Home » , » Με τα πρωτοβρόχια, ωρίμασαν τα σταφύλια, τα μήλα και τα δημοσκοπικά φρούτα.

Με τα πρωτοβρόχια, ωρίμασαν τα σταφύλια, τα μήλα και τα δημοσκοπικά φρούτα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 | 5:44 μ.μ.

Γράφει ο  mitsos175.

Να και πάλι οι δημοσκόποι, να και πάλι, λένε τρελά.
Λένε τρελά, λένε χαζά, τα παραμύθια τους πολλά.

Καλέ πάλι δημοσκοπήσεις; Ε, Σεπτέμβρης είναι, η εποχή τους. Με τα πρωτοβρόχια, ωρίμασαν τα σταφύλια, τα μήλα και άλλα φρούτα. Φύτρωσαν λοιπόν τα γκάλοπ, έτοιμα να πέσουν πάλι έξω.
Αυτό το μήνα τραβούν από τα μαλλιά το ΣΥΡΙΖΑ. Να είναι λιγάκι "δίκαιοι", γιατί πριν είχαν κάνει λάστιχο τα ποσοστά της ΝΔ. Τράβα, τράβα, τράβα, δημοσκόπε τράβα… Οι εταιρίες τραβούν οι κακομοίρες, αλλά οι πολιτικοί δεν τραβάνε πια.

Οι "καταλληλότεροι", σιχτιρίζονται αμφότεροι. Πρωθυπουργός, ο κανένας! Ο Οδυσσέας, ο πολυμήχανος; Αυτός είπε πως λέγεται κανένας. Όχι! Μήπως ο πλοίαρχος Nemo, που θα πει πάλι "κανένας"; Ούτε! 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα ο Ναυτίλος, κάτω από το 20% ο Κούλης, ο πορφυρογέννητος.

Τι αυτοδυναμία και πράσινα άλογα; Έτσι όπως πάει ο μικρός κανίβαλος, αν μπει Βουλή, θα είναι επιτυχία. Το άκουσε και έβγαλε αφρούς! "Η δημοσκόπηση είναι ψεύτικη" ούρλιαζε! Καλέ μην κάνεις έτσι. Σάμπως οι προηγούμενες, οι δικές σου, ήταν αληθινές; Αν θέλεις, μπορεί να παραιτηθεί όλη η ΝΔ και να γίνουν εκλογές. Σου βαστάει όμως; Γιατί, αν πάρεις λιγότερα κουκιά, τι θα γίνει;

Ο δε Αλέξης πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μπορεί να είναι δεύτερος, αλλά πιστεύει, ότι θα τα καταφέρει πάλι - τρομάρα του. Αλέξη, αγόρι μου, για μονοψήφιο πας. Αυτοί που σε είχαν ψηφίσει, δεν θέλουν Μνημόνιο. Είχαν ρίξει ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πίστευαν, οι καψεροί, πως θα σκίσεις τα Μνημόνια. Τώρα όμως θα σκίσουν εσένα.

Να δώσουν κι ένα 10% στο νέο, «νέο» ΠΑΣΟΚ! Καλέ μόνο τόσο; Μην είστε τσιφούτηδες, βάλτε λίγο παραπάνω, πελάτες καλοί ήταν κι αυτοί. Κάποτε... Αν πάρει τα μισά, θα είναι θαύμα. Στη ΔΗΜΑΡ δίνανε τριπλάσιο ποσοστό. Το ΠΟΤΑΜΙ στις δημοσκοπήσεις σάρωνε. Μέτα βέβαια έγιναν εκλογές και προσγειώθηκαν κάποιοι στην πραγματικότητα... Βλέπεις, πάνω από 10% είχαν όλοι αυτοί στις προηγούμενες εκλογές. Και τώρα; Πάνε μαζί μπας και μπούνε Βουλή. "Νέα κεντροαριστερά". Ποια ΝΕΑ μωρέ; Η εφημερίδα; Το παλιό ΠΑΣΟΚ είναι και μάλιστα το πιο σάπιο κομμάτι.

Πάντως βλέπουν πως τα υπόλοιπα δεκανίκια δεν έχουν τύχη. Αχ ρε Λεβέντη, πάλι θα αρχίσεις τις κατάρες. Δε σε ψήφισαν «τα ζώα». Τα ζώα όμως σε ψήφισαν πριν. Και πρόκοψαν. Εδώ που λέμε, Βασιλάκη, μόνο ζώα θα έκοβαν τη σύνταξη τους, για να πάρεις εσύ αεροπλανάκια, να παίζεις με τον Πάνο. Ξέρουμε όλοι πως στα όπλα υπάρχει μίζα. Ρώτα τον Άκη για λεπτομέρειες, βγήκε από τη φυλακή. Άρα υπάρχει χώρος για άλλα λαμόγια…

Που θα πάει ο κόσμος; Αυτή την απορία είχε κι ο αείμνηστος Αυλωνίτης. "Ω ρε που πάμε ρε, που πάμε"; Καλά πάμε, φυσιολογικά. Όταν πέφτεις στο γκρεμό, πας προς τα κάτω. Εδώ βέβαια δεν πέσαμε, μας έριξαν. Κι ας μας λένε πως πάμε προς τα πάνω, πως έρχεται ανάκαμψη. Δε βαριέσαι, λίγη αισιοδοξία δε βλάπτει. Η πρόσκρουση στον πάτο της αβύσσου είναι επώδυνη.

Λέω λοιπόν να πάμε Βόρειο Κορέα. Καλά τα περνάνε, μην ακούτε τη CIA, ζηλεύουν οι Αμερικάνοι. Αλλιώς πάμε Κούβα. Παραλίες, ποτά, χορός, μια χαρά. Ξέρω πως κι εδώ έχουμε τέτοια, αλλά στην Κούβα έχει κι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους. Δε σας αρέσει; Να πάμε τσάρκα σε κάποιον πλανήτη τότε. Γιατί, αν μείνουμε εδώ με αυτούς τους πολιτικούς, καήκαμε!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger