Home » , , » Έχουμε ταξικό πόλεμο. Τώρα το καταλαβαίνουν όλοι…

Έχουμε ταξικό πόλεμο. Τώρα το καταλαβαίνουν όλοι…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 | 5:11 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ο κόσμος έχει εξοργιστεί πάρα πολύ με αυτή την πρόκληση. Οι υπεύθυνοι της χρεοκοπίας αυτοί που έδωσαν την ευκαιρία στα τοκογλυφικά παράσιτα να μας λεηλατούν, αυτοί που πετσόκοψαν μισθούς επιδόματα και συντάξεις, τα λαμόγια που σπατάλησαν ή βούτηξαν το δημόσιο χρήμα να παίρνουν αναδρομικά.

Και η οργή δεν είναι μόνο για τους χαραμοφάηδες. Είναι και για τους ανήθικους δικαστές, που έβγαλαν μια τέτοια εξωφρενική απόφαση. Φυσικά το κάνουν γιατί τα δικά τους προνόμια, είναι απόλυτα συνδεδεμένα με αυτά των κηφήνων της Βουλής. Πιο απλά οι βουλευτές κάνουν δώρα στους δικαστές, τους χαρίζουν απίστευτα ποσά με τροπολογίες και νόμους, ενώ οι δικαστές ανταποδίδουν με το να βγάζουν συνταγματικά τα Μνημόνια και τις παράλογες αποφάσεις της Βουλής.

Πρόκειται για μια συμπαιγνία εις βάρος των εργαζομένων για ένα ταξικό ολοκαύτωμα: Καλούμαστε να χρυσοπληρώσουμε αυτούς που μας ξεπουλάν, που μας καταστρέφουν συστηματικά. Ποια διάκριση των εξουσιών και κουραφέξαλα; Στη μάσα είναι μαζί και δεν ξεχωρίσουν, αφού βουτάνε τις μουσούδες τους στα σπλάχνα εργαζόμενων και συνταξιούχων. Έτσι εξηγούνται και οι τρομοκρατικές αποφάσεις - ντροπή για τις καταδίκες χωρίς στοιχεία Αναρχικών και όσων αγωνίζονται εναντίον αυτής της άθλιας κατάστασης.

Αλλά οργίζονται πολλοί και με την ΕΕ. Οι ξένοι κόρακες, αγκαλιά με τις ντόπιες ύαινες δεν λένε κουβέντα γι αυτές τις αυξήσεις. Αντίθετα ζητάνε συνεχώς ανθρωποθυσίες φτωχών. Φυσικά γιατί χρειάζονται τα ντόπια τομάρια που κυβερνάνε για λογαριασμό τους ώστε να πλιατσικολογούν τον πλούτο της χώρας ανενόχλητοι.

Θα έρθει η Τρόικα και θα μας διατάξει να μην πάρουν τα ψίχουλα αυτοί που έχασαν το ΕΚΑΣ κι αυτοί που παίρνουν το συσσίτιο του ΚΕΑ ενώ θα κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο για τα εκατομμύρια που θα σωθούν στους βουλευτές!

Για τα αστικά κόμματα τι να πούμε; Για την υποκρισία τους; Μας λένε κάποιοι εξυπνάκηδες πως πρέπει οι πρώην βουλευτές τους που θα πάρουν αυτά τα ματωμένα αναδρομικά να παραιτηθούν. Και γιατί πονηροί δεν κάνετε νόμο να μην τα πάρουν ούτε αυτοί, ούτε εσείς. Δηλαδή φταίνε οι πρώην της συμμορίας και όχι οι νυν, όσοι θα τα πάρουν στο μέλλον, ενώ τρωγόπιναν μαζί με τους παλιούς και σχεδίαζαν το έγκλημα εις βάρος μας; Κάντε νόμο να καταργηθούν τα αναδρομικά, οι συντάξεις βουλευτών, ενώ μισθολογικά να ισχύει για βουλευτές - δικαστικούς, ότι ισχύει για όλους τους εργαζόμενους, σας προκαλούμε. Έστω ψηφίστε να πάιρνετε αυξήσεις μόνο, αν αυξάνεται ο βασικός μισθός. Συνδέστε τις δικές σας αποδοχές με αυτές των εργαζόμενων, αν τολμάτε. Αλλιώς είστε μεγάλοι ψεύτες και καθάρματα.

Έχουμε ταξικό πόλεμο. Τώρα το καταλαβαίνουν όλοι…

Υ.Γ:  «Κανένας συνταξιούχος πρώην βουλευτής, μέλος του ΚΚΕ δεν αναζητά αναδρομικά» τονίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, σε ανακοίνωσή του για το ζήτημα της διεκδίκησης αναδρομικών από πρώην βουλευτές.
Το ΚΚΕ θυμίζει ότι «έχει επανειλημμένα προτείνει την πλήρη κατάργηση των συντάξεων και προνομίων, τόσο των βουλευτών όσο και των άλλων αιρετών» και κάνει λόγο για «υποκρισία» των πολιτικών δυνάμεων «που απ’ τη μία εφαρμόζουν και στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική κι απ’ την άλλη προσπαθούν να δείξουν ότι δήθεν νοιάζονται για τα προβλήματα του λαού».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger