Home » , , » Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν

Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 | 3:38 π.μ.

Για το όργιο κρατικής καταστολής που υπήρξε χτες με θύματα τους διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην φιέστα του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη γράφαμε σ’ αυτή μας την ανάρτηση στην οποία υπάρχει βίντεο που μας δείχνει την επίθεση των πραιτοριανών του συστήματος –φυσικά με κυβερνητική εντολή- στους πολίτες που συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Η ανακοίνωση που έκανε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης ανάμεσα στα άλλα αναφέρει ότι  «αποτέλεσμα της βάρβαρης επίθεσης των ΜΑΤ με χημικά και γκλομπ στο μπλοκ του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ήταν ο τραυματισμός του στελέχους του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κώστα Ξενόπουλου, που δέχθηκε δολοφονικό χτύπημα με γκλομπ στο κεφάλι. Ο σύντροφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε πολλαπλά ράμματα».

Το ότι τέτοιες ενέργειες όχι απλώς δεν επιτυγχάνουν τον κυβερνητικό στόχο να τρομοκρατήσουν όσους/ες αντιπαλεύουν την επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας αλλά αντίθετα εξοργίζουν, το διαπιστώνουμε και από το μήνυμα που ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το θύμα της δολοφονικής επίθεσης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

7 Οκτωβρίου 2017 στις 10:27 π.μ.

Οταν προσπαθείς να περάσεις τα χειρότερα Αντεργατικά μέτρα και να στηρίξεις τους Καπιταλιστές θα χρησιμοποιήσεις και τους Κατασταλτικούς μηχανισμούς του Αστικού κράτους. Βέβαια χρειάζεται και μια σκέψη και αυτοκριτική για την Στήριξει που πρόσφερε απλόχερα το ΝΑΡ στον Συνασπισμό Σύριζα για 25 χρόνια. Είναι και εκείνες οι Φωτογραφίες του Χάγιου όλο χαμόγελο με Τσίπρα Γλέζο.......

7 Οκτωβρίου 2017 στις 7:17 μ.μ.

ρε κοπροσκυλο τζαμαρια δεν ντρεπεσε να γραφεις τοσα ψεματα σε βαρος του ναρ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ουστ απο δω μεσα κοπριτη πιανεις στο στομα σου ανθρωπους που συγκρουονται με τα ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ που στηριζεις

8 Οκτωβρίου 2017 στις 12:03 π.μ.

Σε Ευχαριστώ να είσαι καλά. Τίτλος τιμής τα λόγια σου. Είσαι η Πυξίδα μου. Και πάλι Ευχαριστώ.

8 Οκτωβρίου 2017 στις 4:41 π.μ.

τον τρελο τον φτυνανε και εκεινος ελεγε βρεχει

8 Οκτωβρίου 2017 στις 7:12 π.μ.

Ο Τζαμαρίας είναι ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Σήμερα ρίχνει Γκαιμπελίστικη λάσπη στους συντρόφους που συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη, χθες συκοφαντούσε το κίνημα εναντίον των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, υιοθετώντας τις βρωμιές του ΣΚΑΪ, παλιότερα δεν έκρυβε την υποστήριξή του για τους "εξεγερμένους" (τρομάρα τους!!) (και με τη βοήθεια των ΗΠΑ) καπιταλιστές της Βενεζουέλας. ΑΛΗΤΗ, ΡΟΥΦΙΑΝΕ και ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ Τζαμαρία, κοπάνα τη από 'δω!!
Υ.Γ.: Ο τύπος είναι και αγράμματος. Κοιτάξτε πιο πάνω τι γράφει: "για την Στήριξει"!!! Οι μισές λέξεις μέσα στην ίδια πρόταση αρχίζουν με κεφαλαία!!! Όχι μόνο τα γραφτά του είναι γεμάτα από χυδαία και αλήτικα ψέματα, αλλά και αυτά τα ψέματα τα γράφει με τέτοιο τρόπο που φαίνεται ότι η εκπαίδευσή του ολοκληρώθηκε στη Β! Δημοτικού!!!

8 Οκτωβρίου 2017 στις 2:26 μ.μ.

Γιαννάκη εσυ αγριεψες πολυ ..Δεν σου έδωσε χαρτζιλίκι η μαμα να φας τυρόπιτα ?

8 Οκτωβρίου 2017 στις 4:14 μ.μ.

no mame
εσυ πρέπει να φας παστουρμά

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger