Home » , , » Μπατσάδικη κτηνωδία και κυβερνητική αμηχανία με φόντο τους πλειστηριασμούς (Βίντεο)

Μπατσάδικη κτηνωδία και κυβερνητική αμηχανία με φόντο τους πλειστηριασμούς (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 | 9:17 μ.μ.

Κεντρικό θέμα στα σημερινά δελτία ειδήσεων ήταν όλα όσα συνέβησαν χτες στα ειρηνοδικεία και στο 20λεπτο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε πώς παρουσίασαν το τηλεοπτικά κανάλια "Εψιλον", "Αλφα" και "Σκάι".

Δεν είναι απλώς ότι καταρρίπτεται παταγωδώς η γκεμπελική κυβερνητική προπαγάνδα ότι δεν πραγματοποιούνται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, αφού παρακολουθούμε ότι χτες βγήκαν στο σφυρί λαϊκές κατοικίες σε Νίκαια, Καλλιθέα, Μαρούσι, Χαλάνδρι και στο κέντρο του Πειραιά.
Ούτε μας εντυπωσιάζουν οι καταγγελίες πολιτών που έπεσαν θύματα μπατσάδικης κτηνωδίας. Ανάξιο σχολιασμού είναι και οι δηλώσεις κυβερνητικών βουλευτών όπως του Γιώργου Κυρίτση που θυμήθηκε τον ρόλο του δημοσιογράφου και χαρακτηρίζει «εγκληματική ανευθυνότητα την ρίψη χημικών σε κλειστό χώρο».
Πάει να μας δουλέψει ο τύπος αφού συμμετέχει σε μια κυβέρνηση η οποία έχει έναν κατασταλτικό μηχανισμό ο οποίος λειτουργεί σύμφωνα με τις εντολές της όπως είπε και σωστά το τσιράκι των αρπακτικών, πρόεδρος των συμβολαιογράφων Αθήνας Γ. Ρούσκας: «Είχαμε μια αστυνομία που εφάρμοσε τις οδηγίες και τις εντολές από την πολιτεία».
Προσπερνάμε και τις γελοιότητες του Θ. Δρίτσα που δήλωσε ότι "θα μπορούσαμε κι εμείς να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς".

Είναι εξοργιστική όμως η δήλωση του Eυκλείδη Τσακαλώτου: "Οι πλειστηριασμοί είναι σημαντικοί όχι μόνο για να έχουμε καλές τράπεζες αλλά και για αναπτυξιακούς κοινωνικούς λόγους".
Τι να πεις τώρα σ' αυτόν τον αλητάμπουρα;  Αυτό το πολιτικό που θρασίμι που θησαύρισε έχοντας στην κατοχή του «χαρτοφυλάκια» της JP Morgan, και της Black Rock (μιλάμε για επενδυτικούς κολοσσούς με καταστροφικό για τον ελληνικό λαό ρόλο οι οποίοι κερδοσκοπούν λεηλατώντας και πτωχεύοντας την Ελλάδα), έχει το προκλητικό θράσος να μας λέει ότι πρέπει να μείνουν χιλιάδες λαϊκές  οικογένειες άστεγες για να υπάρξει .. ανάπτυξη.

Και προφανώς αφήνει αδιάφορο το πολιτικό προσωπικό των πλουτοκρατών καταγγελίες όπως αυτή του Ιατρικού συλλόγου Αθήνας ο οποίος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Είναι γνωστό ότι η ρίψη δακρυγόνων σε κλειστό χώρο απαγορεύεται. Μάλιστα στη διεθνή βιβλιογραφία αναφέρονται μεμονωμένα περιστατικά θανάτων».

Στο παρακάτω βίντεο ακούμε συγκλονιστικές καταγγελίες πολιτών που κινδυνεύουν να χάσουν τις κύριες κατοικίες τους αν και κάποιες φορές έχουν πληρώσει πάνω από δυο φορές τα τραπεζικά τοκογλυφικά δάνεια που έχουν πάρει. Βλέπουμε επίσης και την αμηχανία που επικρατεί στο κυβερνητικό κόμμα που προσπαθεί με κάθε τρόπο -μάταια κατά την άποψη μας- να καναλιζάρει τις αντιστάσεις που συναντούν οι εγκληματικές προθέσεις της.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger