Home » , » Αντρέας Λοβέρδος: Ενα πολιτικό κύμβαλο σε Γκεμπελικά παραληρήματα

Αντρέας Λοβέρδος: Ενα πολιτικό κύμβαλο σε Γκεμπελικά παραληρήματα

Από giorgis , Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 | 9:59 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Ο τύπος υπήρξε αποτυχημένος αρχηγός πολιτικού κόμματος και τώρα παριστάνει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – ΠΑΣΟΚ.
Είναι ένας Γκεπελίσκος, προκλητικός ψεύτης και πολλές φορές οι διαφορές των λεγομένων τους με αυτών της ναζιστικής συμμορίας είναι δυσδιάκριτες. Αλλωστε γ’ αυτόν το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου δεν αποτελείται στον πυρήνα του από νεοναζί, φασίστες και δολοφόνους, αλλά είναι το μόνο αυθόρμητο κίνημα της Μεταπολίτευσης, είναι ακτιβιστές, είναι η ελληνική Χεζμπολάχ.

Αυτό το εξουσιαστικό κύμβαλο όσο καιρό διατέλεσε υπουργός και ειδικά Υγείας, υπηρέτησε σταθερά την ΕΕ, το ΔΝΤ και τα ιδιωτικά συμφέροντα στο χώρο της υγείας και πρόνοιας, και επιτέθηκε με σφοδρότητα στο νοσοκομειακό κίνημα, στους αγωνιζόμενους γιατρούς, ακόμη και στους ασθενείς ή τους συγγενείς τους, όταν τολμούσαν να πουν την αλήθεια για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία. Και σαν να μην έφτανε αυτό έσπευσε να διαπομπεύσει τις οροθετικές ιερόδουλες δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους λες και ήταν επικηρυγμένες, κάτι που πιθανόν μόνο ένας υπουργός της Σαουδικής Αραβίας θα μπορούσε να κάνει.

Σήμερα, ζηλεύοντας την «δόξα» Τζήμερου, Ανδριανόπουλου, και των άλλων θιασωτών του άκρατου νεοφιλελευθερισμού, έρχεται να συνταχτεί με τις πιο ακραίες φωνές που καλλιεργούν το κλίμα ισλαμοφοβίας με αφορμή τα αιματηρά γεγονότα της Βαρκελώνης. 

Και τα γράφει αυτά απευθυνόμενος σε έναν λαό που έχει εκατομμύρια μετανάστες. Δεν αξίζει να σχολιάσεις το παραμικρό … ούτε καν να τον φτύσεις.
Αλλωστε Λοβέρδοι υπάρχουν πολλοί στο πολιτικό προσωπικό. Είναι επόμενο. Ένα τέτοιο σάπιο σύστημα είναι αναμενόμενο να στελεχώνεται κατά βάση από τέτοιας ποιότητας άτομα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger