Home » , , » Η Γιάννα Κούρτοβικ μιλάει για την δίκη του Μάριου Ζέρβα και την κατασκευή ασφαλίτικων σκευωριών με τη «συνεπικουρία και αρκετών δικαστικών». (Ηχητικό)

Η Γιάννα Κούρτοβικ μιλάει για την δίκη του Μάριου Ζέρβα και την κατασκευή ασφαλίτικων σκευωριών με τη «συνεπικουρία και αρκετών δικαστικών». (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 | 10:04 μ.μ.

 Εμείς σε περασμένη ανάρτησή μας ρισκάραμε την εκτίμηση μας ότι η ασφαλίτικη σκευωρία με θύμα τον νεαρό γυμναστή Μάριο Ζέρβα θα καταρρεύσει παταγωδώς στην δίκη που ξεκίνησε σήμερα με τις καταθέσεις των μπάτσων μαρτύρων κατηγορίας και θα συνεχιστεί αύριο, Τρίτη 26 Σεπτέμβρη.

Με την έναρξη της δίκης ο Μάριος δήλωσε «Αρνούμαι τις κατηγορίες», προσθέτοντας ότι «εφτάμιση χρόνια τώρα περιμένω να έρθω και να πω δημόσια κάποια πράγματα», ενώ οι καταθέσεις των αστυνομικών ήταν γεμάτες αντιφάσεις μη μπορώντας να στηρίξουν το κατηγορητήριο.

Θεωρήσαμε σκόπιμο να παραθέσουμε ένα ηχητικό. Σ’ αυτό ακούμε την δικηγόρο του Μ. Ζέβρα Γιάννα Κούρτοβικ να μιλάει στον ρ/σ στο «Κόκκινο» και στην εκπομπή του Διονύση Ελευθεράτου. Σ΄ αυτή την την παρέμβαση η δικηγόρος δεν περιορίστηκε να μιλήσει μόνο για την περίπτωση του εντολέα της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Το οπτικό υλικό διέψευδε τις κατηγορίες, αλλά τα αστυνομικά όργανα δεν είχαν κανένα πρόβλημα, άλλαζαν τις καταθέσεις τους ώστε να τις προσαρμόσουν στα νέα δεδομένα». Ανέφερε μια σειρά ασφαλίτικες σκευωρίες στις οποίες σύμφωνα με την ίδια υπήρξε και η «συνεπικουρία και αρκετών δικαστικών».


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger