Home » , » Οι Γερμανοί ξανάρχονται, οι συμβασιούχοι των ΟΤΑ απολύονται.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται, οι συμβασιούχοι των ΟΤΑ απολύονται.

Από askordoulakos , Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 | 11:02 μ.μ.

 «Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος κι αφετέρου, για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά.»

Αριστοτέλης.
_____________________________________________

Στο Ναύπλιο, στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε (η έκτη κατά σειρά) συνέλευση της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, η οποία είναι «ένα δυναμικό δίκτυο οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, κοινωνίας των πολιτών και οικονομικών φορέων», όπως αρέσκεται η ίδια να προπαγανδίζει. Προφανώς, οι Γερμανοί κι οι ντόπιοι συνεργάτες τους, θέλησαν να τιμήσουν την έλευση των Βαυαρών το 1833 στο Ναύπλιο και την επακολουθήσασα φυλάκιση του Κολοκοτρώνη, και του Πλαπούτα στο Ίτς Καλέ.

Επί της ουσίας η Ελληνογερμανική Συνέλευση είναι το προϊόν μιας διεθνούς σύμβασης, η οποία δεν έχει κυρωθεί με νόμο από τη Βουλή, όπως απαιτεί το Σύνταγμα και υπογράφηκε μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας τον Μάρτιο του 2010 κατά την επίσκεψη του τότε πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου στο Βερολίνο.

Σημειωτέον, ότι η 5η συνέλευση της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης πραγματοποιηθηκε στο Βερολίνο, το Νοέμβρη του 2015, υπό το φόβο των...Ιουδαίων -εργαζομένων των ΟΤΑ, με την πρόθυμη συμμετοχή 100άδων επίδοξων «Ελλήνων» Κουίσλινγκς

Η ανωτέρω σύμβαση, έδωσε το δικαίωμα στην κυβέρνηση του Βερολίνου να διορίσει τον δικό της ειδικό αρμοστή (!), τον εντεταλμένο της Μέρκελ για την Ελλάδα, Χανς Φούχτελ, με σκοπό την "αξιοποίηση" προς όφελος των χρεοκοπημένων Δήμων και μεγάλων εταιρειών της Γερμανίας του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων της καθ’ ημάς τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, των υποδομών, της ενέργειας, κοκ. Μια ματιά στη σχετική 17ηΈκθεση Προόδου της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, αρκεί να πείσει και τον πιο καλόπιστο.

Για το λόγο αυτό, ο Φούχτελ περιδιαβαίνει την ελληνική επικράτεια εδώ και 7 χρόνια, σέρνοντας δίπλα του μια αγέλη από δοσίλογους. Αρκεί να θυμηθούμε, τη  γλοιώδη στάση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη της 6ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στο Ναύπλιο, που αναφέρθηκε στους Γερμανούς φιλέλληνες, που έδωσαν τη ζωή τους κατά την επανάσταση  του 1821., χωρίς να πει κουβέντα για τις ναζιστικές θηριωδίες στην κατοχή.
       
Επί της ουσίας, πρόκειται για έφοδο του γερμανικού κράτους, προς λεηλασία των τομέων της υγείας, του τουρισμού, της διαχείρισης των απορριμμάτων, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της Παιδείας.

Ξεκίνησαν λοιπόν, να ξεκαθαρίσουν το έδαφος της διαχείρισης των απορριμμάτων από τους συμβασιούχους, για να μπουν στο μαγαζί οι...Φουχτελιστές. Ίδια τύχη, βέβαια, περιμένει και τους μόνιμους.

Ίδια τύχη μας περιμένει όλους, αν δεν αποφασίσουμε, ότι ο αγώνας μας  δεν είναι, ούτε κλαδικός, ούτε σωματειακός, ούτε οικονομικός, αλλά πρωτίστως εθνικοαπελευθερωτικός, υπόθεση όλου του λαού, με μπροστάρηδες τα λαϊκά-εργαζόμενα στρώματα κι ως εκ τούτου, ταξικός. Κι επειδή η απελευθέρωση της χώρας, θ’αποτελέσει φάρο και παράδειγμα και για τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης, που στενάζουν κάτω από τη γερμανική μπότα, ο αγώνας αυτός είναι και διεθνιστικός.
  Ιδού, λοιπόν, γιατί απολύονται οι συμβασιούχοι των ΟΤΑ... κατ’ αρχάς.

Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger