Home » , » Κάποιοι γιατροί - "φακελάκηδες" έχουν χάσει τον ύπνο τους

Κάποιοι γιατροί - "φακελάκηδες" έχουν χάσει τον ύπνο τους

Από giorgis , Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 | 3:14 π.μ.

Είναι εντυπωσιακά τα όσα επακολούθησαν μετά την παρέμβαση μελών του «Ρουβίκωνα» σε μεγαλογιατρό – «φακελάκια» του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».
Όπως μας πληροφορεί σύντροφος από αυτή την αναρχική ομάδα έχουν δεχθεί εκατοντάδες καταγγελίες από πολίτες που δέθηκαν ξεκάθαρο εκβιασμό από γιατρούς, δεχόμενοι το μήνυμα ότι αν δεν τους «λαδώσουν» δεν θα υπήρχε περίπτωση να επιλυθεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζαν.

Και εδώ δεν μιλάμε για γενικές και αόριστες καταγγελίες. Είναι απόλυτα συγκεκριμένες, αναφέρονται περιστατικά και ονόματα γιατρών. 

Κάποιοι απ’ αυτούς ήδη πρέπει να έχουν χάσει τον ύπνο σου ειδικά αν πάρουν και υπ’ όψιν τους την πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο Γιώργος Καλαϊτζίδης μέλος του «Ρουβίκωνα»: 
«Εχουμε ολόκληρη λίστα με γιατρούς που παίρνουν φακελάκια και ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Βάλτε κλούβες στα νοσοκομεία και στα ιδιωτικά τους ιατρεία. Και θα πάμε με τα πρόσωπα μας όπως χτες γιατί ούτε κουκούλες είχαμε ούτε κράνη. Και εάν είναι και κανένας από αυτούς εριστικός μπορεί να φάει και κανένα ΧΑΣΤΟΥΚΙ.
ΥΓ. Οι συμβολαιογράφοι που κάνετε πλειστηριασμούς φτωχών συνάνθρωπων μας μην χαίρεστε δεν τελειώσαμε μαζί σας...».

Σημ Β.Κ: Δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε την πληροφορία ότι Τοχατζόπουλος, Μαντέλης και Παπαντωνίου ξεκαρδίστηκαν στα γέλια όταν διάβασαν την ανακοίνωση της ΕΙΝΑΠ που καταδικάζει την ενέργεια του «Ρουβίκωνα» ενάντια στον γιατρό φακελάκια και προτρέπει όσους έχουν  «επώνυμες καταγγελίες χρηματισμού για γιατρούς να τις καταθέτουν στα Πειθαρχικά Όργανα για να τιμωρούνται». 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

27 Οκτωβρίου 2017 στις 2:57 μ.μ.

Μάλλον, ησυχάσανε οι φακελλάκηδες, αφού οι προβοκάτορες κατάφεραν περίπου να τους κάνουν και ..."ήρωες"!
Οσοι νομίζετε πως το αστικό Κράτος, είτε με μπάτσους-ΣΔΟΕ, είτε με "ρουβίκωνες", θα ...καταπολεμήσει(!!) το φακελλάκι είστε γελασμένοι η πάτε να μας δουλέψετε.
Τις συνθήκες για την νομιμοποίησή του δημιουργούν ΟΛΟΙ.
Για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της υγείας παλεύουν ΟΛΟΙ.
Με την οποία συμφωνούν απόλυτα οι "φακελλάκηδες"!
Οπως Ευρώπη, όπως Αμερική.

27 Οκτωβρίου 2017 στις 4:38 μ.μ.

Σεχτάρ. Νομίζουν οτι θα μας δουλέψουνε με την δράση των προβοκατόρων τους παρακράτους αλλά είναι βαθιά νυχτωμένοι.

27 Οκτωβρίου 2017 στις 8:10 μ.μ.

Μέ πο@@ές δέν βάφονται αυγά,ρουβίκωνες..Τώρα πού καθαρίσατε καί το σύστημα υγείας πάτε γιά άλλα..
Τρέμε αστικό κράτος ,έρχεται το τέλος σου..

28 Οκτωβρίου 2017 στις 1:43 π.μ.

το blog εχει πάρει ξεκάθαρη θέση: αδιαφορεί για την ταξική πάλη με μαζικούς όρους (καμία αναφορά σε απεργίες οικοδόμων, μεταλλεργατών,υπαλλήλων σουπερμάρκετ πχ) και προκρίνει την ανάθεση από τον λαό σε κάποιους "γαμάτους" να αγωνιστούν για αυτον, διορθώνοντας τα "κακώς" κείμενα της αστικής κοινωνίας (τους κακούς γιατρούς,τους κακούς συμβολαιογράφους κτλ). Εφόσον οι δράσεις αυτες δεν ενοχλούν καθόλου το μεγάλο κεφάλαιο γιατί να μην τις προβάλλουν τα κανάλια; γιατί να μην αφήσει το αστικό κράτος 150 άτομα να κάνουν λίγο τζέρτζελο για να εκτονώνεται και το πόπολο που "επικροτεί" τέτοιες ενέργειες; το πολύ πολύ να τους μαζέψει αφου θα χουν γίνει αρκετά διάσημοι,να γίνουν και ήρωες και να εκπαιδευσουν την ε.τ. να περιμένει τον επόμενο σωτήρα... δεν αναφέρομαι φυσικά στις προθέσεις των μελών του "Ρουβίκωνα" που δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αλλά στην πρόδηλα εργαλειακη χρήση των ενεργειών τους απο το σύστημα κι αυτό εδώ το blog...να θυμίσω ότι το αστικό κράτος και η εργοδοσία δεν έχουν ανεχτεί πολύ μαζικότερες οργανώσεις κι ενέργειες να τους χαλούν την μόστρα, όπως πρόσφατα στα Γιάννινα...

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2017 στις 12:28 μ.μ.

Έχουν δίκιο οι παραπάνω Σιγά μην είναι αγωνιστές οι ρουβίκωνες που είναι όλοι μέρα στο δρόμο κ με πεντακόσια δικαστήρια.Τάχαμου είναι αυτά γνωστές προβοκάτσες που τις αποκαλύπτει πάντα το κόμμα κ πάντα πέφτει μέσα.Πάρε παράδειγμα ανατίναξη εσπο απο πεαν , απόπειρα παναγούλη,πολυτεχνείο 73 όλα αυτα το κόμμα μυριστηκε οτι ηταν προβοκάτσια Επανάσταση είναι ομόνοια σύνταγμα βόλτα , ψήφος στις εκλογες κ ξεκοκάλισμα κρατικων κονδυλίων.Οσο για την διαφθορα αυτή πολεμιέται με τον ..σοσιαλισμό την δευτέρα παρουσία.Εκτός κ αν σου βγει κανένας σαν τον υπαρκτό που οι κερατάδες ανταγωνιζόντουσαν στα ίσα τους δυτικούς καπιταλιστές στην διαθφορα κ σε πολλά σημεία τους πέρναγαν κιόλας.

28 Οκτωβρίου 2017 στις 4:11 μ.μ.

Ζητω ο αμερικανικός φιλελευθερισμός με τους χαι ακτιβιστές που συγκινούν τα πλήθη και συγκλονίζονται οι τηλεθεατές,, ,άβουλοι και αντάμα...χάσκοντας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger