Home » » Αγριο άδειασμα Καμμένου από τον Βίτσα, άνθρωπο του Τσίπρα στο Πεντάγωνο, για την αγορά των F-35;

Αγριο άδειασμα Καμμένου από τον Βίτσα, άνθρωπο του Τσίπρα στο Πεντάγωνο, για την αγορά των F-35;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 | 7:40 μ.μ.

Σημαντική επιβεβαίωση της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης και του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος που με στοιχεία και συγκεκριμένες αναλύσεις αμφισβήτησε τα ψέματα της κυβέρνησης και των δημοσιογράφων που τα "παίρνουν" από τις διαφημίσεις των πολεμικών βιομηχανιών.

Μόλις χθες στην συζήτηση στη Βουλή, ο ΥΕΘ Π. Καμμένος και ηγέτης των ΑΝΕΛ, τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεκίνησε τη διαδικασία για την προμήθεια από τις ΗΠΑ 20 μαχητικών f-35!

Σχετικά με την προμήθεια αεροσκαφών, ο υπουργός εξήγησε ότι τον Φεβρουάριο η αρμόδια Γενική Διεύθυνση διαβίβασε αίτημα τιμής και διαθεσιμότητας για πιθανή αγορά 20 αεροσκαφών και πάλι θα ακολουθηθεί η αντίστοιχη διαδικασία. Για δε την υποστήριξη του συστήματος s-300, ο κ. Καμμένος είπε ότι υπάρχει έγκριση της επιτροπής εξοπλισμών της Βουλής από το 2013 επί θητείας του Ευ. Βενιζέλου. «Ο κ. Βενιζέλος το πρότεινε εμείς το αποδεχθήκαμε», είπε ο Πάνος Καμμένος και τόνισε ότι πέρασε και πάλι από το ΚΥΣΕΑ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σήμερα, ο Α'ΥΕΘΑ Δ.Βίτσας, που μέχρι τώρα υποστήριζε την προμήθεια, κάνοντας λόγο για κόστος 80-100 εκ. δολ. έκαστο, παρουσίασε ένα άλλο πρόσωπο, κάνοντας εκ διαμέτρου αντίθετες δηλώσεις και υιοθετώντας τις ενστάσεις του διαφωνούντα στην προμήθεια Ν.Φίλη.

Δεν εξετάζεται η αγορά νέων μαχητικών αεροσκαφών τεχνολογίας stealth, δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό SKAI, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.
Διευκρίνισε ότι ένα stealth κοστίζει 100 εκατ. ευρώ. «Πολλαπλασιάστε επί 5 το συνολικό κόστος (συντήρηση, υποδομές)…έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τέτοια πράγματα και πότε θα πάρουμε τα νέα μαχητικά; Το 2025» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βίτσας.

Αλήθεια, πότε λέει αλήθεια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσας και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος.

Η παραπάνω αλλαγή στάσης αποτελεί πλήρη δικαίωση της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗΣ τόσο όσον αφορά το πραγματικό κόστος, όσο και τα βρώμικα οικονομικά-πολιτικά παιχνίδια που παίζονται με αφορμή τις παράλογες αγορές όπλων.

Σας προτείνουμε. επίσης, να διαβάσετε:

Πόλεμος για τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών προγραμμάτων και αγώνας εξουσίας 

Γιατί κοροιδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ τον λαό μας για τους πολεμικούς εξοπλισμούς; 

Δεν χρειάζονται τα πανάκριβα αεροσκάφη F-35 

Όλη η αλήθεια για τα F35 που θέλει να αγοράσει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger