Home » , » Νέες απολύσεις στον "Ριζοσπάστη"

Νέες απολύσεις στον "Ριζοσπάστη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 | 11:14 π.μ.

Δεν είναι κάτι καινούργιο να απολύονται εργαζόμενοι οι οποίοι εργαζόταν είτε σε επιχειρήσεις τους ΚΚΕ είτε σε ΜΜΕ του κόμματος.
Από τον Σεπτέμβρη του 2010 το ΚΚΕ είχε προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις από την «Τυποεκδοτική», συνέχισε τον Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου με απολύσεις στον ρ/σ 902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM και 902 TV, ενώ στο διάστημα μεταξύ Δεκέμβρη του 2014 και μέχρι τα τέλη του 2013 συνολικά 40 εργαζόμενοι του «Ριζοσπάστη» βρέθηκαν στην ανεργία.

Χτες η εφημερίδα των συντακτών ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος απολύσεων στον «Ριζοσπάστη». Εκανε λόγο ότι απολύθηκε   η Χριστίνα Διαμαντή, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, 4 και 6 ετών, ενώ ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται το ίδιο δημοσίευμα αναφέρουν ότι επίκεινται κι άλλες απολύσεις.

Σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη,, ο σκιτσογράφος Κώστας Γρηγοριάδης ο οποίος αποχώρησε από τον «Ριζοσπάστη» επειδή διαφώνησε με τις απολύσεις, γράφει σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Μετά από 22 χρόνια συντάκτρια του Ριζοσπάστη, η Χριστίνα Διαμάντη, κρίθηκε... ανεπαρκής (αυτή ήταν η αιτιολογία που της δόθηκε) από τη διεύθυνση της εφημερίδας και απολύθηκε.

Η Χριστίνα, αντιτάχθηκε στις απολύσεις που έγιναν από την εφημερίδα μαζί με 13 ακόμη συναδέλφους, καθώς και δεν δήχθηκε αλλαγή της σύμβασης της, από συλλογική σε ατομική.
Προφανώς αυτά τα δυο, να μην της συγχωρέθηκαν και να ήρθε η ώρα για να... πληρώσει αυτήν τη στάση της.

Κι αν ρωτήσει κάποιος γιατί δεν απολύθηκε τότε, η απάντηση είναι απλή, τότε ήταν έγγυος.

Ελπίζω κι εύχομαι να είναι η τελευταία απόλυση και να μη δει κανείς άλλος μπροστά του, το τέρας που λέγεται ανεργία.

Χριστίνα, καλή δύναμη.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 43 σχόλια

20 Αυγούστου 2017 - 11:50 π.μ.

Και η Αντικομμουνιστική επίθεση συνεχίζεται. Εξαιρετικό σημάδι οτι το ΚΚΕ είναι στον σωστό δρόμο. Είναι η Πυξίδα μας όταν Σκούζουν τα Καρακόλια του τΣύριζα. Στα μέσα προπαγάνδας του ΚΚΕ υπάρχουν Επαγγελματικά Στελέχη και όπως ο Γ.Γ ο Διευθυντής του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ αμοίβονται με 800 ΕΥΡΩ. Βουλευτές και Ευρωβουλευτές παραδίνουν την Βολευτική Αποζημίωση και παίρνουν και αυτοί 800 ευρω. Ποια λογική λέι οτι ενω όλοι πληρώνονται έτσι θα υπάρχουν κάποιοι με ιδιαίτερα προνόμια. Ασφαλώς καμμία και κάθε λογικός άνθρωπος το καταλαβαίνει. Ασφαλώς τα ΚΑΡΑΚΟΛΙΑ του τσύριζα που σιτίζονται αδρά απο την Αστική τάξη πρέπει να γλείψουν κανένα κοκαλάκι. Τους αφήνουμε μέσα στο βούρκο τους. Συνεχίζουμε τον αγώνα για ενίσχυση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Καλή μάσα στα υπουργεία στο Χαφιεδότσουρμο του τΣύριζα.

20 Αυγούστου 2017 - 12:16 μ.μ.

Απλήρωτοι εργαζόμενοι, απολύσεις, ατομικές συμβάσεις ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο "Κ"ΚΕ που εφαρμόζει το μνημόνιο ΠΙΣΤΑ δείχνοντάς μας το δρόμο για.....ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ!!!

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ (ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΙΛΕΝΙΟΥΜ) ΚΑΙ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΜΕ.... ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

V For Viva La Revolucion

20 Αυγούστου 2017 - 1:44 μ.μ.

Άνθρωπε ή προγραμματισμένο τρολ εκ του Περισσού, Παναγιώτη Τζαμαρία, που έχεις πιάσει στασίδι και εμφανίζεσαι όποτε βγαίνει μία είδηση που αφορά το κατ'ευφημισμόν "Κομμουνιστικό" Κόμμα Ελλάδας, νομίζω ότι ξεπέρασες ακόμα και τον εαυτό σου. Ξεπερνώ την αναφορά σου στο Βαθύ Κόκκινο ως "καρακόλι του Σύριζα", θαρρώ πως όποιος διαθέτει στοιχειώδη μυαλό και διαβάζει, γνωρίζει αν και κατά πόσο ισχύουν οι χαρακτηρισμοί σου. Πάμε στο δια ταύτα.

Γράφεις επί λέξη "Με ποια λογική θα υπάρχουν κάποιοι με ιδιαίτερα προνόμια;" αναφερόμενος στην απόλυση της συντάκτριας Χριστίνας Διαμάντη. Γνωρίζεις κάτι που δεν το ξέρουμε; Είχε η εργαζόμενη κάποια συγκεκριμένα προνόμια; Αν ναι, ανέφερέ τα, διαφορετικά είσαι ένας κοινός συκοφάντης που στην προσπάθειά σου να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα που συμβαίνουν στο κόμμα της καρδιάς σου, τολμάς να συκοφαντείς μία εργαζόμενη που στάλθηκε στην ανεργία.

Σε περιμένουμε Παναγιώτη Τζαμαρία, ή δώσε μας τα στοιχεία ή βγάλε το σκασμό. Αφού δεν σέβεσαι οτιδήποτε άλλο, σεβάσου επιτέλους τη δύσκολη θέση ενός ανθρώπου που επί 22 χρόνια έγραφε στην εφημερίδα που διαβάζεις και απολύθηκε "λόγω ανεπάρκειας"...

20 Αυγούστου 2017 - 2:02 μ.μ.

ποσο δικιο εχει το κκε! οταν λεει για τα δεινα που φερνει ο καπιταλισμος σε εργαζομενους προπαντων...

20 Αυγούστου 2017 - 2:31 μ.μ.

ΟΙ Βρισιές απο Οπορτουνιστές μέσα στην Απόγνωσή τους είναι Τίτλος τιμής για τους Κομμουνιστές. Καταλαβαίνουμε την απόγνωση με την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ξεβράκωτη πλέον και το ΚΚΕ να έχει δικαιωθεί απόλυτα αλλα δεν μας αφορά. Ολα εδω πληρώνονται. Στα μέσα προπαγάνδας του ΚΚΕ υπάρχουν Επαγγελματικά Στελέχη με αμοιβή 800 Ευρώ όπως ο Γ.Γ ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ Βουλευτές Ευρωβουλευτές όλοι. Ποια λογική λέι οτι εν οι βουλευτές παίρνουν 800 Ευρώ κάποιοι θα έχουν ιδιαίτερα προνόμια. Κάθε λογικός άνθρωπος το καταλαβαίνει. Αφήνουμε τα Καρακολια του τΣύριζα που συτίζονται απο το Αστικό κράτος στην μοίρα τους. Συνεχίζουμε τον Αγώνα μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

20 Αυγούστου 2017 - 2:41 μ.μ.

Το ΚΚΕ δείχνει στους απολυμένους το πόσο σκληρλος είναι ο καπιταλισμός στην πράξη.Άρα τους διδάσκει την αλήθεια κ μάλιστα στο πετσί τους .Άλλωστε το ίδιο το κόμμα λέει οτι δεν υπάρχουν σοσιαλιστικές νησίδες στον κσπιταλισμό.

20 Αυγούστου 2017 - 2:53 μ.μ.

Κανένα στοιχείο λοιπόν, παρά μόνο τη κασέτα σου. Συκοφαντείς και λασπολογείς δίχως να έχεις το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο. Που κατάντησε αυτό το κόμμα-δεκανίκι του καπιταλισμού... Να το υπερασπίζονται άνθρωποι όπως ο Παναγιώτης Τζαμαρίας... Καταθέτω απέραντο respect σ'εσένα Παναγιώτη. Το μελλοντικό επίδικο μιας ερώτησης μπορεί να'ναι "τι συνέβη στο Μπούλκες" και εσύ εσαεί θ'απαντάς "Συνεχίζουμε τον αγώνα για λαϊκή συμμαχία, μπούρου, μπούρου, κι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε". Απολύθηκε ένας άνθρωπος Παναγιώτη επειδή δεν δέχτηκε εκβιαστικά διλήμματα. Κι εσύ απαντάς "Συνεχίζουμε τον αγώνα.......". Είσαι ένας μικρός θεούλης του πληκτρολογίου, μια σταθερή αξία γέλιου. Γράφε πιο συχνά, όσο δε διαβάζουν τόσο θα απομακρύνονται από το "Κομμουνιστικό" Κόμμα Ελλάδας. Να'σαι πάντα καλά!

20 Αυγούστου 2017 - 3:16 μ.μ.

Μα και το "ΚΚΕ στον καπιταλισμό ζει", τι άλλο να κάνει; Δεν καταλαβαίνετε;
Υ.Γ. Πάω στοίχημα ότι ο Τζαμαρίας είναι τρολ που παίζει διπλό παιχνίδι, και υπέρ και κατά του ΚΚΕ... Δεν εξηγείται αλλιώς..

20 Αυγούστου 2017 - 3:20 μ.μ.

Επίσης. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οποιος διαβάζει έχει κρίση και καταλαβαίνει. Στηρίξατε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που σήμερα σφάζει τον λαό και αυτό το ποτήρι θα το πιείτε ολόκληρο. Η Δικαίωση για το ΚΚΕ είναι απόλυτη. Επαγγελματικά Στελέχη με Αμοιβή 800 Ευρώ ΟΛΟΙ. Κανένα προνόμιο. Τα κόλπα τελειώσανε το 1991..... ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ με ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

20 Αυγούστου 2017 - 3:22 μ.μ.

Αφού απομακρύνονται απο το ΚΚΕ τόσο το καλύτερο για εσένα. Τι σε νοιάζει...... Αυτό είναι πρόβλημα των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.

20 Αυγούστου 2017 - 4:09 μ.μ.

Θα σου περάσει υπομονή. Πες μας κάτι για την Σφαγή του λαοιύ απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που στήριξες με χέρια και με πόδια. Ο καπιταλισμός χορεύει ...πεντοζάλι... απο την ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

20 Αυγούστου 2017 - 5:04 μ.μ.

τι εγινε παιδια ο καλος αντικκε τα αλεθη ολα

20 Αυγούστου 2017 - 5:13 μ.μ.

Στην 3η Αξιολόγηση του Μνημονίου το Φθινόπωρο έρχονται νέα μέτρα σφαγής του λαού. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δέχεται απο Ελληνες και ξένους Καπιταλιστές τα συγχαρητήρια για την Απίστευτη αγριότητα απέναντι στον λαό. Το καλύτερο πολυεργαλείο του Καπιταλισμού η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Τα ίδια και χειρότερα στην ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ με ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εδω και 19 χρόνια χωρίς Ευρώ....και Ε.Ε με αυταπάτες και φούμαρα τάισαν τον λαό στηρίζοντας το τμήμα της ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ που είναι με τους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΡΩΣΣΙΑ ΚΙΝΑΣ ΙΡΑΝ κ.α Ο Εξαθλιωμένος λαός σπρωχνεται στον ΑΝΟΙΧΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ και ζυγώνει η ώρα που θα πληρώσει με το αίμα του αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ. Αυτή είναι η Ανεκτίμητη προσφορά της Σοσιαλδημοκρατίας και του Οπορτουνισμού στον Καπιταλισμό. Τα συμπεράσματα για τους Κομμουνιστές πολύτιμα.

20 Αυγούστου 2017 - 7:46 μ.μ.

Από κάτι τύπους όπως ο « ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ» δεν περιμέναμε και κάτι περισσότερο από αυτά που έγραψε ( ας μας εξηγήσει που και πως και γιατί τυπώνονται κάτι εφημερίδες τύπου «διαδρομή ελευθερίας», κλπ, και μετά ας..)… Για τους διαχειριστές του blog με νοιάζει που το παίζουν και μεγάλοι επαναστάτες μαρξιστές – λενινιστές, σαλιαρίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο, μαζί με άλλους, άλλων ιδεολογιών...

20 Αυγούστου 2017 - 8:38 μ.μ.

Αδέρφια, η γυναίκα, που βρίσκεται σε κύηση δεν είναι ούτε εγγειος ούτε ...έγγυος!
Είναι εν-κυος, και κατ' έλξιν έγκυος!
Κι όσο για την κυρία Χριστίνα, δεν ανησυχώ. Οι απολυόμενοι από τον "Ρ" συνήθως βρίσκουν πόρτες ανοιχτές.
Τους άλλους να κλαίτε. Γι αυτούς, που αγωνίζεται ο "Ρ" και οι υπόλοιποι είλωτες εκεί μέσα.

20 Αυγούστου 2017 - 10:55 μ.μ.

Ρε γέλιο που πέφτει με τα εξαπτέρυγα του Τσιπροσύριζα. Υπερασπιστές των εργαζομένων τα τσιράκια του κεφαλαίου και της ΕΕ των λαών που μέχρι σήμερα είναι μουγκοθόδωροι. Ε ρε θολούρα!

21 Αυγούστου 2017 - 1:25 μ.μ.

10.55 Χαμένα τα έχουνε. Με την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που στηρίξανε με χέρια και με πόδια και το ΚΚΕ να έχει δικαιωθεί απόλυτα χωρίς να κάνει βήμα πίσω βρίσκονται σε απόγνωση. Πρόκειται για Γλέντι. Ας το Απολαύσουμε.

21 Αυγούστου 2017 - 1:27 μ.μ.

μια διορθωση προς το βαθυ κοκκινο,γραφετε οτι απολυθηκα, αυτο ειναι ανακριβες, αποχωρησα απο το ριζοσπαστη επειδη διαφωνησα με τις απολυσεις
παρακαλω να το διορθωσετε

21 Αυγούστου 2017 - 1:50 μ.μ.

Τι να κάνουμε ρε Κόκκινε Οκτώβρη; Εσύ το πούλησες το κανάλι σου (Αλλά και που είχες τι το έκανες; στρώματα διαφήμιζες). Βολέψου τώρα με τους διαχειριστές του blog και σώπασε. Τρέχα και στη συγκέντρωση του παμε, και πρόσεξε μην μιλήσεις με κανένα "ρεφορμιστή" και μολυνθείς. Στυλοβάτη της Αστικής Τάξης. Βλέπεις αυτά που έλεγε το ΚΚΕ επί Καπετάν Γιώτη, βλέπεις και αυτά που λέει τώρα. Ολα καλά καμωμένα για σένα. Οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη για την πολιτική που επέβαλαν από το 1974. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι. Κανονικά έπρεπε να πάνε να αυτοκτονήσουν που μας είχαν πρήξει με την περεστρόϊκα και τον Γκορμπατσόφ. Αλλά αφού τα μέλη και οπαδοί τα τρώνε τόσο άκριτα, ναι κι'άλλα να σας κάνουν. Συμμάχησαν με την Αστική Τάξη οι Κυρκοφλωράκηδες, (Ζολώτας Τζανετάκης και ντολμαδάκια). Αυτά δεν ξεπλένονται.

21 Αυγούστου 2017 - 1:55 μ.μ.

Κύριε Τζαμαρία, ο Νίκος Ζαχαριάδης είναι σήμερα αποκαταστημένος ηγέτης του ΚΚΕ. Ομως οι Λουλέδες το κρέμασαν στην αγχόνη την 1-8-1973. Τι έγραψε ο Ζαχαριάδης πριν βάλει τη θηλιά; "Κληροδοτώ το κουφάρι μου στους Λουλέ Φλωράκη και Σια, χαλάλι σας", έτσι έγραψε. Αφού σήμερα ο ηγέτης αποκαταστάθηκε, αυτοί που ήταν οι ηθικοί αυτουργοί πρέπει να τιμωρηθούν.

21 Αυγούστου 2017 - 4:11 μ.μ.

...Οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη για την πολιτική που επέβαλαν απο το 1974... 1925 1974 παράνομο. 1943 1968 χωρίς ΚΝΕ απο το 1949 στην Πολιτική προσφυγιά απο το 1958 χωρίς Κ.Ο. Πρόγραμμα πολιτικά μέτωπα και Στάδια..... Ολα χύμα μέσα σε ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ...ΕΔΑ.... Είμαστε σύμφωνοι. Ζητήστε Συγνώμη και βλέπουμε....

21 Αυγούστου 2017 - 4:13 μ.μ.

ΟΙ Ηθικοί Αυτουργοί τιμωρήθηκαν τα Επαναστατικά χαραχτηριστικά του ΚΚΕ αποκαταστάθηκαν ξεβρώμισε απο τον Οπορτουνισμό κάθε απόχρωσης. 1991....... ΑΥΤΑ......

21 Αυγούστου 2017 - 4:19 μ.μ.

@ Ηλίας Ζ Εσύ που είσαι αντικομμουνιστής και κάργα αντιΚΚΕ γιατί έχεις τέτοια πρεμούρα για το τί θα κάνει το ΚΚΕ στα εσωκομματικά του.Τί σε νοιάζει; Έχεις θέσει ανάλογα ερωτήματα στο Σύριζα, στη ΛΑΕ, στην Ανταρσύα ή στο ΠΑΣΟΚ που ανήκεις;

21 Αυγούστου 2017 - 4:58 μ.μ.

Μάλιστα τι μας λέει εδώ ο.....υπερασπιστής των εργαζομένων Σεχτάρ; Όσοι εργαζόμενοι απολύονται από το "Ρ" να πάνε να πνιγούνε. Αλληλεγγύη σε όλους τους εργαζόμενους που χάνουν τη δουλειά τους εκτός από του "Ρ".

Μπράβο ρε Σεχτάρ έτσι βγάλε όλο σου το ταξικό μίσος πάνω σε...εργαζόμενη. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑ ΜΟΥ.....

Τζαμαρία γλεντάς ε; Επειδή δικαιώθηκες; Βέβαια δικαιώθηκες αφού τόσο καιρό προειδοποιείτε το λαό ότι τυχόν έξοδος από ΕΕ και ευρώ θα μας φέρει τις εφτά πληγές του Φαραώ και τελικά πέρασαν οι προειδοποιήσεις σας αφού δαγκωτό ο λαός στο ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ γλεντάς. Καλά κάνεις αφού παρέδωσες και εσύ το λαό στον ταξικό εχθρό καλά κάνεις και γλεντάς. ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΩΝ.......

V For Viva La Revolucion

21 Αυγούστου 2017 - 7:09 μ.μ.

Ασφαλώς και δικαιώθηκε απόλυτα το ΚΚΕ Πασόκα. Το ξέρω οτι αυτή είναι η Δουλειά σας σας Οπορτουνιστές που είσαστε. Επιστροφή στον Εθνικό καπιταλισμό που ζητάς είναι ίδια καταστροφή με την σημερινή. Το ίδιο με εσένα λένε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ. ΕΥΓΕ.... Ο Σέχταρ λέει οτι τους βολεύει μια χαρά η Αστική Τάξη. Και έχει απόλυτο δίκιο.

21 Αυγούστου 2017 - 7:17 μ.μ.

@ φίλε deldio, έχεις πάθει συριζίαση, μάλλον αυτό σε ξεμπλοκάρει απο το τα δύσκολα, τα ρίχνεις εκεί και τέλος. Τι δουλειά έχω εγώ ρε φίλε να θέσω τέτοια ερωτήματα εκεί που λες; Εγώ τα θέτω αυτά εδώ να τα διαβάζουν οι αναγνώστες. Αντικομμουνιστής και φιλοκκε είσαι εσύ. Κομμουνιστής δεν είναι ντε και καλά οπαδός ή μέλος του ΚΚΕ. Αλλωστε το ΚΚΕ έχει απωλέσει την Λεννινιστική σκέψη. Δεν είναι το ηρωικό ΚΚΕ που ήταν κάποτε. Ελάχιστη σχέση έχουν αυτά που κάνει το ΚΚΕ το Λεννινισμό. Σε αυτό χρειάζεται διόρθωση. Αυτή θα είναι η επόμενη διόρθωση στη γραμμή του. Τότε θα συμφωνούμε απόλυτα, να το ξέρεις.

21 Αυγούστου 2017 - 7:19 μ.μ.

Ηλίας Ζ.

Είχα εγώ προσωπικά κανάλι και το πούλησα;; Αυτήν την χάρη, να σωπάσω, για να μπορέσετε ορισμένοι να διαδίδετε τα ψέματα της «Εφημερίδας των Συντακτών» και άλλων ομοιών τους, δεν θα στην κάνω.- Αυτά δεν ξεπλένονται όντως, αλλά απ’ την άλλη και εσείς όλοι δεν είστε καλύτεροι. Δεν σας βλέπω να ζητάτε από το ΚΚΕ να αποχωρήσουν από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, από την ΚΟΜΕΠ και την ΣΕ, όλοι οι μη κομματικοί, ζητάτε το αντίθετο, να λειτουργεί ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ πχ ως μια απλή ανεξάρτητη εφημερίδα και όχι ως Όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ, όπως στην πραγματικότητα είναι….
Επίσης κανείς σας δεν τολμά να γράψει την αλήθεια, πως «ατομικές συμβάσεις» δεν υπάρχουν στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, μα για τα κομματικά μέλη ΜΟΝΟ υπάρχει η καταστατική υποχρέωση του άρθρου 46 όπου λέει πως «Τα επαγγελματικά στελέχη του Κόμματος στηρίζονται οικονομικά με ποσό που δεν πρέπει να υπερβαίνει το μέσο μισθό των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα. Το ίδιο ισχύει για τα μέλη του Κόμματος που εργάζονται στο τεχνικό ή βοηθητικό μηχανισμό του Κόμματος, στον Ριζοσπάστη, στην ΚΟΜΕΠ, σε άλλα κομματικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, στο εκδοτικό του κόμματος.»!!! Στην πρώτη περίπτωση όπου η κυρία Διαμαντή, αλλά και ο κύριος ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ (που σχολιάζει παραπάνω), ήταν μέλη του κόμματος και δεν πειθάρχησαν σε αυτήν την καταστατική τους υποχρέωση, πολύ σωστά απομακρύνθηκαν ( με διαφορετικό τρόπο ο καθένας τους) και από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και από το ΚΚΕ. Εσείς οι μεγάλοι κομμουνιστές επαναστάτες θα γνωρίζετε πως το Α και Ω πάντοτε στα επαναστατικά ΚΚ, ήταν η πειθαρχία. Στην δεύτερη περίπτωση όπου δύο παραπάνω άνθρωποι δεν ήταν μέλη του ΚΚΕ, τότε ως μεγάλοι κομμουνιστές επαναστάτες που λέτε πως είστε θα έπρεπε πρώτα απ’ όλα να αναρωτηθείτε για ποιον λόγο βρισκόντουσαν σε αυτά τα πόστα αυτοί οι δύο άνθρωποι….
Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, οι μόνοι που ξεπλένετε μέχρι και σήμερα τους διαφόρους «Κυρκοφλωράκηδες», Ανδρουλάκηδες, Λαφαζάνηδες, Δραγασάκηδες και λοιπούς, που με τις ανανεωτικές τους πολιτικές απόψεις έκαναν το ΚΚΕ για ένα διάστημα μαγαζί, είστε εσείς εδώ, αναπαράγοντας τις απόψεις της «Εφημερίδας των Συντακτών», χωρίς καμία ιδιαίτερη πολιτική και ιδεολογική κρίση, λες και είναι η φίρμα της εμπιστοσύνης…

21 Αυγούστου 2017 - 10:20 μ.μ.

Οι αλλαγές προσώπων στο όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ μας βεβαιώνει η εφσυν - που δεν έχει ανασφαλείς πληροφορίες - πως θα συνεχιστούν.

Ο κύριος "από το Σεπτέμβρη του 2013 σκίτσα του δημοσιεύονται καθημερινά στην ιστοδελίδα «Εργατικός αγώνας»" έγραψε για την προ καιρού έγγυο(σκιτσογράφος γαρ, ουχί δημοσιογράφος τρίτης δέσμης) κυρία Χριστίνα που πληρωνόταν μέχρι σήμερα κανονικά - για να μην ξεχνάμε τον Άρειο Πάγο, αλλά ούτε και την τροπολογία του ΚΚΕ - και με την απόλυση της πήρε / θα πάρει την νόμιμη αποζημίωσή της - μέρες που είναι, η αποζημίωση δεν είναι κάτι που εννοείται αλλά πρέπει να λέγεται, όταν δίνεται.

Θα μπορούσε - μέρες που είναι - ο κύριος να γράψει και για μία συντρόφισσα που έφυγε από την ζωή και του είχε υπογράψει αφιέρωμα στον Ρίζο για το έργο του: http://www.rizospastis.gr/story.do?id=5044350

Τα πάντα είναι θέμα ... και γούστου. Ουδέν μεμπτόν!

Για την "Θυμέλη" εδώ: http://www.902.gr/eidisi/koinonia/136838/efyge-apo-ti-zoi-i-s-aristoyla-ellinoydi-anakoinosi-tis-ke-toy-kke

21 Αυγούστου 2017 - 10:23 μ.μ.

Είναι πολύ βολικό να πιπιλάτε συνεχώς ότι την αποχώρηση από την ΕΕ και το σπάσιμο της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης το επιθυμεί τάχα και η αστική τάξη ένα πελώριο ψέμα ώστε να εγκαταλειφθεί ο συνεπής αντιιμπεριαλιστικός αγώνας ενάντια σε ΕΕ-ΝΑΤΟ όπως και ότι θα καταστραφούμε αν πάμε σε εθνικό νόμισμα σήμερα ένα ψέμα που το αναπαράγετε ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΚΟ ΕΧΘΡΟ. ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Φαίνεται καλά τα τσεπώνει το κόμμα σου από τις ευρωεκλογές λογικό που δεν επιθυμεί έξοδο από αυτήν από που θα παίρνει τόσο εύκολα τα ευρώπουλα;

Βεβαίως οι κομμουνιστές δεν αγωνιζόμαστε για επιστροφή στην δραχμή αλά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ούτε λέμε έξω από την ΕΕ και τέλος. Η ΑΜΕΣΗ έξοδος από την ΕΕ και η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΗΠΑ-ΕΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ κλπ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ένα πρόγραμμα δηλαδή που μπορεί να συσπειρώσει όλα τα λαϊκά στρώματα σε ένα επαναστατικό ταξικό-αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο το μόνο που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ.

Αυτό δεν το επιθυμεί ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΕΥΡΩΛΑΓΝΕ. Είναι ένα πρόγραμμα καθαρά ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ. Αν είσαι μάγκας δείξε μου έναν φαρμακοβιομήχανο ή εφοπλιστή που να λέει αυτά που λέω και εγώ που να επιθυμεί απαλλοτρίωση της.....ιδιοκτησίας του. Αν μου πεις έναν εγώ σταματάω εδώ. ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!

V For Viva La Revolucion

21 Αυγούστου 2017 - 11:06 μ.μ.

Το ΚΚΕ διόρθωσε την γραμμή του μετά το 1991 και ακολουθεί την Μπολσεβίκικη γραμμή του ΛΕΝΙΝ για Κοινωνική Συμμαχία μακριά και σε Ανοιχτή σύγκρουση με τον Οπορτουνισμό όλων των Αποχρώσεων. Οποτε θέλεις έλα να αλλάξεις την Γραμμή Πασόκα. Θα περάσεις καλά. Θα σε Φιλέψουμε και κάτι. Κόπιασε...... Θα σου μείνει αξέχαστο.

21 Αυγούστου 2017 - 11:21 μ.μ.

# leo Είσαι πολύ πασόκος κι αυτό δεν κρύβεται. Μπερδεύεις σκόπιμα σώβρακα με κάλτσες και μετά φωνάζεις τους άλλους για να σου αποδείξουν ότι δεν είναι φανέλες.

21 Αυγούστου 2017 - 11:25 μ.μ.

#Ηλίας Ζ. ΠασοκοΣυριζόπουλο δεν είσαι; Γιατί ντρέπεσαι να δηλώσεις ταυτότητα και φοράς κουκούλα; Όσοι είναι ΚΚΕ σου απαντούν. Αφού δεν είσαι εξαπτέρυγο πες μας τί είσαι. Ή τί ήσουν μέχρι τώρα και τί δηλώνεις τώρα. Να κάνω πρόβλεψη; Δεν θα απαντήσεις, θα το γυρίσεις στο τσάμικο...

21 Αυγούστου 2017 - 11:35 μ.μ.

4.19. Είδες που σου είπα Σύντροφε οτι πρόκειται για Γλέντι. Κοιτα τι σου απαντάει ο Πασόκας. Προσπαθεί να ντύσει τον ΛΕΝΙΝ για Μπερστάιν Κάουτσκι μιλάει για Αποικία.....και δήθεν εξάρτηση..... με τον Καπιταλισμό στο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Παγκόσμια πλέον και στην Ελλάδα απο το 1911..... Τέτοια λύσσα να βοηθήση τον Καπιταλισμο. Και επειδή εδω και 26 χρόνια τους σκίσαμε και τα Βρακιά Σκούζει. Ας τους να Σκούζουνε. Καρακόλια του καπιταλισμού είναι. Χειρότεροι απο τους Φασίστες.

21 Αυγούστου 2017 - 11:39 μ.μ.

Ρε Κόκκινε Οκτώβρη, παναθεμάσε, εσύ δεν είσαι ΚΚΕ; Αρα ναι το πούλησες το κανάλι. Τι μου τσαμπουνάς ότι εσύ προσωπικά δεν είχες κανένα κανάλι να πουλήσεις. Σου είπα εγώ ότι είχες κανάλι; Δεν καταλαβαίνεις ότι για το κανάλι του ΚΚΕ σου λέω; Μετά γιατί σου αρέσει εμένα να με βάζεις στους συριζες και να μου τσαμπουνάς για εφημερίδες συντακτών; εγώ δεν έχω καμία δουλειά με αυτά. Υποστηρίζω την θεωρία του Μαρξισμού Λενινισμού, και πιστεύω στην προλεταριακή επανάσταση, αλλά σε βολεύει να μου κολλάς ότι είμαι συριζα για να μπορείς εύκολα να νομίζεις ότι χτυπάς. Ολους τους ονομάζεις συριζα, πασοκ, εργατικό αγώνα, λαε, ανταρσυα, και ότι άλλο στο διάβολο σε βολεύει για να βάλεις την κασέτα μετά. Για όλους έχεις "ράμματα για τη γούνα τους" μπράβο σου. Οταν σου λέω ότι το ΚΚΕ έγλυφε την περεστρόϊκα και κατέληξε στην αγκαλιά του Μητσοτάκη, εσύ μου λες άλλα των άλλων. Τώρα με την "κυρία Διαμαντή" όπως την λες, το μόνο που λυπάμαι είναι ότι ένας άνθρωπος ακόμα έχασε τη δουλειά του. Είτε δούλευε στο "Ρ" είτε οπουδήποτε αλλού είναι λυπηρό ένας να απολύεται. Και βέβαια ο 'Ρ" πρέπει να είναι όργανο και όχι καμία αστική εφημεριδούλα, αυτά τα έχει λύσει ο Λένιν και το 2ο Συνέδριο του ΣΔΕΡΚ από το 1903, για νέο μου το λες;

21 Αυγούστου 2017 - 11:59 μ.μ.

Ναι ρε Leo, εγώ συμφωνώ βασικά με αυτά που λες. Εγώ δεν πιπιλάω τίποτε. Και εγώ δεν αγωνίζομαι για επιστροφή στην δραχμή αλά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ούτε λέμε έξω από την ΕΕ και τέλος. Ναι η έξοδος από την ΕΕ και η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα ανατροπής της Αστικής Τάξης. Μια τέτοια κυβέρνηση θα μπορεί να υποστηρίξει και να αυτό το πρόγραμμα. Το ΚΚΕ όμως κάθεται ήσυχο και λέει σαν καθηγητής της έδρας: "Οταν Λαέ πάρεις την Εξουσία τότε εγώ θα έρθω να πάρω μέρος σε μια τέτοια κυβέρνηση". Μην τρέξεις να μου πεις πως σου λέω να συμμαχήσεις με το Συριζα. Βέβαια κάποια στιγμή μπορεί θα το κάνει και αυτό, εδώ πήγε με το Μητσοτάκη. Γιατί πήγε με το Μητσοτάκη; Ποιός την είχε βγάλει αυτή την ηγεσία; Αυτή δεν είναι πάλι σήμερα ηγεσία; Γόντικας Παραρήγα και σια. Μήπως είχαν καταψηφίσει την κυβέρνηση Τζανετάκη; Οχι, μόνο ο Κάππος και οι Χάγοι. Την καταβρίσκεις να μου λες ότι ο Κάππος στο τέλος της ζωής του ξαναγύρισε στο Κόμμα. Δεν σκέφτεσαι όμως γιατί έφυγε μόνο αυτός και οι ΝΑΡ; Αν τότε είχε σηκωθεί και η Αλέκα και ο Γόντικας και όλοι οι άλλοι που σήμερα κυβερνάνε το κόμμα και έλεγαν στον Χαρίλαο όχι, θα έμενε ο Χαρίλαος με τον Ανδρουλάκη και δεν θα γινότανε αυτό το αίσχος φίλε. Τώρα όμως μου λες ότι περάσαν αυτά και 26 χρόνια βαδίζουμε ωραία. Είναι δυνατόν να μας βαδίζουν ωραία αυτοί; Αύριο θα την ξανακάνουν την γκέλα, συνηθισμένοι είναι. Χωρίς βέβαια να θέλω να το παραλληλήσω, 40 χρόνια τα 2 αστικά κόμματα ΝΔ πασοκ μας έφεραν εδώ, και τώρα θέλουν αυτοί οι ίδιοι να μας σώσουν.

22 Αυγούστου 2017 - 2:31 π.μ.

...Μη τρέξεις να μου πεις πως σου λέω να συμμαχήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ.... Βέβαια κάποια στιγμή θα το κάνει και αυτό με τον ΣΥΡΙΖΑ.... Ολα τα λεφτά ΤΑΞΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ. Να πέσει το ΚΚΕ στον Βόθρο με τα ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ με τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ..... Περαστικά να είναι......

22 Αυγούστου 2017 - 8:22 π.μ.

Είδατε πόσο εύκολο είναι να ισοπεδώσεις τον κάθε Τζαμαρία; Σου λέει ότι αυτά που προτείνεις τα θέλουν και εφοπλιστές και φαρμακοβιομήχανοι, τον ρωτάς να σου πει συγκεκριμένα έναν μόνο έναν ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

ΡΕ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΚΚΕΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!

Ηλία μην παρεξηγηθώ το πιπιλάτε δεν ήτανε για εσένα αλλά για τον Τζαμαρία, τον Σεχτάρ και τα χρουτσομπουμπούκια μας. Απλώς το λέω για να μην παρεξηγηθώ.

V For Viva La Revolucion

22 Αυγούστου 2017 - 2:56 μ.μ.

Ηλίας Ζ

Από την στιγμή που γράφεις πως ο Λένιν τα έχει λυμένα αυτά εδώ και 114 χρόνια, αφού παραδέχεσαι δηλαδή πως ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ θα πρέπει να είναι (όπως και είναι) Όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ και όχι μία «ανεξάρτητη πολυφωνική» εφημερίδα, δεν μπορείς ταυτόχρονα να μας λες πως λυπάσαι για οποιοδήποτε λόγο επειδή κάποιος ή κάποιοι απομακρύνονται από αυτό το κομματικό όργανο. Δεν γίνετε ένα κομματικό όργανο να γίνετε πόλος βιοπορισμού ή ευκαιρία καριέρας ορισμένων. Εγώ βλέπω πως εξελίσσετε η πολιτική του ΚΚΕ σήμερα, πως προσπαθεί να ξεπεράσει αυτά τα λάθει του παρελθόντος. Εσύ απλά έχεις μείνει στάσιμος σε αυτά τα λάθει του παρελθόντος σαν να μην έχει περάσει ούτε μισό δευτερόλεπτο από τότε. Αυτό δεν νομίζω πως ανταποκρίνεται στην ιδεολογία όπου λες πως πιστεύεις, όπως και το γεγονός του ότι δεν δίνεις το δικαίωμα λάθους της μιας φοράς (να το γράψω έτσι) στους τριγύρω σου. Ξέρεις θέλει να έχεις κότσια σήμερα, για να γράψεις άρθρο σαν και αυτό της Παπαρήγας όπου στην ουσία αυτοκριτικά εξηγεί για ποιον λόγο τα ΚΚ δεν συμμετέχουν σε αστικές κυβερνήσεις, κλπ. Πλέον δεν το έκανε εκ του ασφαλούς, δεν μπορεί και αυτή και το ΚΚΕ να κάνει κάτι τέτοιο πλέον εκ του ασφαλούς… Τέλος, ούτε ΠΑΣΟΚο σε χαρακτήρισα ούτε τίποτα απ αυτά που γράφεις, φυσικά όμως καλό είναι να ξέρεις κάτω από ποιες αναδημοσιεύσεις σχολιάζεις και τι γράφεις, εφόσον δεν θέλεις να «ξεπλένεις» όλους αυτούς που αναφέρω στο προηγούμενο σχόλιο μου…

22 Αυγούστου 2017 - 3:08 μ.μ.

πισω απο "Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής", "νησίδες στον κσπιταλισμό" και λοιπα δοξαστικα (ή πανηγυρικα αν προτιματε) δεν μπορει να κρυφτει μια απολυση. η απολυση μιας γυναικας απο τον ριζοσπαστη. εκτος αν με μια θυσια προσδοκουν στο κκε να φυσηξουν ουρειοι επαναστατικοι ανεμοι οπως οι αχαιοι, η ιφιγενεια

22 Αυγούστου 2017 - 3:34 μ.μ.

Κοίτα να δεις που οι πασόκοι αναθάρρησαν και ξανάρχονται. Πάντα με κουκούλα βεβαίως

22 Αυγούστου 2017 - 11:31 μ.μ.

Ασχολείσου με την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τΣΎΡΙΖΑ που στήριξες και σήμερα σφάζει τον λαό και τα υπόλοιπα που λες είναι Κουραφ΄ξαλα. Στα μέσα προπαγάνδας του ΚΚΕ υπάρχουν Επαγγελματικά Στελέχη με 800 Ευρώ. Που το βρήκες ο Γ.Γ Βουλευτές Ευρωβουλευτές ο Διευθυντής του Ριζοσπάστη να έχουν 800 ΕΥΡΩ και κάποιοι προνόμια. ΨΟΦΗΣΑΝΕ αυτά το 1991..... Αντε να κάνεις τώρα τον Καπιταλισμό Ανθρώπινο ΤΑΞΙΚΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

27 Αυγούστου 2017 - 2:05 π.μ.

ο κόσμος είναι μικρός και παρακολουθούμε όλοι που κατέληξαν πολλοί απο τους απολύμενους του Ριζοσπάστη. μια ερώτηση μονάχα. κάποιοι νόμιζαν οτι το να δουλεύεις στον Ριζοσπάστη είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες?? για αυτο τον λόγο , όντας δημοσιογράφοι και μέλοι του Κόμματος , έκαναν και άλλες δουλείες με τον ταξικό αντίπαλο ?????

27 Αυγούστου 2017 - 6:40 μ.μ.

κιμων κοκκινος. Εκμεταλεύτηκαν ...κάποιοι... οτι την Δεκαετία του 80 ο Μηχανισμός προπαγάνδας του ΚΚΕ στήθηκε σε λάθος βάση μέσα στα πλαίσια των Γενικότερων ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΕΚΛΙΣΕΩΝ που κουβαλούσαμε απο πριν το 1974.... και για δεκαετίες απο την Στιγμή που ήταν αδύνατο μετά το 1968.... να αλλάξουμε το Πρόγραμμα του Κόμματος με τα Πολιτικά μέτωπα και τα στάδια. Χωρίς βέβαια να γίνουμε ποτέ ...εσωτερικό..... Ολα αυτά ...κάποιοι.... νόμιζαν οτι θα συνεχιστούν και μετά το 1991.... Τα καταστροφικά εκείνα γεγονότα είχανε και ένα καλό. Φώτισαν πάρα πολλά πράγματα άνοιξαν μάτια και αυτιά να ακούσουνε και να δούνε ωριμάσαμε όλοι Συλλογικά και σε μια πορεία Σαρώσαμε μέσα στο Κόμμα όλη την Οπορτουνιστική Σκουριά και τα ΒΑΡΙΔΙΑ. ΞΕΒΡΩΜΙΣΑΜΕ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger