Home » , , » Μπάμπης Παπαπαναγιώτου: Από στέλεχος του "Ρήγα Φεραίου" και της "Αυγής" υπηρέτης του δεξιού κατεστημένου

Μπάμπης Παπαπαναγιώτου: Από στέλεχος του "Ρήγα Φεραίου" και της "Αυγής" υπηρέτης του δεξιού κατεστημένου

Από giorgis , Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 | 7:36 μ.μ.

Του   Γ.Γ.

Τελικά εκτός απ’ το «μεγάλο δημοσιογραφικό καμίνι του Ριζοσπάστη», που θα ‘λεγε και ο Δήμος Βερύκιος, είναι και αρκετοί οι δημοσιογράφοι οι οποίοι θήτευσαν για ένα διάστημα στο ΚΚΕ εσωτερικού και ειδικά στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος και στην πορεία βρέθηκαν να υπηρετούν το δεξιό κατεστημένο. Πρόχειρα μας έρχονται στο μυαλό ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Ηλίας Κανέλης και ο Βασίλης Λυριτζής.

Κάναμε αυτή την εισαγωγή γιατί ακούσαμε σήμερα συμπαρουσιαστής στην ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει ο Ν. Μπογιόπουλος στον ρ/σ real/fm να είναι ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου.
Κι αυτός δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή σαν μαχητικό στέλεχος του Ρήγα Φεραίου και –αν δεν κάνουμε λάθος- την επαγγελματική του σταδιοδρομία σαν βασικός αρθρογράφος της «Αυγής».

Η μεταμόρφωσή του ήταν ραγδαία και εντυπωσιακή. Βρίσκεται στην κρατική τηλεόραση μετατρεπόμενος σε λιβανιστήρι του Σημίτη. Αργότερα αναλαμβάνοντας εκπομπή στον «ΒΗΜΑ FM» του Σταύρου Ψυχάρη κάνει καθημερινά την αγιογραφία του Αντώνη Σαμαρά, και τώρα φημολογείται ότι είτε θα γίνει διευθυντής του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είτε θα βρεθεί υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.

Πλεονασμός να αναφέρουμε ότι έχει μεταβληθεί σε έναν μόνιμο υβριστή των πρώην συντρόφων του και τα τιτιβίσματα του στο twitter μόνο με του Αδωνη μπορεί να συγκριθούν.

Η πορεία του Μπάμπη Παπαναγιώτου,  μόνο με αυτή του Χρύσανθου Λαζαρίδη μπορεί να παραλληλιστεί.
(Οι "παλιοί" πιθανόν να θυμούνται ότι ο Λαζαρίδης από στέλεχος του παράνομου  Ρήγα Φεραίου με πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέγερση του Πολυτεχνείου το ’73, κάτι που του στοίχισε βασανιστήρια από την χουντική ασφάλεια, τελικά βρέθηκε να είναι επιτελικό μέλος της Ν.Δ).
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 7:46 μ.μ.

Απόλυτα λογικό Γ.Γ στην κατάσταση που ξεκίνησε το ΚΚΕ το 1974 που εκτος όλων των άλλων δεν είχε και Στελέχη λόγω της ....ΕΔΑ..... και απο το 1943 μέχρι το 1968 δεν υπήρχε ΚΝΕ. Ολος ο Προπαγανδιστικός Μηχανισμός στήθηκε σε λάθος βάση ....ΚΑΠΟΙΟΙ.... νομίζανε οτι είναι μια οποιαδήποτε επιχείρηση και θα κάνουνε καρριέρα αντι για Εθελοντική Εργασία Κομμουνιστών που λόγω αποκλειστικής απασχόλησης θα έχουνε 800 Ευρώ μισθό όπως ο Γ.Γ οι Βουλευτές και οι Ευρωβουλευτές που παραδίνουνε την Αποζημίωση. Θέλανε και προνόμια. Πάντα η Αστική Τάξη πληρώνει καλά όσους φεύγουνε απο τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ. Τα Στερνά τιμούν τα πρώτα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger