την Σημαία της ΤΑΞΗΣ ΜΑΣ.

31 Μαρτίου 2017 στις 10:06 μ.μ.

Παναγιώτης. Ο Κάππος το '92 καμία σχέση με Σπάρτακο σήμερα, ούτε μια διαφορά δε βρίσκεις. Τζάμπα κόπος, τζάμπα κούραση και στις 7 Απρίλη μου φαίνεται...

1 Απριλίου 2017 στις 1:05 π.μ.

Γιάννης. Ολα τα είπαμε για το ΝΑΡ και για τον Κάππο. Καταλαβαίνω πως είναι να έχει ξεφτιλιστεί η ΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλά καρφάκι δεν μας καίγεται. Το ΚΚΕ δικαιώθηκε 100% αυτό μετράει.

1 Απριλίου 2017 στις 10:49 μ.μ.

Τζαμαρία. Όσες φορές και να παίξεις την κασέτα, χωρίς να απαντάς σε τίποτα, δεν αλλάζει κάτι. Τελείωνε λοιπόν, το έβγαλες το μεροκάματο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger