Home » , » Εγινε το αναμενόμενο: Απαγορεύτηκε η μπατσοσυγκέντρωση στα Εξάρχεια (Βίντεο)

Εγινε το αναμενόμενο: Απαγορεύτηκε η μπατσοσυγκέντρωση στα Εξάρχεια (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 | 8:13 μ.μ.

Του Γ. Γ.

«Κρίμα ρε γμτ. Χάσαμε την ευκαιρία να απαλλοτριώσουμε μια καλή μικροφωνική για κινηματικές δραστηριότητες». Μ’ αυτή την πρόταση και εκφράζοντας την απογοήτευση του, φίλος αντιεξουσιαστής αντέδρασε όταν έγινε γνωστή η ματαίωση της  μπατσοσυγκέντρωσης που είχε εξαγγελθεί για αύριο στην πλατεία Εξαρχείων.

Αυτή την εξέλιξη την παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Αλφα και του Αντένα.

Για μας αυτό ήταν αναμενόμενο και την σχετική τοποθέτηση την είχαμε διατυπώσει στον ιστότοπο μας.  «Θα χρειαζόταν την βοήθεια μιας ύλης πυροβολικού και δυο τάγματα πεζοναυτών για να κάνουν συγκέντρωση οι μπάτσοι στα Εξάρχεια», μας είχε πει άτομο που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις σχετικά με το κλίμα που επικρατεί σ’ αυτή την περιοχή.

Η ΠΟΑΣΥ έπαιξε το επικοινωνιακό της παιχνίδι για τις δικές της σκοπιμότητες και τώρα μετά την διαταγή απαγόρευσης από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής θα έχουμε τις γνωστές ανούσιες μικροκομματικές αντιπαραθέσεις μεταξύ κυβέρνησης και κομμάτων αντιπολίτευσης.

Υ.Γ: Κέρδισα ένα στοίχημα που είχα βάλει έχοντας την πεποίθηση ότι η μπατσοσυγκέντρωση δεν θα γινόταν, έχασα την απόλαυση της παρακολούθησης εκδηλώσεων «λατρείας» προς τα «όργανα της τάξεως».

Υ. Γ.2: Αύριο στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί  Συγκέντρωση – Μικροφωνική Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων στην Πλατεία Εξαρχείων. Προφανώς και αυτή η συγκέντρωση εμπίπτει στην απαγόρευση της ΓΑΔΑ.
Λογικά οι διοργανωτές της θα την πραγματοποιήσουν. Λέτε να παρουσιαστούν οι μπάτσοι για να επιβάλλουν τον "νόμο και την τάξη;". Η απάντηση φυσικά είναι αυτονόητη.


Η παρακάτω αφίσα έχει πλημμυρίσει τους δρόμους στα Εξάρχεια

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

29 Ιουνίου 2017 στις 1:11 π.μ.

Κόλαση. Αν πραγματικά το θερμόμετρο σκαρφαλώσει πάνω από τους 40 βαθμούς κάποιοι λένε ότι θα φτάσει 43 και ίσως 45 θα έχουμε κόλαση τις επόμενες μέρες ως και τη Κυριακή.
Ιούλιος 1987: Το θερμόμετρο έφτασε τους 44 βαθμούς. Στην Αθήνα, μαζί με το νέφος η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Για πρώτη φορά δεν δρόσιζε ούτε το βράδυ αφού η θερμοκρασία ήταν πάνω από 30 βαθμούς.
«Ο καύσωνας συνέβαλε στον θάνατο 4 ατόμων δύο στην Αθήνα και δύο στον Βόλο που έπασχαν από καρδιοπάθεια, ενώ δεκάδες άλλα, μεγάλης κυρίως ηλικίας, μεταφέρθηκαν με καρδιοαναπνευστικά προβλήματα σε διάφορα νοσοκομεία...» Ήταν οι πρώτοι από τους 1300 επισήμους θανάτους.
Ακόμα το θυμάμαι. Ήταν λες και με είχαν βάλει σε κατσαρόλα κι είχαν κλείσει το καπάκι. Σήμερα βέβαια έχουμε κλιματιστικά. Κάτι μάθαμε αλλά δυστυχώς όχι πολλά.
Η ΔΕΗ έχει κόψει το ρεύμα σε συνανθρώπους μας μόνο και μόνο επειδή είναι φτωχοί. Υπάρχουν χιλιάδες άστεγοι. Πολλοί περισσότεροι οι εργαζόμενοι που εργάζονται έξω. Σε αρκετούς χώρους, ακόμα και σε κάποιες μικρές δημόσιες υπηρεσίες - φανταστείτε στον ιδιωτικό τομέα τι γίνεται - δεν υπάρχουν κλιματιστικά κι έτσι οι συνθήκες θα είναι αφόρητες.
Πάρτε τα σωστά μέτρα, γιατί εφόσον ξέρουμε τι θα γίνει, κάθε θάνατος θα είναι σαν μια δολοφονία εκ προμελέτης. Μεταξύ ανθρώπινης ζωής και κέρδους προτιμήστε την ανθρώπινη ζωή… mitsos175.

29 Ιουνίου 2017 στις 11:06 μ.μ.

"...Η απάντηση φυσικά είναι αυτονόητη."!!!!
Εμπρός, επαναστατημένα πασόκια μου!
Η ..."ίλη πυροβολικού" και τα ...."δυό τάγματα πεζοναυτών" επελαύνουν.
Hic Rhodus, hic salta! Οχι μόνο λόγια.
Αλλά, να καταλάβετε πως σας δουλεύει η αστική εξουσία, αποκλείεται.
Θάλεγα, πως τη βρίσκετε να δουλευόσαστε μόνοι σας, νομίζοντας πως ...θα δουλέψετε κι εμάς.

30 Ιουνίου 2017 στις 5:32 π.μ.

Μάγκες τουμπεκιαστείτε! Θα δουλέψετε τον "Σεχτάρ τον Τρομερό";! Τι θράσος είναι αυτό!!!! Πότε θα καταλάβετε ότι σας "δουλεύει η αστική εξουσία";;; Η συμμετοχή σας σε αστικές κυβερνήσεις δεν σας έμαθε τίποτα;;!!!

Αντε ρε "τρομερέ" δώσε τα φώτα σου γιατί εδώ μπλέξαμε με ανεπίδεκτους μαθήσεως!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger