Home » , , » Η "ιερή" αγανάκτηση του βουλευτή της Χ. Αυγής, Ιωάννη Λαγού (Βίντεο)

Η "ιερή" αγανάκτηση του βουλευτή της Χ. Αυγής, Ιωάννη Λαγού (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 | 9:51 μ.μ.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικό για το επεισόδιο που επικαλείται η ναζιστική συμμορία του Μιχαλολιάκου σύμφωνα με το οποίο υπήρξε επίθεση στον Περιφερειακό Σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής για την Αττική, Περικλή Μουλιανάκη.

Ο φερόμενος ξυλοδαρμός του ναζιστικού στελέχους, έδωσε όμως την ευκαιρία στον ευυπόληπτο κ. Ιωάννη Λαγό,  να επιδοθεί σε ένα δεκαρικό  για τις επιθέσεις που δέχονται τα μέλη του πολιτικού μορφώματός του.

Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την οργή και αγανάκτηση του  κ. βουλευτή γι’ αυτούς τους «παρακρατικούς αλήτες» που έκαναν αυτή την «άνανδρη επίθεση».

Πώς θα ήταν αξιοσέβαστα κοινωνικά στοιχεία όταν δεν έχουν να επικαλεστούν έκθεση της ΕΥΠ η οποία τους αποδίδει θεάρεστες πράξεις όπως αυτή που η υπάρχει για τον κ. Λαγό;

Να θυμίσουμε ένα απόσπασμα από την έκθεση της ΕΥΠ,  η οποία είχε δει την δημοσιότητα: «Ο Λαγός μεσολαβεί για το σπάσιμο επιταγών και εισπράττει σχετική αμοιβή γι’ αυτό ενώ συμμετέχει σε προστασίες μαγαζιών εκβιασμούς καιθώς και σε διακίνηση γυναικών με σκοπό την πορνεία... Ο Λαγός εμφανίζει διαστροφικές τάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και ερωτικές πράξεις με ανήλικα κορίτσια». Χρήστης του διαδικτύου πάντως συμμεριζόμενος τα αισθήματα του κ. Λαγού έφτιαξε και κυκλοφόρησε τα παρακάτω βιντεάκι:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger