Home » , , » Λαϊκές αντιδράσεις απέναντι στην συμβολαιογραφική "χολέρα" (Βίντεο)

Λαϊκές αντιδράσεις απέναντι στην συμβολαιογραφική "χολέρα" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 | 8:16 μ.μ.

H πρόεδρος του συλλόγου συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση- Χρουσαλά και η οποία πρωτοστατεί στην διενέργεια πλειστηριασμών είναι γνωστή για τις προκλητικότατες δηλώσεις της. Δεν αρκεί που κάνει την βρόμικη δουλειά συνεργώντας ώστε με τους πλειστηριασμούς λαϊκή περιουσία να καταλήξει στα νύχια κορακιών έχει το θράσος να διαμαρτύρεται και για τις λαϊκές αντιδράσεις που υπάρχουν απέναντι στο πρόσωπο της για την συμμετοχή της σ' αυτό το έγκλημα που διαπράττεται με ευθύνη κύρια της κυβέρνησης.

Οπως την ακούμε να μας λέει στο παρακάτω βίντεο που παραθέτουμε διαμαρτύρεται γιατί πολίτες "κινήθηκαν απειλητικά να με δείρουν, με εξύβριζαν, με έφτυναν, κατά τρόπο απαράδεκτο ... ". (Αλήθεια ποιος θα ήταν ο αποδεκτός τρόπος γ' αυτή ώστε να εκδηλωθεί στο πρόσωπο της η λαϊκή αποδοκιμασία για την άθλια δουλειά που επιτελεί, φυσικά με το αζημίωτο; ).

"Είμαστε συναισθηματικοί άνθρωποι, δεν είμαστε ζώα ... και μάλιστα τώρα που λένε ότι  θα βγουν πολλά ακίνητα και κατοικίες στον πλειστηριασμό φοβούμαστε ότι θα αντιδράσει ο κόσμος πολύ άσχημα" συμπληρώνει η ίδια, περιγράφοντας το δράμα που βιώνει.  Κοίτα να δεις ο "εχθρός λαός"! Θέλουν να τον πετάξουν από τα σπίτια του και να τον καταστήσουν άστεγο και αυτός έχει την αναίδεια να μην αποδέχεται το "σφάξε με αγάμ ν αγιάσω'!

Σε περασμένη του μπλογκ μας που τιτλοφορούσαμε «Πλειστηριασμοί: Η αντιδραστική μικροαστική αντίληψη του Αδωνη σε γυναικείο σπικάζ» είχαμε ασχοληθεί αναλυτικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις που είχε κάνει αυτή η "κυρία", αναφερόμενοι σε όσους/ες δραστηριοποιούνται στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς. Μάλιστα η ίδια στοχοποίησε τον αγωνιστή δάσκαλο Ηλία Σμήλιο που δραστηριοποιείται στο να μην περάσει η λαϊκή περιουσία στα χέρια κράτους –τραπεζιτών, για να λάβει αυτή την απάντηση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ενώ γνωρίζουμε ότι την κύρια ευθύνη για το έγκλημα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων με τους πλειστηριασμούς βαρύνει την κυβέρνηση, τα καθάρματα που συμμετέχουν -για να προσωπικά τους οφέλη- σ' αυτό το έγκλημα δεν μπορεί να μείνουν στο απυρόβλητο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger