Home » , , , » Δικαστές και το ελληνικό δημόσιο δέχονται ότι ο Θέμος Αναστασιάδης που καταθέτει 5 εκατ. αδήλωτα και "κατάμαυρα" ευρώ είναι πάμπτωχος και τον απαλλάσσουν από το πρόστιμο των 4.973.500 ευρώ που του έχει επιβληθεί!

Δικαστές και το ελληνικό δημόσιο δέχονται ότι ο Θέμος Αναστασιάδης που καταθέτει 5 εκατ. αδήλωτα και "κατάμαυρα" ευρώ είναι πάμπτωχος και τον απαλλάσσουν από το πρόστιμο των 4.973.500 ευρώ που του έχει επιβληθεί!

Από giorgis , Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 | 8:27 π.μ.


Του Γ. Γ.

O γλίτσας, χρυσαυγίτης με.. πολιτικά Θέμος Αναστασιάδης είναι μεγάλο «μούτρο» και καθόλου εύκολος αντίπαλος κάτι που το έχει δείξει όλη η δημοσιοκαφρική του διαδρομή.
Ας μην ξεχνάμε ότι πέρασε απ’ όλα τα δημοσιογραφικά μετερίζια και υπηρέτησε πιστά τους εργοδότες του, κάποιοι απ’ τους οποίους ανήκουν στην αφρόκρεμα της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας –Αλαφουζέϊκο, Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης-.

Σήμερα χρησιμοποιώντας και μεθόδους που δεν έχουν προηγούμενο σε καμιά χώρα του πλανήτη, -να χρηματοδοτείται δηλαδή ο αναγνώστης για να αγοράσει ένα έντυπο- κατόρθωσε να ελέγχει την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία βδομαδιάτικη εφημερίδα, ενώ όσες φορές είχε σε αντιπαράθεση με ανταγωνιστές του -π.χ Τριανταφυλλόπουλος, Μπόμπολας- βγήκε νικητής.

Παράλληλα ο Θ. Αναστασιάδης βγήκε αλώβητος από κάθε δικαστική περιπέτεια που έχει περάσει. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι με το ροζ DVD που "πούλησε" στο Μέγαρο Μαξίμου την εποχή πρωθυπουργίας Κ. Καραμανλή και το οποίο οδήγησε σε απόπειρα αυτοκτονίας τον Ζαχόπουλο.

Και εδώ θέλοντας να φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη των παλιών αναγνωστών μας, αλλά και να ενημερώσουμε τους νέους να γράψουμε ότι αυτό που στην κοινή γνώμη παρουσιάστηκε σαν "ερωτικό σκάνδαλο Ζαχόπουλου" στην ουσία δεν ήταν μια πάρα μια πολύ μεγάλη μπίζνα του εκδότη του "Πρώτου Θέματος".
Οπως σημείωνε τότε δημοσίευμα της εφημερίδας "ΚΟΝΤΡΑ", "μπορούμε να εικάσουμε ότι το τίμημα -σ.σ της αγοράς του DVD από το μέγαρο Μαξίμου- ήταν ιδιαίτερα «αλμυρό»".

Και συνέχισε το ρεπορτάζ της η εφημερίδα: 

Γιατί, όμως, να αγοράσει το μέγαρο Μαξίμου ένα DVD που καταγράφει μια ερωτική πράξη με αναστεναγμούς και φιλιά; ...  
Τι περιείχε ολόκληρο το DVD; Σίγουρα πράγματα που εκθέτουν τον Καραμανλή και όχι τον Ζαχόπουλο. Σε ποιο ή σε ποια επίπεδα τον εκθέτουν δε μπορούμε να το πούμε, γιατί δεν το ξέρουμε. Υποπτευόμαστε, όμως, ότι η έκθεση αφορά και ζητήματα πολιτικής και ζητήματα ηθικής τάξης. Ισως ο Ζαχόπουλος να μιλούσε πολύ, όταν παρίστανε το μεγάλο εραστή. Το μόνο, βέβαιο, είναι πως το DVD δεν εξέθετε μόνο τον Ζαχόπουλο. Αν ίσχυε αυτό, τότε η υπόθεση θα είχε διευθετηθεί και ο Ζαχόπουλος δεν θα έφτανε σε τέτοια απελπισία ώστε να σαλτάρει από τον τέταρτο όροφο. Στην αστική κοινωνία και στους κύκλους της αστικής πολιτικής τα εξωσυζυγικά γκομενιλίκια δεν θεωρούνται έγκλημα καθοσιώσεως και σπάνια έχουν καταστεί αντικείμενα εκβιασμού.

Οταν λοιπόν ο Θ. Αναστασιάδης δημοσιεύει στην φυλλάδα του κάποια "επιλεγμένα" αποσπάσματα απ' το DVD σηκώνεται θόρυβος και ασκείται δίωξη σε βάρος του "Μαυρότρυπα" και όχι μόνο, σε βαθμό κακουργήματος.
Στην πορεία -ξέρετε τώρα πως γίνονται αυτά - με βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών το κακούργημα μετατρέπετε σε πλημμέλημα  και ο Θέμος "καθαρίζει".

Η πιο σοβαρή όμως εμπλοκή του εκδότη του Π.Θ με τις δικαστικές αρχές ήταν όταν εντοπίζεται  να καταθέτει αδήλωτο, "κατάμαυρο" χρήμα 5.500.000 ευρώ, μέσα σε μαύρες σακούλες, σε λογαριασμό του στη γαλλική τράπεζα BNP PARIBAS τον Ιούλη του 2007.
Τότε το ελληνικό δημόσιο μέσω της ΙΓ' ΔΟΥ Αθήνας του επιβάλλει πρόστιμο 4.973.500 ευρώ. Ακολουθούν οι τυπικές διαδικασίες για να εισπραχθεί το ποσό.

Σιγά, το "γατόνι" ο Θέμος μην δεν έβρισκε τρόπο να αποφύγει να πληρώσει.
Από το 2012  ένα άλλο "μπουμπούκι" της εκδοτικοδημοσιογραφικής πιάτσας, ο Μάκης Κουρής, ο οποίος είχε ανοίξει μέτωπο μαζί του, έγραφε στο "Παρόν" ότι "στήνεται σκηνικό" για "να βγάλουν λάδι τον Θέμο".
Και σήμερα επιβεβαιώθηκε απόλυτα.

Αναφέρει ρεπορτάζ που υπογράφει η δημοσιογράφος Κατερίνα Κατή και δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Documento":
Ο Θέμος Αναστασιάδης είναι πάμπτωχος! Δεν κατέχει κανένα ακίνητο και στους τραπεζικούς λογαριασμούς του έχει μόνο 200 ευρώ. Αυτό υποστήριξε και αυτό δέχτηκε το αρμόδιο δικαστήριο αλλά και το ελληνικό δημόσιο! Ετσι ο εκδότης της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" δεν πρόκειται να πληρώσει το πρόστιμο των 4.973.500 ευρώ που του έχει επιβληθεί για το μαύρο χρήμα ύψους 5 εκατ. ευρώ που είχε βρεθεί στους λογαριασμούς του. 

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται κανένα σχόλιο πέρα απ' αυτό που λέει μια κινέζικη παροιμία: "Η δικαιοσύνη είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Τα μεγάλα έντομα διαφεύγουν, τα μικρά συλλαμβάνονται".

Ισως το μόνο που αξίζει να συμπληρώσουμε, ολοκληρώνοντας την ανάρτησή μας, είναι το στοιχείο του ρεπορτάζ που αναφέραμε, το οποίο μας λέει ότι τα δυο σκάφη αναψυχής που διαθέτει ο Θέμος Αναστασιάδης -το ένα ονομάζεται "BYRON" (o πατέρας του) και το άλλο "ΑΛΙΚΗ" (η μητέρα του)- δεν ανήκουν στον κατά δήλωση του πτωχό εκδότη του "Πρώτου Θέματος" προσωπικά, αλλά στην εταιρεία του ΑΡΘΡΟΝ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ.
Και η αστική δικαιοσύνη αυτές τις αστειότητες τις κάνει αποδεκτές.
Μιλάμε για τέτοιο δούλεμα!
 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger