Home » , » Πανεπιστημιακοί βραβεύουν την "συμβολαιογραφική χολέρα"

Πανεπιστημιακοί βραβεύουν την "συμβολαιογραφική χολέρα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 | 8:50 μ.μ.

Πόσο σάπια είναι μερίδα του πανεπιστημιακού κατεστημένου το διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά σήμερα διαβάζοντας την είδηση ότι το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, οργανώνει Επιστημονικό Συμπόσιο κατά το οποίο πρόκειται να βραβευτεί η πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση-Χρουσαλά.

Στην κυριολεξία μείναμε άναυδοι όταν πληροφορηθήκαμε αυτό το γεγονός. Αραγε για ποιο λόγο βραβεύουν αυτή την "κυρία"; Το ποιόν της το γνωρίζουμε. Το αναφέρουμε πολύ χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που τιτλοφορούμε: «Ιωάννα Μπιλίση- Χρουσαλά. H "συμβολαιογραφική χολέρα" που πρωτοστατούσε στους πλειστηριασμούς υπεξαίρεσε μισό εκατομμύριο ευρώ απ' αυτούς».

Με αυτά τα δεδομένα είναι καραμπινάτη πρόκληση αυτό που κάνουν ορισμένοι, το να θεωρούν δηλαδή πρότυπο και άξια βραβείου ένα άτομο με αυτή την διαδρομή.

Οπότε η αντίδραση που υπήρξε από διαδηλωτές του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και του Σ.Φ. Νομικής, σ' αυτή την τελευτή πρέπει να ήταν αναμενόμενη.

Οπως διαβάζουμε σ' αυτή την ιστοσελίδα έξω από το κτίριο που επρόκειτο να γίνει αυτή η εκδήλωση υπήρξε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. 

«Τιμήσανε τον Γιούνκερ, τιμάνε τη Μπιλίση. Το Πανεπιστήμιο το έχουν ξεφτιλίσει», είναι ένα από τα συνθήματα που φωνάζουν οι διαδηλωτές. Στη διαμαρτυρία, εκτός από μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν και φοιτητές του Τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Οι συγκεντρωμένοι κρατούν πανό με μηνύματα κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Οι διαδηλωτές πέταξαν αβγά και κέρματα στα ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί στην είσοδο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, ενώ προπηλάκησαν λεκτικά τους συμβολαιογράφους Γιώργο Ρούσκα και Γιώργο Σερέτη την ώρα που εισέρχονταν στον χώρο της εκδήλωσης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger