Home » , » Μια ακόμα «λαμπρή επίδοση» της "δικαιοσύνης" - Αθώωσε μπάτσο συνεργάτη της Χ.Α που κατηγορούταν με τον μισό ποινικό κώδικα

Μια ακόμα «λαμπρή επίδοση» της "δικαιοσύνης" - Αθώωσε μπάτσο συνεργάτη της Χ.Α που κατηγορούταν με τον μισό ποινικό κώδικα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 | 10:23 μ.μ.

Μια ακόμα «λαμπρή επίδοση» της «ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης» αστικής «δικαιοσύνης» είχαμε σήμερα με την αθώωση του μπάτσου –και πρώην διοικητή του Α.Τ Αγ. Παντελεήμονα- Θανάση Σκάρα που σε βάρος του υπήρχε δίωξη με κατηγορίες του μισού ποινικού κώδικα.

Όταν είχε συλληφθεί αρχές του Οκτώβρη του 2013, έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος είχε πλημμυρίσει με δημοσιεύματα σχετικά με τα «Όπλα και τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στα σπίτια του αστυνομικού-συνεργάτη της Χ.Α». 

Ας πάρουμε μια γεύση για το ποιόν αυτού του μπάτσου –τον οποίο σήμερα οι δικαστές απέδωσαν πεντακαθαρίδη στην κοινωνία- μέσα από ένα απόσπασμα δημοσιεύματος των «ΝΕΩΝ»:

«Δουλειές» με όπλα, διακίνηση προϊόντων-μαϊμού, εκμετάλλευση αλλοδαπών, εκβιασμοί σε καταστήματα και «προστασία» σε παράνομες λέσχες στην Αθήνα, με συνεργάτες ανθρώπους της Χρυσής Αυγής, είναι μερικά μόνο από τα όσα προσάπτουν οι «Αδιάφθοροι»της ΕΛ.ΑΣ στον 54χρονο αστυνομικό υποδιευθυντή Θανάση Σκάρα, που επί επτά χρόνια ήταν διοικητής Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

Ο ανώτερος αξιωματικός -ο οποίος κατηγορείται μέχρι και για αγορά και κατοχή ναρκωτικών- συνελήφθη τη Δευτέρα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που αφορούσε μίζες που έπαιρνε από παράνομες λέσχες.

Ο αστυνομικός υποδιευθυντής φαίνεται πως είχε συστήσει κανονική συμμορία, με «ταμία» της επιχείρησης τον 60χρονο συνταξιούχο αρχιφύλακα Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος υπηρετούσε μαζί του στον Αγιο Παντελεήμονα μέχρι που πήρε σύνταξη, την 52χρονη σύζυγο του τελευταίου και την 50χρονη, πολιτευτή και στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Θέμιδα Σκορδέλη ενώ εξετάζεται πιθανή συνεργασία σε παράνομες δραστηριότητες και με άλλο στέλεχος του κόμματος.

Πλεονασμός να κάνουμε το παραμικρό σχόλιο. Αλλωστε για την λειτουργία της αστικής "δικαιοσύνης" έχουμε αναφερθεί δεκάδες φορές.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger