Home » , , » Στο δρόμο του Αδόλφου.

Στο δρόμο του Αδόλφου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 | 5:11 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Το 1945 οι Σοβιετικοί απελευθέρωναν την Ανατολική Ευρώπη από τα δεσμά των ναζί. Ο πόλεμος πλησίαζε προς το τέλος του και οι δήμιοι αγωνιούσαν για την δίκαιη τιμωρία που τους περίμενε.

Αρκετά φασιστικά παλιοτόμαρα επέλεξαν να αυτοκτονήσουν. Πρώτος ο Χίτλερ, το απάνθρωπο τέρας που αιματοκύλισε τον κόσμο. Τίναξε τα άρρωστα μυαλά του στον αέρα, ενώ η σύζυγός του Εύα Μπράουν είχε αυτοκτονήσει λίγο πριν με υδροκυάνιο.
Το ζεύγος Γκέμπελ αυτοκτονεί επίσης φονεύοντας πρώτα τα παιδιά τους με δηλητήριο στον ύπνο τους.

Συνολικά μέχρι το τέλος του πολέμου αυτοκτόνησαν 8 περιφερειακοί επικεφαλείς του ναζιστικού κόμματος, 7 ηγέτες των SS και της Γκεστάπο, 53 στρατηγοί, 17 πτέραρχοι και 11 ναύαρχοι.
Η ναζιστική προπαγάνδα εξώθησε και πολλά απλά μέλη της στην αυτοκτονία λέγοντας ψέματα για τη μεταχείριση που περίμενε τους Γερμανούς αιχμαλώτους από τους Συμμάχους.
Συνολικά κάπου 4.000 Γερμανοί αυτοκτόνησαν.
Μετά τον πόλεμο είναι γνωστή η περίπτωση του Χέρμαν Γκέριγκ όπου αυτοκτόνησε ένα βράδυ πριν εκτελεστεί για τα εγκλήματά του το 1945, όπως και η αυτοκτονία του Ρούντολφ Ες το 1987.
Κατά καιρούς λοιπόν διάφοροι ναζί μιμούνται τον Φύρερ τους, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ γι αυτούς.

Η υποκρισία των ΗΠΑ και των υποτακτικών τους περισσεύει. Οι ίδιοι οι Αμερικάνοι παραδέχονται ότι σκότωσαν μόνο στη Συρία και το Ιράκ το 2014, 801 αμάχους. Άλλοι μιλούν για αρκετές χιλιάδες άοπλους κυρίως γυναικόπαιδα.
Οι «έξυπνες» βόμβες αποδεικνύονται πολύ ανόητες και άστοχες, εκτός αν αυτοί που τις ρίχνουν δεν νοιάζονται καθόλου για «παράπλευρες απώλειες» ένας όρος που ανακάλυψαν για να ονομάσουν έτσι την άδικη σφαγή και τα εγκλήματα πολέμου.

Ειδικά για τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας απουσιάζει από το Διεθνές Δικαστήριο ο κυριότερος ένοχος, ο μεγαλύτερος εγκληματίας: Ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ, Bill Clinton.
Εν τούτοις μετά το φιάσκο των Δυτικών με το Μιλόσεβιτς, τον οποίο αφού τον εξόντωσαν αθώωσαν μετά θάνατο η ΕΕ και το ΝΑΤΟ θέλησαν να δείξουν το προφίλ του δήθεν αμερόληπτου και δίκαιου. Στο μεταξύ κατέστρεψαν εντελώς τη Γιουγκοσλαβία, δίχασαν τους λαούς των Βαλκανίων, εξολόθρευσαν χιλιάδες με βομβαρδισμούς στους οποίους χρησιμοποίησαν βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου, που σκοτώνουν αργά ακόμα και σήμερα. Όλα αυτά για να πλιατσικολογήσουν και να φτιάξουν νέα προτεκτοράτα.

Έδωσαν λοιπόν μερικούς πρώην συμμάχους τους, τους οποίους δεν χρειάζονταν πλέον, και που μαζί κάνανε τις εθνοκαθάρσεις. «Στο εφετείο του ΔΠΔ για την πρώην Γιουγκοσλαβία δικάζονταν 6 πρώην υψηλόβαθμοι πολιτικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι των Κροατών της Βοσνίας που κατηγορούνταν για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας… Το 2013 είχαν καταδικαστεί για συμμετοχή σε εκστρατεία «εθνοκάθαρσης» των Μουσουλμάνων της Βοσνίας».

Σκότωναν επίσης και Σέρβους. «Σε αυτούς περιλαμβάνεται ο Γιαντράνκο Πίρλιτς, πρώην υπουργός Άμυνας, του οποίου επιβεβαιώθηκε η καταδίκη σε 25ετή κάθειρξη. Είχε κριθεί ένοχος για συμμετοχή σε εγκληματική επιχείρηση της κροατικής κυβέρνησης της εποχής υπό τον αποθανόντα πρόεδρο Φράνιο Τούτζμαν για τη δημιουργία ενός εθνοτικά «καθαρού» κράτους».
Ο Σλόμπονταν Πράλγιακ, 72 ετών, ένας από τους κατηγορούμενους, όταν κρίθηκε ένοχος πήρε δηλητήριο μπροστά στις κάμερες. Λίγες ώρες μετά απεβίωσε σε Νοσοκομείο της Χάγης.

Ο φασισμός οδηγεί στην καταστροφή. Καταστροφή των άλλων και τελικά την αυτοκαταστροφή. Ας το έχουν υπόψη τους οι φασίστες όλων των ειδών…
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger