Home » » Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προετοιμάζεται για τον πόλεμο στον Λίβανο

Γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προετοιμάζεται για τον πόλεμο στον Λίβανο

Από Unknown , Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 | 10:32 π.μ.

Να Ανασυγκροτήσουμε το ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Νέα Συνέλευση την Πέμπτη 23/11, στις 7.00 στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη) του ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ 

Ενώ το επικοινωνιακό επιτελείο του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου παίζει τα ρέστα του καθιστώντας τον "Εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων" ως ¨εθνική εορτή" την φιέστα του μιλιταρισμού και του εθνικισμού.
Με την προκλητική ομοφωνία όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ που θυμίζουν εποχές ΥΕΝΕΔ  της Χούντας των Συνταγματαρχών του 1967, κάνοντας βεβαίως τους Χουντικούς και τους Ακροδεξιούς παρέα με το στρατιωτικό κατεστημένο να ριγούν από τα αντιδραστικά "κατορθώματα" του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.Με τις στρατιωτικές μπάντες να ντύνουν μουσικά τις Ένοπλες Δυνάμεις των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής που αντιμετωπίζουν ως εσωτερικό εχθρό εργαζόμενους-πρόσφυγες-μειονότητες.
  • Τις Ένοπλες Δυνάμεις που συμμετέχουν στις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού, στην ΚΑΤΟΧΗ και ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ λαών, σε 15 αποστολές στο εξωτερικό, στην καταστροφή κρατών δημιουργώντας ποτάμια προσφυγιάς, συνεχίζοντας βεβαίως τον Πόλεμο κατά των Προσφύγων που μακελεύονται σε Αιγαίο-Μεσόγειο πριν φυλακιστούν στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης των Τσίπρα-Καμμένου-ΕΕ.
  • Με τις προκλητικές πολεμικές δαπάνες των 5 δισεκατομμυρίων ευρώ, τις χιλιάδες Προσλήψεις Μισθοφόρων, αλλά και την άγρια φορολόγηση των οικογενειών των στρατευμένων, καθώς η πρωτοφανή οικονομική εκμετάλλευση πάει χέρι χέρι με την οξυμένη εργασιακή εκμετάλλευση της Δουλικής εργασίας των στρατιωτών.  
Μια ακόμη άσκηση του Πολεμικό Ναυτικού εν όψει του ΠΟΛΕΜΟΥ στο Λίβανο
Τα τύμπανα του πολέμου χτυπούν ξανά στο Λίβανο με την κλιμάκωση των πολεμικών προετοιμασιών Σαουδικής Αραβίας και Λιβάνου. 
Η συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων θεωρείται δεδομένη.
Και προετοιμάζονται επιχειρησιακά, ενώ "φτιάχνουν" για να δικαιολογήσουν την συμμετοχή και ΕΜΠΛΟΚΗ των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ένα ακόμη έγκλημα κατά των λαών.  
Μιλώντας μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Avigdor Liberman, ο Πάνος Καμμένος, έκανε λόγο "για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, μια περιοχή της οποίας η ασφάλεια διακυβεύεται από πληθώρα κρίσεων και απειλών, πολλές από τις οποίες ξεπερνούν την έννοια της κρατικής οντότητας και η αντιμετώπισή τους είναι εφικτή μόνο με τη σημαντική συνεργασία σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο".

Είναι η φυσική συνέπεια των δημόσιων τοποθετήσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που διεκδικεί ρόλο ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ της Ανατολικής Μεσογείου, ετοιμάζεται να δράσει και αναλαμβάνει τον ρόλο της επιβολής των Δογμάτων Πολέμου-Καταστολής προκειμένου να επιβληθούν οι στρατηγικοί σχεδιασμοί των ΗΠΑ, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ αλλά και της ελληνικής άρχουσας τάξης [ΑΟΖ-ενεργειακά κοιτάσματα και έλεγχος εμπορικών-ενεργειακών ροών] σε μια τεράστια περιοχή από την  Νοτιοανατολική Ευρώπη έως τη Μέση Ανατολή και την Αφρική!

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό "από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) ανακοινώνεται ότι από Παρασκευή 17 έως Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, πρόκειται να διεξαχθεί η άσκηση «ΝΗΡΗΙΣ 2017», με δραστηριότητες εν όρμω, στη Ναυτική Βάση Σούδας, και εν πλω, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Κρητικού και Νότιου Αιγαίου Πελάγους, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η ημέρα διακεκριμένων επισκεπτών (DVDay)". 

Τα σενάρια της άσκησης "ομολογούν" όχι μόνο την εξυπηρέτηση από το Πολεμικό Ναυτικό των επιδιώξεων της αστικής τάξης στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά την πρόθεση εμπλοκής στους νέους πολέμους στην περιοχή! 
Διαβάζουμε:

"Η άσκηση «ΝΗΡΗΙΣ 2017» είναι πολυεθνική άσκηση τύπου INVITEX (Invitation Exercise) που σχεδιάσθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό με σκοπό την εξάσκηση σε διαδικασίες τόσο επί των κλασικών μορφών πολέμου όσο και επί των σύγχρονων μορφών απειλών, σε θέματα θαλάσσιας ασφαλείας και σε επιχειρήσεις εκκένωσης περιοχής άμαχου πληθυσμού, προσομοιάζοντας ένα ρεαλιστικό περιβάλλον εκπαίδευσης και απειλών". 

Ο αριθμός των πολεμικών μέσων που συμμετέχουν, αλλά κυρίως η ποιότητα αυτών και η Διακλαδικότητα των Δυνάμεων, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια πολεμική "Πρόβα Τζενεράλε", που θέλει να πείσει για την καταστροφική ικανότητα-δυνατότητα-αποφασιστικότητα, εντός και εκτός συνόρων. Προσέξτε: 
Από ελληνικής πλευράς, το Πολεμικό Ναυτικό θα συμμετάσχει με τέσσερις (4) φρεγάτες με οργανικά ελικόπτερα, δύο (2) υποβρύχια, δύο (2) πυραυλακάτους, ένα (1) αρματαγωγό, δύο (2) πλοία γενικής υποστήριξης και υποβρύχιους καταστροφείς με σκάφη ανορθόδοξου πολέμου. Επιπρόσθετα θα συμμετάσχει η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, η 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών και η 5η Μεραρχία Κρητών του Στρατού Ξηράς καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η άσκηση είναι διεθνής. Συμμετέχουν η ναυτική δύναμη Μεσογείου (Standing NΑΤΟ Maritime Group 2 [SNMG-2]) με το πλοίο αμφίβιων δυνάμεων HMS OCEAN -πλοίο έδρας του διοικητή της SNMG-2- με μικτή ομάδα 300 πεζοναυτών από τις ΗΠΑ και την Μ. Βρετανία, μονάδες της συμμαχικής αντιναρκικής δύναμης Μεσογείου (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2 [SNMCMG-2]) καθώς και μονάδες του Ναυτικού του Ισραήλ.

ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Διαβάζουμε στην αρθρογραφία: Η κύρια κατεύθυνση όλων δυνάμεων αφορά την περιοχή του ιστορικού Μάλεμε ενώ ισχυρή αποβατική δύναμη Αμερικανικών -Βρετανών και Ελλήνων Πεζοναυτών θα διεξάγει απόβαση.
Που θα κάνουν όμως απόβαση όλοι αυτοί; Τι θέλουν να διασφαλίσουν; Ποιος είναι ο εχθρός τους;
Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η συγκρότηση συμμαχίας μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ισραήλ, με την στήριξη των ΗΠΑ, εναντίον του Ιράν και οι εντατικές πολεμικές προετοιμασίες του Ισραηλινού στρατού με την καθοριστική συμμετοχή-συνδρομή του Ελληνικού Στρατού, αποκαλύπτουν την πραγματική στόχευση της Διεθνής Άσκησης: Λίβανος!
Δεν σταματούν όμως εκεί. Η ένταση των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών μεταξύ ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας-Τουρκίας, που πλέον βάζουν στο κάδρο των εχθρών του ΝΑΤΟ και την σύμμαχο τους Τουρκία του Ερντογάν, δείχνει τη δεύτερη επιδίωξη, αποκαλύπτοντας ξανά το πραγματικό αντιδραστικό περιεχόμενο της Ατλαντικής συμμαχίας. Ακόμη και αν περιορίζονται στον επίπεδο των πολιτικών κινήσεων και των διπλωματικών διεργασιών, έχει πολύ μεγάλη πολιτική σημασία το γεγονός ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ εμμέσως πλην σαφώς θέτουν ζήτημα Στενών! Είναι εξελίξεις σε θερμό επιχειρησιακό επίπεδο που πρέπει να τις παρακολουθήσουμε ως αντιπολεμικό κίνημα καθώς ήδη έχουμε την δημιουργία νέας αμερικανικής βάσης στην Αλεξανδρούπολη, ενώ το λιμάνι της πόλης θα υποδέχεται τον ελλιμενισμό αμερικανικών πλοίων με υγροποιημένο αέριο LNG.
 Η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και ολόκληρο το αστικό πολιτικό-οικονομικό σύστημα με πρόσχημα "την Άμυνα της χώρας" και την "υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας" Ανασυγκροτούν τις Ένοπλες Δυνάμεις, τις εντάσσουν οργανικά στον Νατοϊκό και Ευρωπαϊκό πολεμικό σχηματισμό, καθώς αλληλοδιεπλέκουν τα αστικά στρατηγικά συμφέροντα με τους ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.  Καλλιεργούν συστηματικά τον εθνικισμό και το μιλιταρισμό για την αντιμετώπιση του "Προαιώνιου Εχθρού", απαιτούν "εθνική ενότητα", απειλώντας ξανά να εμπλέξουν τον λαό μας σε πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς επιδιώκοντας την πραγμάτωση του σύγχρονου Μεγαλοιδεατισμού τους. 
Είναι το ίδιο πολιτικό σύστημα, η Δούρου, ο Τσίπρας-Καμμένος-Μητσοτάκης, τα αστικά κόμματα εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το ίδιο αστικό κράτος, τα ίδια αστικά οικονομικά συμφέροντα που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 21 ανθρώπους στη Μάνδρα θυσία στα Μεγάλα Έργα, στην αστική οικονομική Ανάπτυξη.
Οι ίδιοι Προετοιμάζονται για να επιβάλλουν τα Δόγματα Πολέμου-Καταστολής. Προετοιμάζονται για Πολέμους και Επεμβάσεις. 
Συμμετέχουν στην Κατοχή, τη Διάλυση κρατών, στη Δολοφονία λαών, προκαλούν προσφυγιά, διαιωνίζουν την καταπίεση και εκμετάλλευση. 
Τα άθλια και απάνθρωπα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης του Τσίπρα-Καμμένου στη Μόρια και όλη την Ελλάδα, η στήριξη των αλητών και Δουλεμπόρων που κυβερνούν την Λιβύη, η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για τους μετανάστες είναι στιγμιότυπα  του Πολέμου κατά των Προσφύγων που κάνει η ελληνική κυβέρνηση, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ.
Η καθυπόταξη του κόσμου της εργασίας στις καπιταλιστικές μητροπόλεις για να περάσει η αστική οικονομική ανασυγκρότηση με μνημόνια-περικοπές-ιδιωτικοποιήσεις-δουλοποίηση της εργατικής τάξης, η ένταση των ανταγωνισμών για την ΑΟΖ, τα ενεργειακή κοιτάσματα και τους αγωγούς, βρίσκουν την συνέχεια τους σε ολέθριες αναφλέξεις στην ιμπεριαλιστική περιφέρεια, ενώ τα αστικά και ιμπεριαλιστικά επιτελεία περιγράφουν ως "ασύμμετρες απειλές" αυτούς εναντίον των οποίων στρέφουν την Τρομοκρατία των αστικών κρατών, του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού: 
κοινωνικά κινήματα, πρόσφυγες, μειονότητες
Αυτός είναι ο σύγχρονος Εσωτερικός Εχθρός του καπιταλισμού και ιμπεριαλισμού! 
Εναντίον μας θα στρέψουν την Εθνοφυλακή που συγκροτούν και τις εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων, τα φασιστικά πολεμοκάπηλα Τάγματα εθελοντών του ολοκληρωτικού καπιταλισμού. 
Απέναντι σε όλα αυτά στέκουν οι Αγωνιζόμενοι Φαντάροι, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και η προσπάθεια ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ που πραγματοποιεί νέα Συνέλευση την Πέμπτη 23/11, στις 7.00 στο Πολυτεχνείο (κτίριο Γκίνη).  
Θυμίζουμε τις αντιστάσεις των Φαντάρων:

Δεν φυλάμε εμείς τους Φονιάδες των λαών του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ: 156 Α/Κ ΜΜΠ Στρατόπεδο ΑΝΧΗ (ΠΒ) Γιαννούλη

Όπως είχαμε ενημερώσει τον λαό μας, κλιμακώνονται καθημερινά οι αντιδράσεις μέσα και έξω από τον στρατό ενάντια στην πολεμική ταύτιση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Ιδιαίτερα μέσα στον Στρατό, οι φαντάροι παίρνουν θέση. 
Μετά την αρχική επιστολή καταγγελίας από το 644 Μ/Κ ΤΠ http://diktiospartakos.blogspot.gr, οι συνάδελφοι φαντάροι από το 156 Α/Κ ΜΜΠ - Αλεξανδρούπολη παίρνουν και αυτοί θέση!
Λένε το δικό του ΟΧΙ στο ΝΑΤΟ και στην κυβέρνηση του πολέμου και της βάρβαρης αντεργατικής επίθεσης. 
Ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ακολουθώντας την άθλια μεθόδευση και των προηγούμενων διαχειριστών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μιλά με τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια και μας επιβάλλει την Υποχρεωτική Στράτευση στο όνομα "της άμυνας, της προάσπισης των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας", για να μας εκμεταλλευτεί οικονομικά και εργασιακά, να μας έχει αναλώσιμους στον ελληνοτουρκικό ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, να μας κάνει κυνηγούς των προσφύγων και Απεργοσπάστες των εργατικών αγώνων.
Σε έναν ελληνικό στρατό που βρίσκεται σε 15 χώρες στο εξωτερικό, που συμμετέχει στην Κατοχή λαών και στους βομβαρδισμούς Αμάχων, επιβάλλοντας τα δόγματα Πολέμου Καταστολής από τα Βαλκάνια εως τη Μέση Ανατολή Και την Αφρική.
Ο Ελληνικός Στρατός είναι το ΝΑΤΟ. Πολεμά και Δολοφονεί. Είναι Συνυπεύθυνος-Συνένοχος στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα. Έτσι απαιτούν τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, τα συμβόλαια και τα κέρδη του Κόκκαλη, του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, όλων των αδίστακτων Ελλήνων επιχειρηματιών! 
Είναι αντιδράσεις που πρόκειται να κλιμακωθούν.
Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούμε τους συναδέλφους Φαντάρους και το σύνολο του προσωπικού ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ να προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.
Επιτροπές Φαντάρων Έβρου και ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ στο 156 Α/Κ ΜΜΠ - Αλεξανδρούπολη
Καμία εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού, να κλείσει τώρα η βάση
Σε επιστολή διαμαρτυρίας τους, στρατιώτες του 156 Α/Κ ΜΜΠ - Αλεξανδρούπολης αναφέρουν:
«Εμείς, στρατιώτες του 156 Α/Κ ΜΜΠ - Αλεξανδρούπολης ενημερώνουμε τον εργαζόμενο λαό μας ότι εδώ και λίγες μέρες η στρατιωτική θητεία μας επιχειρείται να ταυτιστεί με το ΝΑΤΟ και τους πιο βρώμικους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Το λιμάνι της πόλης έχει μετατραπεί σε NATOική βάση που περιλαμβάνει σταθμό αποσυναρμολόγησης, αποθήκευσης και μεταφοράς πολεμικών ελικοπτέρων.
Ήδη η διοίκηση της μονάδας, εφαρμόζοντας την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του ΥΠΕΘΑ μας ενημερώνει ότι θα κληθούμε να αναλάβουμε τη φύλαξη της Νατοϊκής βάσης και φυσικά κάθε άλλη εξυπηρέτηση για τα ΝΑΤΟικά σχεδία. 
Ουσιαστικά δηλαδή επιχειρούν να μας ταυτίσουν, να μας κάνουν συμμέτοχους-συνένοχους με τους πολέμους και τις "Ανθρωπιστικές επεμβάσεις" τους, που καταστρέφουν και Δολοφονούν λαούς, δημιουργώντας τα ποτάμια της προσφυγιάς και της απελπισίας.
Εμείς δηλαδή που ήρθαμε υποχρεωτικά στον στρατό τους, για να μας εκμεταλλευτούν με τον πιο ακραίο τρόπο οικονομικά και εργασιακά, πρέπει να εφαρμόσουμε τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής της κυβέρνησης, του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, να στρέψουμε το όπλο ενάντια στον εσωτερικό εχθρό, τους εργαζόμενους γονείς και φίλους μας, τους πρόσφυγες και τους μειονοτικούς πληθυσμούς, να υποστηρίξουμε ένοπλα τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια, να είμαστε οι Αναλώσιμοι του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τον έλεγχο Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου, για την ΑΟΖ και τα πετρέλαια τους.
Να γίνουμε εμείς, οι στρατιώτες, όργανα στους Νατοϊκούς Φονιάδες που διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, τη Συρία, τη Λιβύη, που δολοφόνησαν εκατοντάδες χιλιάδες αμάχους για να αρπάξουν Συμβόλαια Ανοικοδόμησης και Ενεργειακούς πόρους, για να κατοχυρώσουν ζώνες επιρροής και αγωγούς ενάργειας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκειμένου να εξυπηρετήσει την προνομιακή της σχέση με τις ΗΠΑ όπως απαιτούν τα συμφέροντα των Ελλήνων εφοπλιστών-κατασκευαστών-βιομηχάνων του ολέθρου μετατρέπει την χώρα σε ένα τεράστιο πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, με τις βάσεις της Σούδας, της Ανδραβίδας, του Ακτίου, της Λάρισας, τώρα και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. 
ΔΕ ΘΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Απαιτούμε καμία εμπλοκή των στρατιωτών και συνολικά του Ελληνικού Στρατού για τη φύλαξη της βάσης. 
Να κλείσει τώρα η βάση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και τα Βαλκάνια.
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
Να ανατραπούν οι Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου.
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό.
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!»
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ 
Επιτροπές Φαντάρων Έβρου
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger