Home » , » Τα τρωκτικά των κατακτητών πηδούν απ’το καράβι κι αλληλοεξευτελίζονται!

Τα τρωκτικά των κατακτητών πηδούν απ’το καράβι κι αλληλοεξευτελίζονται!

Από askordoulakos , Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 | 11:46 μ.μ.

Τα όργανα έχουν αρχίσει προ πολλού στους κόλπους της -κατά πλειοψηφία- γερμανόφιλης κλίκας, που αυτοαποκαλείται «Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».
Τα... αρούρια της «αριστερής» συμμορίας διαπιστώνουν, ότι εξανεμίζεται σταδιακά η υποστήριξη που παρείχαν οι Γερμανοί στο παρόν κυβερνητικό σχήμα κι άρχισαν να αλληλοεξοντώνονται και να σαλτάρουν στο πέλαγος.

Τελευταίο επεισόδιο, το δημόσιο (μέσω social media) ξευτιλίκι μεταξύ του πνευματικού-πολιτικού ογκόλιθου και θαυμαστή της Μενεγάκη, Καρανίκα και του Χρυσόγονου, με αφορμή την απόφαση της... Χρυσογόνου Σοσιαλιστικής Τάσης να προχωρήσει σε διαδικτυακή ψηφοφορία με θέμα την παραμονή των μελών της ή μη, στον ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε, πως ο ...συνεπής και...αξιοπρεπής επιστήμονας-συνταγματολόγος, Χρυσόγονος, το 2013 διατυμπάνιζε ότι «Η μνημονιακή λαίλαπα επιφέρει το ολοκαύτωμα των κοινωνικών και οικονομικών δικαιωμάτων στο βωμό της δημοσιονομικής έκτακτης ανάγκης και της (υποτιθέμενης) αποφυγής της άτακτης χρεοκοπίας και της εξόδου από την ευρωζώνη. Ταυτόχρονα όμως θυσιάζεται και το ουσιαστικό περιεχόμενο των πολιτικών δικαιωμάτων, αφού η άσκησή τους αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να επηρεάσει την ασκούμενη πολιτική. Απομένουν τα ατομικά δικαιώματα, αλλά και εκείνων η υπονόμευση ενδέχεται να συνιστά απλώς θέμα χρόνου...».
Λίγο καιρό μετά όμως, ο παχυλός μισθός του Ευρωβουλευτή τον ώθησε προς τον αυτοεξευτελισμό, μετατρέποντάς τον σε μετριοπαθή υποστηριχτή του μνημονιακού-κατοχικού καθεστώτος, που τόσο έντονα κι εύστοχα είχε καταγγείλει.

Η ανάρτηση του Καρανίκα:

«Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία… Η δύναμη των μμε δημιουργεί -και- τις αυταπάτες ή τους φόβους του υποκειμένου. Δείτε τον δικηγόρο της Θεσσαλονίκης που ήταν καροτσάκι του Βενιζέλου μέχρι το 2013.
Ήρθε στον ΣΥΡΙΖΑ- όταν έχανε το ΠΑΣΟΚ- και αφού είδε ότι θα κυβερνήσει η αριστερά, έπιασε στασίδι. Έγινε ευρωβουλευτής και μόλις τρομοκρατήθηκε, βλέποντας τις – στημένες – δημοσκοπήσεις, φοβήθηκε ότι δεν θα ξανά αναδειχθεί ευρωβουλευτής και έτσι χάραξε δική του πορεία, αυτήν του αριβίστα τυχοδιώκτη που μαζεύει αποζημιώσεις και συσσωρεύει χρήμα στο όνομα της πολιτικής.
Πήραν τα μυαλά του αέρα με την δημοσιότητα που του δίνουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τώρα ανέβηκε στα κεραμίδια και ανακοινώνει ότι θέλει να κάνει κόμμα-κίνηση – μαζικό. Έλεος με τον κάθε τυχοδιώκτη που νομίζει ότι, αν έχει μαζί του τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ θα κάνει και κόμμα, που θα το βολτάρει δεξιά και αριστερά…
Στο τέλος η αυτοαποκαλούμενη κεντροαριστερά (και αυτός εκει θα πάει) θα μαζέψει ανταγωνισμούς φυγόκεντρους και δεν θα στεριώσει …να το δείτε ότι θα ειναι συνέδριο διάσπασης. Κάθε καιροσκόπος, όπως αυτός και ένα καλάθι με ψήφους και δημαγωγίες. Ο χρυσός γόνος του αριβισμού θέλει και εξουσία. Ας κατέβει στις εκλογές να γελάσουμε …»

Η απάντηση του Χρυσόγονου 


Πάντα τέτοια...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Οκτωβρίου 2017 στις 12:01 π.μ.

Αρχισαν τα όργανα. ΑΡΕ ΓΕΛΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger