Home » , » Ν. Μίχος: «ξεφτιλισμένοι άντρες», «υποχθόνια πλάσματα», «σκουπίδια», «σκουλήκια» και «ρουφιάνοι» στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής

Ν. Μίχος: «ξεφτιλισμένοι άντρες», «υποχθόνια πλάσματα», «σκουπίδια», «σκουλήκια» και «ρουφιάνοι» στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 | 3:02 π.μ.


Συμφωνούμε και επαυξάνουμε σε ορισμένα από τα λεγόμενα του «οργάνου του συστήματος», του «προβοκάτορα και έμμισθου υπαλλήλου του κατεστημένου» -σύμφωνα με ανακοίνωση του ναζιστικού κόμματος- πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου.

Όπως μας λέει λοιπόν το πρώην πρωτοκλασάτο στέλεχος του κόμματος Μιχαλολιάκου –σε συνέντευξη που έχει δώσει στην φασιστοφυλλάδα «Ελεύθερη Ωρα- ανάμεσα σ’ αυτούς που κατέχουν επιτελικές θέσεις και καθορίζουν την δράση και την πολιτική γραμμή της Χ.Α υπάρχουν «ξεφτιλισμένοι άντρες», «υποχθόνια πλάσματα», «σκουπίδια», «σκουλήκια» και «ρουφιάνοι».

Είναι προφανές ότι υπάρχει ένας εσωτερικός πόλεμος στο εσωτερικό της Χ.Α και αρκετά απ’ τα υπόδικα στελέχη της θα προσπαθήσουν να σώσουν το τομάρι τους εν αναμονή του αποτελέσματος της δίκης για την συμμετοχή τους στην εγκληματική συμμορία.
Και μπορεί η πρώτη δημόσια διαφοροποίηση στελέχους της Χ.Α - του βουλευτή Μεσσηνίας Κουκούτση, πριν από μερικούς μήνες- να ήταν πιο διακριτική και να μην συνοδεύτηκε με αιχμηρές δηλώσεις, οι τοποθετήσεις όμως τώρα του Ν. Μίχου σίγουρα δημιουργούν πρόβλημα στην ηγεσία της Χ.Α.
Δεδομένο μάλιστα ότι ο βουλευτής Ευβοίας υπήρξε για δεκαετίες στο ναζιστικό συνονθύλευμα, έχει να επιδείξει τραμπουκική δράση και προφανώς θα γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις που εμείς αγνοούμε, αν ενταθεί αυτή η σύγκρουση είναι πιθανόν να γνωστοποιηθούν άγνωστες πτυχές για την συγκρότηση και δράση αυτού του εγκληματικού μορφώματος που μέχρι τώρα αγνοούμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger