Home » , » «Xαλάνε την ησυχία» του κ. Αλέκου

«Xαλάνε την ησυχία» του κ. Αλέκου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 29 Ιουλίου 2017 | 4:37 μ.μ.

Ασχολίαστη θα αφήναμε την είδηση που μας λέει ότι χτες το βράδυ «περίπου 15 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στην στατική αστυνομική δύναμη της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης που φρουρεί το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη και πέταξαν εναντίον τους βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά ένα αστυνομικό τζιπ».

Μας δημιουργήθηκε όμως μια απορία και θέλαμε να την μοιραστούμε μαζί σας. Πριν κάποιο καιρό υπήρξε ένα δημοσίευμα, το οποίο δεν διαψεύστηκε. Σύμφωνα μ’ αυτό το κυβερνητικό στέλεχος φυλάσσετε όλο το 24ωρο από 125 (!!!) βάρδιες αστυνομικών!  Και μάλιστα, όπως μας γνωστοποιούσε το κείμενο που αναφέραμε ο ελληνικός λαός πληρώνει για την …. «προστασία» του κ. Φλαμπουράρη «κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο» (!) για να μπορεί ο κυρ Αλέκος να πίνε με ασφάλεια … τον φρέντο του!

Δεν είναι λοιπόν, άξιο απορίας το ότι κάποιοι «χαλάνε την ησυχία» του υπουργού Επικρατείας;

Υ.Γ Προφανώς δεν έχουμε καμιά απορία πώς τα κατάφερε ο ίδιος να αποκτήσει μια αμύθητη περιουσία –σαν εργολάβος δημοσίων έργων για πολλά χρόνια- ούτε είναι κάτι σημαντικό να αναφερθούμε  στις κομπίνες του που έκανε στην επιτροπή Πόθεν Εσχες της βουλής  όταν επιχείρησε να αντικρούσει  τα όσα τον κατηγορούσαν για την κατασκευαστική – εργολαβική εταιρεία του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger