Home » , , » Εικόνες από το προσεχές μέλλον μας πρόσφερε σήμερα ο "Ρουβίκωνας" με την εισβολή μελών του σε «συμβολαιογραφείο - κοράκι πλειστηριασμών»

Εικόνες από το προσεχές μέλλον μας πρόσφερε σήμερα ο "Ρουβίκωνας" με την εισβολή μελών του σε «συμβολαιογραφείο - κοράκι πλειστηριασμών»

Από giorgis , Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 | 5:34 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Βάσιμα μπορεί να εκτιμήσουμε ότι όσα παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε είναι λάιτ στιγμές από τα όσα θα ακολουθήσουν στην πορεία και θα έχουν αποδέκτες όσους/ες συνεργήσουν στο έγκλημα που προωθεί η κυβέρνηση με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Σήμερα ολιγάριθμη ομάδα μελών του «Ρουβίκωνα» έκαναν την απρόσκλητη «επίσκεψη τους» στο «συμβολαιογραφείο - κοράκι πλειστηριασμών»  του Παπαθέου στην οδό Μαυροκορδάτου.
Τα μέλη της αναρχικής ομάδας έδωσαν τα «χαιρετίσματά» τους στους εργαζόμενους μιας επιχείρησης  που φέρεται να έχει συστρατευτεί, με το αζημίωτο φυσικά, στην  διακηρυγμένη και νομοθετικά ψηφισμένη απόφαση της άθλιας συγκυβέρνησης να πετάξει στον δρόμο χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά και να καταλήξει η περιουσία τους άλλο ένα «πακέτο» στα θησαυροφυλάκια ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο φέρεται να πρωτοστατεί μέχρι τώρα και  σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Κι αν μέχρι σήμερα η παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα είχε αποτελεσματική παρουσία και μπόρεσε να αποτρέψει πλειστηριασμούς, με τον συμβατικό τρόπο που γινόταν μέχρι τώρα στα Ειρηνοδικεία, την ουσιαστική αυτή κίνηση η κυβέρνηση προσπαθεί να την αχρηστεύσει καθιερώνοντας τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

 Η καθεστωτική δημοσιογραφία μας λέει ότι μέχρι τέλους του χρόνου έχουν προγραμματιστεί 5.000 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. 
Ανυπολόγιστης αξίας δηλαδή λαϊκή περιουσία θα καταλήξει   στα νύχια αρπακτικών. Με πολύ γρήγορες διαδικασίες, θα μπορεί ένας οφειλέτης να χάσει το σπίτι του, αφού με το νέο σύστημα οι πλειστηριασμοί δεν θα γίνονται στα ειρηνοδικεία όπου απαιτείτε η φυσική παρουσία των εμπλεκομένων και υπάρχει η δυνατότητα της παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα. Εν κρυπτό και από το γραφείο ενός συμβολαιογράφου, μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας,  οι λαϊκές περιουσίες εν ριπή οφθαλμού θα αλλάξουν χέρια με ότι αυτό σημαίνει.

Για να πάρουν σάρκα και οστά οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είναι απαραίτητο να εμπλακούν μια σειρά πρόσωπα. Είτε αυτοί θα λέγονται συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, εκπρόσωποι fund κ.α. Και αυτό είναι το μόνο τρωτό της υπόθεσης. 
Δεν θεωρούμε δηλαδή ότι οι πάντες θα παρακολουθούν μοιρολατρικά κάποια καθάρματα τα οποία θα συμβάλλουν ώστε να καταβροχθίσουν την λαϊκή περιουσία ντόπιοι και ξένοι πλουτοκράτες. 

Ευτυχώς ακόμα υπάρχουν άτομα και συλλογικότητες που ασπάζονται την άποψη του Μπρεχτ και δεν «περιμένουν να τους προσκαλέσει η τίγρη να της βγάλουνε τα δόντια».  

Μπράβο, λοιπόν στα παιδιά του «Ρουβίκωνα» και σε όσους στην πορεία θα συμμετέχουν στην προσπάθεια να «ξεδοντιάσουμε» όσα τομάρια θα δέσουν τις υπηρεσίες τους στην διάθεση «αρπακτικών» για να λεηλατηθεί η λαϊκή περιουσία όσων έχουν πέσει στα νύχια των τραπεζιτών τοκογλύφων.
 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger