Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος: Η πολιτική αλητεία και ο πολιτικός τσογλανισμός δεν μπορούν να αγγίξουν τον ύψιστο συμβολισμό της Μακρονήσου (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: Η πολιτική αλητεία και ο πολιτικός τσογλανισμός δεν μπορούν να αγγίξουν τον ύψιστο συμβολισμό της Μακρονήσου (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 | 7:14 μ.μ.

Χρειάζεται ικανότητα να μπορείς χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πολιτική ορολογία και χωρίς να καταφεύγεις σε «πεζοδρομιακές» εκφράσεις, να στιγματίσεις μια πράξη πολιτικού καιροσκοπισμού,  το «Βακτήριο χολέρας που εντοπίστηκε στην Μακρόνησο», όπως έγραφε ένας χρήστης του διαδικτύου.

Και ο Νίκος Μπογιόπουλος διαθέτει αυτή την ικανότητα. Το διαπιστώσαμε, ακόμα μια φορά, ακούγοντας την σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του κομμουνιστή δημοσιογράφου και την προσέγγιση που έκανε στην ενέργεια του ΣΥΡΙΖΑ να οργανώσει «προσκύνημα» στην Μακρόνησο.

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό που ανάμεσα στα άλλα ο Ν. Μπογιόπουλος υπογραμμίζει:

«Δεν υπάρχει λόγος να υπερασπιστής την Μακρόνησο και τον ύψιστο συμβολισμό της από την ξετσιπωσιά. Ο λόγος είναι απλός.  Το χώμα της Μακρονήσου είναι στέρεο.  Το χώμα της Μακρονήσου αντέχει πάρα πολλά. Και αυτό οφείλεται στο υλικό του. Το υλικό που είναι αδιάβροχο και στην πολιτική αλητεία. το υλικό που είναι αδιαπέραστο και από τον πολιτικο τσογλανισμό. Αυτό το υλικό που κάνει άτρωτο το χώμα της Μακρονήσου λέγεται αίμα. Είναι ακριβώς το αίμα που πότισε την Μακρόνησο και την έκανε συνώνυμη και της συνέπειας και της αξιοπρέπειας και της λεβεντιάς και της αλήθειας».   

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

23 Οκτωβρίου 2017 στις 7:52 μ.μ.

Μάλλον όσοι θυσιάστηκαν στο κολαστήριο της Μακρονήσου θα ήταν ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ δεν υπάρχει άλλη εξήγηση εκτός απο ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ.........

25 Οκτωβρίου 2017 στις 12:17 π.μ.

ειπε ο μπογιοπουλος γνωστος κομμουνιστης.Κανενα σχολιο Νικολακη για τους απληρωτους εργαζομενους στο αφεντικο σου ,τον Χατζηνικολαουντε, εχεις, μπα δεν νομιζω.Ειπαμε κομμουνιστες αλλα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger