Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος: Απόλυτη παράδοση της χώρας στην ολιγαρχία του κεφαλαίου και στα διεθνή αρπακτικά (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: Απόλυτη παράδοση της χώρας στην ολιγαρχία του κεφαλαίου και στα διεθνή αρπακτικά (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 | 10:59 μ.μ.

Η ψευδομαρτυρία διώκεται ακόμα και ποινικά. Οι πολιτικοί απατεώνες όμως, λόγω «εθιμικού δικαίου», μπορούν διαχρονικά να μας σερβίρουν τεράστια ψέματα, χωρίς καμιά συνέπεια.
Ολο το αστικό πολιτικό προσωπικό έχει αποφοιτήσει με άριστα από το πανεπιστήμιο της φαιάς προπαγάνδας και της επιστημονικής ψευδολογίας.

Πριν λίγο κάναμε ανάρτηση στην οποία βλέπουμε ότι τα τελευταία χρόνια που εφαρμόζονται βάρβαρες ταξικές –μνημονικές πολιτικές, το εισόδημα των απόμαχων της δουλειάς έχει βρεθεί στα τάρταρα.
Το ίδιο διάστημα όμως –όπως ακούμε και στο ηχητικό που παραθέτουμε- το αστικό πολιτικό προσωπικό δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να ψεύδεται και την ώρα που σφαγίαζε μισθούς και συντάξεις, διαβεβαίωνε με κάθε τρόπο ότι δεν θα υπάρξουν αντιλαϊκά μέτρα.

Στο ίδιο ηχητικό ακούμε τον Ν. Μπογιόπουλο να εκτιμάει ότι για μια ακόμα φορά ζούμε την πολιτική εξαπάτηση στον κύβο. Τεκμηριώνει τα λεγόμενα του παραθέτοντας οικονομικά στοιχεία σχετικά με την τελευταία συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με τους δανειστές του ελληνικού κράτους καταλήγοντας ότι δεν μπορεί μόνιμα ο ελληνικός λαός να οδηγείται συνέχεια στην απόλυτη εξαθλίωση για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τοκογλύφων και κερδοσκόπων. Δεν πάει άλλο συμπλήρωσε ο ίδιος, πρέπει κάποια στιγμή αυτή η αφωνία που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία να μετατραπεί σε κραυγή.

«Εχουμε 1,5 εκατομμύριο Ελληνες κάτω από το όριο της ακραίας φτώχειας. Αυτή είναι η απόλυτη βία. Αυτή είναι η απόλυτη τρομοκρατία σε βάρος του λαού μας. Ωστόσο φέρνουν νέα μνημόνια και έχουν τόσο θράσος να τα βαφτίζουνε τεχνικές συμφωνίες, όταν η μοναδική τεχνική συμφωνία και η τεχνική δυνατότητα που έχουν, στην οποία έχουν διαπρέψει είναι η πλήρης εξαθλίωση του λαού. Είναι η απόλυτη παράδοση της χώρας στην ολιγαρχία του κεφαλαίου και στα διεθνή αρπακτικά, με εργαζόμενους είλωτες, άνεργους, με συνταξιούχους στην ζητιανιά και την ελεημοσύνη. Αυτό είναι το αποτέλεσμα 7 χρόνιας σωτηρίας του τόπου. Δεν είναι η ώρα των αγανακτησμένων. Είναι των αποφασισμένων και των οργανωμένων», ήταν η κατακλείδα της τοποθέτησης του κομμουνιστή δημοσιογράφου.
       
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Μαΐου 2017 στις 11:27 μ.μ.

Είναι η ώρα που ο καθένας βλέπει ξεκάθαρα τον ρόλο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σαν κυβέρνηση στο έδαφος του Καπιταλισμού. Αποδείχτηκε οδυνηρά για όλους οτι ήταν αυταπάτες. Ενίσχυση λοιπόν παντού της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ που όσο θα δυναμώνει θα αποσπά προσωρινά μέτρα ανακούφισης με Στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Είναι η μοναδική Σωτηρία για τον λαό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger