Home » , , » Γκεμπελική προπαγάνδα από τον Σκάι

Γκεμπελική προπαγάνδα από τον Σκάι

Από giorgis , Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017 | 10:16 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Με αφορμή ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε στο indymedia το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Αλαφούζου επιδόθηκε για μια ακόμα φορά σε οχετό λάσπης με στόχο τον αναρχικό και αντιεξουσιαστικό χώρο.
Ανεξάρτητα πόση βασιμότητα έχει η πληροφορία η οποία αναφέρει ότι στα Εξάρχεια υπήρξε οργανωμένη δράση που στόχευε μια εγκληματική συμμορία που δρούσε στην περιοχή και η οποία είχε σαν αντικείμενο της μεταξύ άλλων τις ληστείες και το εμπόριο ναρκωτικών, ο τρόπος που παρουσίασε την είδηση (;) ο Σκάι παραπέμπει σε δελτίο τύπου της ναζιστικής συμμορίας.

«Σε κράτος εν κράτη εξελίσσονται μέρα με την μέρα τα Εξάρχεια … Αναρχικές ομάδες εμφανίζονται να έχουν αναλάβει τον ρόλο αυτόκλητων πολιτικοφυλάκων. Παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους, υποκαθιστούν εισαγγελείς, δικαστές και σώματα ασφαλείας, ενώ δεν διστάζουν να  εκδίδουν ακόμα και δελτία τύπου, ανακοινώνοντας τις πρώτες επιτυχείς αποστολές τους», ακούμε να μας λέει η εκφωνήτρια του δελτίου ειδήσεων, ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. 

Εξυπακούεται ότι εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να γνωρίζουμε αν ισχύει ή όχι η ανάρτηση που υπάρχει στο indymedia. Αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα όσα αναφέρονται σ’ αυτό το κείμενο, τότε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο σε όσους/ες συμμετείχαν σ’ αυτή την επιχείρηση ενάντια στην εγκληματική συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά. 
Τα όσα ακούστηκαν στον τηλεοπτικό δίαυλο του Αλαφούζου για .. υποκατάσταση της αστυνομίας μοιάζουν με ανέκδοτο.   
Αρκεί να θυμίσουμε την συνέντευξη που είχε δώσει στην ιστοσελίδα μας το μέλος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης όπου ανάμεσα στα άλλα κατάγγειλε επώνυμα τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων ότι «λαδωνόταν» από τους μαφιόζους της περιοχής. «Δεν αγγίζεται από τους αστυνομικούς κανένας έμπορας ναρκωτικών» μας είχε πει χαρακτηριστικά. 


Φυσικά για τον Σκάι αυτά τα γεγονότα είναι ανύπαρκτα. Μπροστά στην διατεταγμένη προπαγάνδα στην οποία επιδίδεται η πραγματικότητα πρέπει να προσαρμοστεί στα μέτρα του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger