Home » » Ξέθαψαν τον Ακροδεξιό στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο και τον χρήζουν Αρχηγό των Μακεδονομάχων!

Ξέθαψαν τον Ακροδεξιό στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο και τον χρήζουν Αρχηγό των Μακεδονομάχων!

Από Unknown , Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 | 10:28 π.μ.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:
Με αφορμή το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ", επιχειρείται μια νέα επέλαση των Ακροδεξιών που διεκδικούν ξανά να νομιμοποιηθούν στη μέση συνείδηση και να διευρύνουν την απήχηση των εθνικιστικών και μισαλλόδοξων αντιλήψεων τους αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά.
Πρόκειται για διαφορετικό δρόμο ενσωμάτωσης-αφομοίωσης του κόσμου της εργασίας στην κυρίαρχη αστική πολιτική. 
Πρωταγωνιστούν άνθρωποι, κόμματα, ιδεολογικοί-πολιτικοί μηχανισμοί του αστικού κράτους και συστήματος εξουσίας που έπαιξαν και παίζουν συγκεκριμένο ρόλο στην εφαρμογή της μνημονιακής-κυβερνητική αστικής πολιτικής, στην υπεράσπιση των επιχειρηματικών συμφερόντων με την πρωτοφανή όξυνση του ταξικού πολέμου κατά των εργαζομένων, που απειλεί να πάρει την μορφή και διακρατικής σύγκρουσης. 
Ο  Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, με δήλωση του στο μιλιταριστικό σαιτ http://www.militaire.gr, που απηχεί καλύτερα από το κάθε ΜΜΕ τις απόψεις του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ, δηλώνει: “Όταν χαρίζεις όνομα, χαρίζεις και έδαφος”.
Με πρωταγωνιστή Στρατηγό θα γίνει το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την ονομασία των Σκοπίων. Ομιλητής θα ΄ναι ο πρώην Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος".
Παράλληλα με την τρομερή ταξική επίθεση που διεξάγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το σύνολο του αστικού κόσμου και η ΕΕ-ΔΝΤ εναντίον του κόσμου της εργασίας, διεξάγεται ένας ακόμη «πόλεμος» με επίδικο το "όνομα της Μακεδονίας".
Από την φιλοΝατοϊκή "Εφημερίδα των Συντακτών" και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μέχρι την Εκκλησία, το σύνολο του δεξιού-ακροδεξιού κόσμου, διεξάγεται μια σικέ σύγκρουση.
Έναν «Έντιμο συμβιβασμό με το κράτος των Σκοπίων" ζητά η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ναυαρχίδα του μνημονιακού καθεστωτικού τύπου, για να την ακολουθήσει ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Μίχαλος, που τονίζει και αυτός ότι ήρθε η  "Ώρα για έντιμο συμβιβασμό", περιγράφοντας παράλληλά "τα οφέλη μιας έντιμης συμβιβαστικής λύσης, θα είναι σημαντικά, τόσο στο οικονομικό, όσο και στο γεωπολιτικό επίπεδο"http://news247.gr
Από την άλλη μεριά συναντούμε τους συνήθεις ύποπτους υπερπατριώτες, με μπροστάρη τη δολοφονική Ναζιστική συμμορία Χρυσή Αυγή, τους ακροδεξιούς εθνικιστές των ΑΝΕΛ και βεβαίως την Εκκλησία. Ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δηλώνει ότι " Η Εκκλησία δεν μπορεί να αδιαφορήσει για το θέμα'.
Θα μας επιτρέψετε να εκτιμήσουμε ότι η ενδοαστική αυτή σύγκρουση είναι σικέ ως προς τον κόσμο της εργασίας, τον όποιο προσδοκούν να ενσωματώσουν σε διάφορες προτάσεις ¨εθνικής ενότητας", να τον υποτάξουν με εναλλακτικούς δρόμους στην αστική πολιτική, εξουδετερώνοντας ταυτόχρονα τις κοινωνικές εντάσεις που πυροδοτεί η όξυνση του κοινωνικού ζητήματος. 
Τρέχα για "το Βουκεφάλα και το Όνομα", αλλά μην αντιδράς στην Απαγόρευση της Απεργίας, την αρπαγή του σπιτιού, της σύνταξης και του μισθού σου!
Πρέπει λοιπόν να στηθεί ξανά το Εθνικιστικό-Ακροδεξιό-Αντεργατικό Ανάχωμα!

Απέναντι στην ογκούμενη δυσαρέσκεια του κόσμου της εργασίας για την Απαγόρευση των Εργατικών Αγώνων-Κατάργηση της Απεργίας, την ακόμη μεγαλύτερη εξαφάνιση των κοινωνικών επιδομάτων και την Ληστεία του σπιτιού της εργατικής οικογένειας που επιβάλλουν όλα τα αστικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΚ-ΠΟΤΑΜΙ και ΕΕ-Δανειστές-τραπεζίτες. Ώστε να γίνουμε πλήρως Δούλοι για τις επενδύσεις τους και την πρωτοφανή αύξηση της καπιταλιστικής κερδοφορίας!

Οι ίδιοι άνθρωποι, οι Άνθρωποι των Μνημονίων, του "Μένουμε Ευρώπη", οπαδοί-συνεργάτες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ-ΕΥΡΩ μπαίνουν μπροστά για να αποπροσανατολίσουν, περιχαρακώσουν τον κόσμο της εργασίας και την νεολαία καθώς διαγράφεται ο κίνδυνος γενικότερης εργατικής αμφισβήτησης και κοινωνικών αγώνων.

Πρόσφατα περιγράφαμε ότι "ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ: ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ! http://diktiospartakos.blogspot.gr

Όλοι οι Ακροδεξιοί και οι φασίστες που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει μαζέψει στις Ένοπλες Δυνάμεις, θα δώσουν το παρόν στα Εθνικιστικά Συλλαλητήρια για το "Όνομα της Μακεδονίας" .
Με μπροστάρη το Ακροδεξιό κόμμα των ΑΝΕΛ που αναζητά την πολιτική επιβίωση, την Εκκλησία και τη Ναζιστική δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής, η άθλια σύναξη  που είπε ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ...
Η Άθλια σύναξη δίνει μετά από 25 χρόνια το Παρόν στα μαζέματα του Μίσους, της Πολεμοκαπηλείας και του εθνικιστικού παροξυσμού:
  • Ενώσεις Απόστρατων Στρατιωτικών και Χωροφυλάκων που επίσης ήταν πρόσφατα μαζί στις γιορτές του Μίσους στο Γράμμο και στο Βίτσι.
  • Αυτοί οι φασίστες που ως Λέσχες Εφέδρων και Εθνοφύλακες κυνηγούν "Λαθρομετανάστες-έτσι αρέσκονται να λένε τους πρόσφυγες του πολέμου" και να εκφοβίζουν τη μειονότητα στη Θράκη, όταν "δε βαρούν προσοχή" στον Αμερικανό πρέσβη, στην κυβέρνηση και τους επιχειρηματίες, αναλαμβάνοντας τη εφαρμογή των δογμάτων Άμυνας/Ασφάλειας.
Θα είναι μαζί τους και οι συνδικαλιστές Στρατιωτικοί της Βόρειας Ελλάδας, που επιτέλους τα βρίσκουν με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο.

Μπροστάρη θα έχουν λοιπόν τον Στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο. Όμως ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος δεν είναι μόνο γνωστό για τις ακραίες εθνικιστικές και ρατσιστικές θέσεις για τα θέματα της εξωτερικής αστική πολιτικής.

Είναι ένας ΕΧΘΡΟΣ της εργατικής τάξης που έχει προλάβει να γράψει Ιστορία!
  • Θυμίζουμε ότι όταν ήταν Αρχηγός ΓΕΣ αποκαλύφθηκε ότι διέταξε "την Άσκηση ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ", τη διεξαγωγή της Άσκησης Καταστολής Πλήθους από την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία.

    • Τότε δικαιολογούνταν ότι πρόκειται για Νατοϊκή Άσκηση που αφορά μόνο τη δράση του Ελληνικού Στρατού στο πλαίσιο ιμπεριαλιστικών αποστολών.

  • ΨΕΜΑΤΑ.

    Γρήγορα, δικαιώθηκαν οι καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ότι αφορά γενικευμένη κατασταλτική δράση των στρατιωτικών δυνάμεων εναντίον του εσωτερικού ΕΧΘΡΟΥ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ!  

    • Ο Φραγκούλης Φράγκος είναι αυτός που νομιμοποίησε-στήριξε-εκπαίδευσε όσο κανείς τις Φασιστικές Λέσχες Εφέδρων που έχουν αναλάβει την τρομοκράτηση της μειονότητας της Θράκης, άλλον ένα εσωτερικό εχθρό, στο πλαίσιο της εφαρμογής των δογμάτων Πολέμου/Καταστολής.
    • Ο Φραγκούλης Φράγκος ήταν αυτός που ως Αρχηγός ΓΕΣ δρομολογούσε την προμήθεια 1000 μεταχειρισμένων αμερικανικών τεθωρακισμένων ABRAMS, μια προμήθεια που μπλοκαρίστηκε από τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΩΝ, όταν αποκάλυψε ότι πρόκειται για σαπάκια, γεμάτα απεμπλουτισμένο ουράνιο!
    • Ο Φραγκούλης Φραγκος ήταν αυτός όταν Υπουργός Άμυνας της Υπηρεσιακής κυβέρνησης που στήριξαν όλα τα κόμματα -ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, ΑΝΕΛ- και είχε αναλάβει την συντριβή των κοινωνικών αντιδράσεων σε περίπτωση Χρεοκοπίας!    
    • Ο Φραγκούλης Φράγκος όχι μόνο χαριεντίζονταν με τον Μιχαλολιάκο, αρχηγό των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, αλλά πρωτοστάτησε στην αθώωση στο Ναυτοδικείο και των ακροδεξιών ΟΥΚάδων που είχαν γίνει γνωστοί για τα εμετικά συνθήματα που φώναξαν σε Στρατιωτική Παρέλαση μπροστά στον τότε ΠτΔ Παπούλια.

     ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ-ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

    Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ θεωρεί ότι το εργατικό κίνημα πρέπει να σταθεί αντιμέτωπο με το σύνολο του αστικού κόσμου, να εναντιωθεί στο σύνολο των εθνικισμών και των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων. 
    Προτείνουμε την κοινή πάλη των εργαζομένων ενάντια στους Μεγαλοιδεατισμούς και τον επεκτατισμό, στην Ισχυρή Ελλάδα, τον Νεοοθωμανισμό και τους εθνικιστές Τσάμηδες, τα Ορθόδοξα και Μουσουλμανικά Τόξα, τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά σχέδια τους, την εκ νέου μοιρασιά Ζωνών Επιρροής και Αγορών, τις ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Ρωσία. 
    Το εργατικό διεθνιστικό αντικαπιταλιστικό κίνημα που απαιτεί η εποχή μας πρέπει να παλέψει ενωμένο, όχι μόνο να μην μπει η ΠΓΔΜ σε ΕΕ-ΝΑΤΟ, αλλά να Απελευθερωθεί ο εργαζόμενος λαός μας  από αυτούς τους καπιταλιστικούς-ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς και ολοκληρώσεις, να Διαλυθούν.
    Το εργατικό διεθνιστικό αντικαπιταλιστικό κίνημα πρέπει να μπλοκάρει-ανατρέψει το σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής και καπιταλιστικής αναδιάρθρωσης, τους σχεδιασμούς καπιταλιστικής κερδοφορίας εντός και εκτός Ελληνικών συνόρων, που σημαίνουν Εκμετάλλευση-Καταπίεση-Κρατική Τρομοκρατία-Πολέμους-Προσφυγιά.
    Το εργατικό διεθνιστικό αντικαπιταλιστικό κίνημα πρέπει να παλέψει ενωμένο για τα κοινά εργατικά δικαιώματα, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων από εργατική σκοπιά.
    Η Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συλλογικότητες γειτονιάς και τις ριζοσπαστικές κινήσεις/συντονισμούς, σε κάθε αγωνίστρια και αγωνιστή του μαζικού κινήματος, για την Συγκρότηση ενός ευρύτερου Αντιπολεμικού Συντονισμού.
    ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για ελληνική ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ

    ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
    Μοιράσου το :

    Δημοσίευση σχολίου

     
    Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
    Powered by Blogger