Home » , , » Κρέπα «Εφορία».

Κρέπα «Εφορία».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 | 10:05 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175. 

“Αυτή τη φορά καταστηματάρχης περιέλουσε με κρέμα κρέπας εφοριακούς που επιχείρησαν να διενεργήσουν έλεγχο στο κατάστημα. Ο καταστηματάρχης μετά την επίθεση στους ελεγκτές τράπηκε σε φυγή”… “Η αστυνομία που έσπευσε έκλεισε το κατάστημα και συνέλαβε τον επιχειρηματία. Οι εφοριακοί που υπέστησαν την επίθεση μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δώσουν κατάθεση. Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: «Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, απειλές και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε πολιτισμένους ανθρώπους, θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπατώνται όμως και οι συνέπειες που υφίστανται είναι πολλαπλές». Πρόσθεσε δε ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου”.

Το κανίς δεν είναι υπεράνω του νόμου, οι καρχαρίες όμως είναι σίγουρα. Βλέπεις το κανίς είναι μικρό, ενώ ο καρχαρίας είναι ζόρικος κι έτσι κολυμπά σε φορολογικούς παραδείσους. Για πείτε μας πόσους μεγαλοεπιχειρηματίες που χρωστάνε εκατομμύρια, τιμωρήσατε και πως; Ο κόσμος δεν είναι ανόητος, ούτε απολίτιστος. Απλά καταλαβαίνει πότε υπάρχει σαπίλα και αδικία.

Φυσικά δεν φταίνε οι υπάλληλοι. Αυτοί κάνουν ότι τους λέει ο διευθυντής, που κάνει με τη σειρά του, ότι του στέλνουν εγγράφως από το Υπουργείο. Άρα ο βασικός φταίχτης είναι εκτός βεληνεκούς κρέπας. Έτσι, αντί να προσφερθεί η κρέπα στον πολιτικό, όπως θα ήταν σωστό, προσφέρθηκε στους εκπροσώπους του κράτους - μπανανιά τη συγκεκριμένη στιγμή. Πάλι καλά που πήγαν σε κατάστημα που φτιάχνει κρέπες. Φαντάσου ο τύπος να είχε επιχείρηση εκκενώσεως βόθρων. Δηλαδή, αν είχε γραφείο τελετών, τι θα πάθαιναν;

Αχ ΜΜΕ μου! Όσο εσείς, οι υποκριτές, τα φερέφωνα των τοκογλύφων και των κηφήνων, που ρήμαξαν το δημόσιο χρήμα, βρίζετε τον κόσμο, τόσο ο κόσμος θα αγανακτεί. Νομίζετε, πως επειδή έπιασε η αστυνομία έναν, οι άλλοι θα φοβηθούν; Σας ενημερώνω, ότι πολλοί έχουν περάσει πια το στάδιο του φόβου. Αρκετοί δεν αισθάνονται τίποτα άλλο από οργή, πικρία και αγανάκτηση. Έχουν θυμώσει όχι μόνο με την αδικία αυτή καθ’ αυτή, που πληρώνουν πάντα οι μικρομεσαίοι, οι υπάλληλοι και οι συνταξιούχοι τις πολλές αμαρτίες πολιτικών και των μεγάλων αφεντικών, αλλά και από τον τρόπο που τα ΜΜΕ δικαιολογούν τη λεηλασία, τις συνεχείς περικοπές και τα απανωτά χαράτσια. Όσο λέτε ότι ζούμε πάνω από τις δυνατότητές μας, τόσο προκαλείτε, γιατί φαίνεται ποιοι ζουν ζωή χαρισάμενη και ποιοι απλά επιβιώνουν.

Σταματήστε τα ναζιστικά. Θα σας πω τι εννοώ: Όταν πήγαν κάποιοι κρατούμενοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, όσοι γλύτωσαν τους φούρνους, ο δήμιος διοικητής των SS τους παρουσίασε ένα μακρύ κατάλογο, όπου ήταν οι λόγοι που θα τους εκτελούσε. Αν πχ πήγαιναν να δραπετεύσουν, δεν υπάκουαν σε διαταγές και πολλά άλλα. Στο τέλος τους είπε «Με το φαί που σας δίνεται εδώ, θα ζήσετε το πολύ ένα μήνα. Αν παρόλα αυτά ζήσετε περισσότερο, θα σας εκτελέσω, γιατί αυτό σημαίνει πως κλέβετε φαγητό»!

Για την ιστορία, το πρώτο πράγμα που έκαναν οι Αμερικάνοι, όταν κατέλαβαν το Νταχάου, επηρεασμένοι προφανώς από την ανείπωτη φρίκη, ήταν να εκτελέσουν τους Γερμανούς φρουρούς, που παρέδωσαν το στρατόπεδο. Αυτοί όμως δεν ήταν οι ίδιοι οι δήμιοι που βασάνιζαν, αφού οι τελευταίοι προσπάθησαν να την κοπανήσουν στο εξωτερικό.

Καταλάβατε τώρα; Μπορεί να την πληρώσουν και κάποιοι που δεν φταίνε, αλλά είναι στην «ίδια πλευρά». Σταματήστε να βασανίζετε ανθρώπους και από πάνω να τους κοροϊδεύετε. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger