Home » , » Οι αληθινοί τρομοκράτες και οι πραγματικοί προβοκάτορες.

Οι αληθινοί τρομοκράτες και οι πραγματικοί προβοκάτορες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Μαΐου 2017 | 5:21 π.μ.

Γράφει ο  mitsos175.

Φιλιππίνες: «Το αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων (σύμφωνα με την εγκυκλοπαίδεια) αποτελείται από 7.107 νησιά στον δυτικό Ειρηνικό ωκεανό, συνολικής έκτασης 300.000 τ.χλμ. και πληθυσμό 100.981.437» Θρησκεία: «Περισσότερο από το 90% του πληθυσμού είναι Χριστιανοί: περίπου 81% ανήκουν στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία», Μουσουλμάνοι 6%. Κρατήστε αυτά τα νούμερα.
Το Μιντανάο ένα από τα νησιά είναι η επαρχία των Φιλιππίνων με τον μεγαλύτερο μουσουλμανικό πληθυσμό, ενώ βασιλεύει φτώχεια κι αδικία. Ο στρατός των Φιλιππίνων διενεργεί εδώ και μήνες επιθέσεις κατά των μουσουλμάνων ανταρτών, πράγμα για το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ συνεχάρη τον Φιλιππινέζο ομόλογό του. Ας σημειωθεί ότι οι ΗΠΑ θεωρούν τσιφλίκι τους τη χώρα.

Οι μουσουλμάνοι, κατοικούν στο Νότο κυρίως, στα νησιά Μιντανάο, Σούλου και Παλαουάν. Δεν θεωρούν τους εαυτούς τους Φιλιππινέζους, αλλά πιστεύουν ότι αποτελούν άλλο έθνος, διεκδικώντας την ανεξαρτησία τους. «Από το 2014 η τοπική οργάνωση Αμπού Σαγιάφ ορκίστηκε πίστη στο Ισλαμικό Κράτος. Η Αμπού Σαγιάφ έχει απασχολήσει πολλές φορές τα Μέσα Ενημέρωσης εξαιτίας των δυτικών τουριστών που έχει απαγάγει και αποκεφαλίσει όταν δεν της πληρώθηκαν τα λύτρα που ζητούσε».

Πριν μέρες κάποιοι ηλίθιοι φανατικοί επιτέθηκαν σε αμάχους. Χριστιανούς. Αυτό ήταν δώρο στο καθεστώς. Κηρύχτηκε στρατιωτικός νόμος στο νησί, ενώ οι ένοπλες δυνάμεις των Φιλιππίνων, «ανάκτησαν σιγά - σιγά το χαμένο έδαφος». Επιτέθηκαν δηλαδή στην πόλη Marawi 200.000 κατοίκων. Οι νεκροί ως τώρα είναι τουλάχιστον 124: 35 μέλη του ISIS, 80 στρατιώτες, και 9 άμαχοι, ενώ οι πρόσφυγες είναι 180.000 περίπου.

Βλέπουμε λοιπόν πως εκκενώνεται «από μόνη της» μια ολόκληρη πόλη. Οι φασίστες του ISIS έδωσαν την αφορμή για σταδιακή εξαφάνιση του μουσουλμανικού στοιχείου στις Φιλιππίνες. Χωρίς τους ξενόφερτους τρομοκράτες και τις αγριότητες που έκαναν, ο Πρόεδρος της χώρας δεν θα μπορούσε να δικαιολογήσει τις αγριότητες του στρατού, ούτε να κηρύξει εύκολα στρατιωτικό νόμο. Οι εργαζόμενοι των Φιλιππίνων βρήκαν εχθρό, ενώ είναι πολύ τρομαγμένοι από τα εγκλήματα του ISIS, για να διεκδικήσουν καλύτερη ζωή...

Μεταδίδω με επιφύλαξη την παρακάτω πληροφορία μια και η huffingtonpost δεν είναι κατ’ εμέ η εγκυρότερη πηγή: «Σε άλλο ένα «αστείο» με θέμα τον βιασμό προχώρησε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε. Ο ίδιος διαβεβαίωσε τους στρατιώτες ότι εάν βιάσουν γυναίκες στο Μιντανάο, όπου επιβλήθηκε ο στρατιωτικός νόμος, θα αναλάβει εκείνος την ευθύνη – αφήνοντάς τους ελεύθερους. «Εάν “πέσετε”, θα “πέσω” κι εγώ. Αλλά για να τον στρατιωτικό νόμο, τις επιπτώσεις του στρατιωτικού νόμου και τον αντίκτυπο του στρατιωτικού νόμου, εγώ και μόνο εγώ θα είμαι υπεύθυνος – απλά κάντε την δουλειά σας και θα αναλάβω εγώ τα υπόλοιπα», δήλωσε την Παρασκευή, προσθέτοντας με χιουμοριστικό ύφος: «Εάν έχετε βιάσει τρεις, θα το παραδεχτώ, σας το “κερνάω”».

Αν αληθεύει, καταλαβαίνετε πόσο χριστιανικά θα φερθούν. Σαν νέοι σταυροφόροι. Φυσικά θα δημιουργήσουν έτσι μεγαλύτερο μίσος, αλλά θα φροντίσουν να εξοντώσουν και τους νέους εχθρούς...

Με τη βοήθεια της Λογικής καταλαβαίνουμε τη διαφορά Επαναστάτη, και Τρομοκράτη. Που Τρομοκράτες συχνά δεν έχει μόνο η μια μεριά. Με τη Λογική μας επίσης κατανοούμε ποιος δρα προβοκατόρικα και ποιος όχι. Αν φυσικά διαθέτουμε Λογική.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger