Home » , » Τουρκία - Ολλανδία: Ένας πόλεμος που συμφέρει μόνο τους ναζί. (Βίντεο)

Τουρκία - Ολλανδία: Ένας πόλεμος που συμφέρει μόνο τους ναζί. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 | 5:45 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Τουρκία - Ολλανδία: Ένας πόλεμος που συμφέρει μόνο τους ναζί. Πόλεμος φυσικά στα χαρτιά. Πιο σωστά στα ΜΜΕ. Με εξαπόλυση μύδρων εκατέρωθεν, με εθνικιστικούς αλαλαγμούς και κατάρες. Με άρες μάρες... κουταμάρες.

Θα έσπαγα πλάκα, αν δεν ενισχύονταν έτσι οι φασίστες. Και στην Τουρκία και στην Ολλανδία. Διότι, όταν είδε ο Σουλτάνος την Ολλανδική αστυνομία να καταστέλλει τους Τούρκους εθνικιστές, ήθελε να πιάσει τον Ολλανδό μπάτσο, να του δώσει ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο, ώστε να του κολλήσει το μισό μουστάκι του στο πρόσωπο, για να μοιάζει του Χίτλερ που τόσο θαυμάζει.
Όταν άκουσαν οι Ολλανδοί φασίστες τις ανοησίες που είπε η Τουρκική κυβέρνηση για όλους τους Ολλανδούς, άνοιξαν σαμπάνια, ενώ ήθελαν να στείλουν μπακλαβά στο Σουλτάνο.

Γιατί γίνονται όλα αυτά; Επειδή ο Τούρκος υπουργός ήθελε να κάνει συγκέντρωση, λες κι η Ολλανδία είναι επαρχία της Τουρκίας; Όχι βέβαια! Για τις εκλογές! Διότι ξέρουμε Γεωγραφία: Η Τουρκία είναι δίπλα από μας, ενώ η Ολλανδία είναι δίπλα στη Γερμανία που για να πας από Τουρκία - Γερμανία περνάς από ένα σωρό χώρες. Εν πάση περιπτώσει είναι ένας πόλεμος δηλώσεων που δεν στοιχίζει πολλά ούτε στον έναν ούτε στον άλλο. Το πολύ - πολύ να κάνουν κάνα μποϋκοτάζ στα προϊόντα και να μην πάνε οι τουρίστες στην Τουρκία, που ούτως ή άλλως δεν θα πήγαιναν και πολλοί, καθότι στη γείτονα κυκλοφορούν αδέσποτες... βόμβες. Για να ξεκουραστείς κάνεις διακοπές, όχι να πεθάνεις...

Έτσι η Τουρκία έψαχνε έναν αποπροσανατολισμό και τον δημιούργησε. Έκανε τέτοιες κινήσεις, ώστε να απαντήσουν με παρόμοιο τρόπο οι Ολλανδοί πολιτικοί, που κι αυτοί έχουν την προσοχή στραμμένη στις κάλπες.

Δεν υπάρχει όμως καλύτερη μπουγάδα στο φασισμό, όταν υιοθετείς ακροδεξιά πολιτική. "Δικαιώνεις" τους ναζί έτσι! Λες "δεν υπάρχει άλλη λύση"! Τέτοια απάτη! Βλέπει κι ο Ολλανδός το στημένο σόου με τον γενίτσαρο, που κρατά την Τουρκική σημαία μες τη χώρα του, να αλαλάζει, κι αρχίζει να φοβάται. Ακούει και τις μαλακίες του Τούρκου υπουργού... Έτσι του φαίνεται πιο προσιτός ο φασίστας λυκάνθρωπος. Όμως από το φασισμό κινδυνεύεις εργαζόμενε.

Ο Τούρκος άφησε την Τουρκία και ήρθε στη χώρα σου, γιατί εκεί υπήρχε φτώχεια, υπήρχαν σοβαρά προβλήματα, δεν του άρεσε, γι αυτό άλλωστε ξενιτεύτηκε. Βέβαια κάποιοι ανεγκέφαλοι προβοκάτορες, για να βοηθήσουν το Σουλτάνο, θα δημιουργήσουν πρόβλημα στους υπόλοιπους μετανάστες.

Αλλά τον Ερτογκάν τον ενδιαφέρει το "Ναι" στο δημοψήφισμα. Έχει λυσσάξει να πάρει και τυπικά απόλυτη εξουσία. Κι αν γίνει αυτό, η Τουρκία θα διαλυθεί. Και θα διαλυθεί, διότι ο Ταγίπ την έχει δει "Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής". Κανονικά έπρεπε να είναι σ' ένα ήσυχο μέρος φορώντας το ζουρλομανδύα του. Και φίμωτρο, μην δαγκώσει κανένα. Παρεμπίπτοντος, τα σήριαλ με ρέγουλα, γιατί βαράνε στο κεφάλι.

Αλλά χάρη και στους ξένους ηλιθίους, με πρωταγωνιστές φυσικά τους Έλληνες πολιτικούς, έχει πείσει ότι η Τουρκία κινδυνεύει από εξωτερικούς εχθρούς. Ο μόνος όμως που έχει δημιουργήσει ζημιά στην γείτονα είναι ο ίδιος και η αλλοπρόσαλλη, άδικη, καταπιεστική πολιτική του. Έπλεξε ήδη την Τουρκία σε πόλεμο. Έναν πόλεμο που τον χάνει. Κι αυτό τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο, γιατί αυτή τη στιγμή είναι σε δύσκολη θέση. Αλλά οι φασίστες τον βοηθάνε...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger