Home » , » Τι ξέρουμε αλήθεια για την Βόρειο Κορέα;

Τι ξέρουμε αλήθεια για την Βόρειο Κορέα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 | 3:12 μ.μ.

Κορέα: 20 περίπου ατομικές βόμβες. Καμία επέμβαση, κανένας πόλεμος με άλλες χώρες.

ΗΠΑ: 7.000+ πυρηνικές κεφαλές, πολλές χιλιάδες ακόμα σε αποθήκευση. Χημικά - βιολογικά όπλα. Μόνο το 2016 οι ΗΠΑ έριξαν 26.171 βόμβες σε 7 χώρες.

Η Βόρεια Κορέα απειλεί την παγκόσμια ειρήνη σύμφωνα με το ΝΑΤΟ! 

Από περασμένη ανάρτησή μας

Θα υπήρχε άλλη χώρα που δεν θα γονάτιζε, με τέτοιο οικονομικό πόλεμο που υφίστατε εδώ και τόσα χρόνια, όπως συμβαίνει σήμερα με την Βόρεια Κορέα; Από που αντλεί της δύναμη το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ να αδιαφορεί ακόμα και σε απειλές του τύπου: «Εάν η Βόρειος Κορέα μάς απειλήσει τότε θα βρεθεί αντιμέτωπη με φωτιά και οργή τέτοια που δεν έχει δει ξανά ο κόσμος», όπως είχε δηλώσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ; 

Τι ξέρουμε αλήθεια για την Βόρειο Κορέα; Oυσιαστικά, εξακριβωμένα, σίγουρα δεν ξέρουμε τίποτα. Στον πολιτισμό της κυριαρχίας του ψεύδους, ως επίσημης γλώσσας της πολιτικής και της μαζικής επικοινωνίας, έχουμε , στη λεγόμενη δημοκρατική Δύση, σχηματίσει για την χώρα αυτή την εικόνα που μας έχουν εμφυτεύσει τα τραστ των συστημικών ΜΜΕ. Μια εικόνα σύμφωνη με τα σχέδια των εγκεφάλων της διευθύνουσας διεθνούς αρπακτικής ολιγαρχίας για την μετανεωτερική παγκόσμια δουλοπαροικία που απεργάζονται, ανέφερε ανάρτησή μας.  Και έτσι ακριβώς είναι.

Οπότε από την είδηση που δεσπόζει σήμερα σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ και αναφέρει ότι υπήρξε εκτόξευση πυραύλου από την Βόρεια Κορέα ο οποίος πέρασε πάνω από τη νήσο Χοκάιντο της Ιαπωνίας, στα βόρεια της χώρας, χωρίς όμως να καταγραφεί κάποια ζημιά, ας κρατήσουμε μόνο την δήλωση Βορειοκορεάτη αξιωματούχου.

Συγκεκριμένα ο πρεσβευτής της Βόρειας Κορέας στον ΟΗΕ Χαν Τάε Σονγκ αν και δεν αναφέρθηκε άμεσα στη σημερινή εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου ο οποίος πέρασε πάνω από την Ιαπωνία, στη διάρκεια ομιλίας του από τη Γενεύη, στη διάρκεια της συνόδου της Διάσκεψης για τον Αφοπλισμό υπό την αιγίδα του ΟΗΕ δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τώρα που οι ΗΠΑ έχουν δηλώσει ξεκάθαρα την εχθρική τους πρόθεση απέναντι στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας ξεκινώντας κοινές στρατιωτικές ασκήσεις παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις (…) η χώρα μου έχει κάθε λόγο να απαντά με σκληρά αντίμετρα, ασκώντας το δικαίωμά της στην άμυνα ... Και οι ΗΠΑ θα είναι πλήρως υπεύθυνες για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει αυτό»,  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger