Home » , » Κάλεσμα για αντιφασιστική περιφρούρηση στον Άγιο Παντελεήμονα

Κάλεσμα για αντιφασιστική περιφρούρηση στον Άγιο Παντελεήμονα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 | 7:17 μ.μ.

Την Κυριακή 21/01/18 συγκεντρώθηκε στην Θεσσαλονίκη το ιστορικό συνεχές της δεξιάς-ακροδεξιάς-φασιστικής-παρακρατικής λερναίας ύδρας.
 Όλα τα κεφάλια του φιδιού συγκεντρωμένα στο ίδιο σημείο, σε μια πανελλαδική κινητοποίηση με κοινό γνώμονα το Μακεδονικό ζήτημα. Δεν δάγκωσαν τους σχεδιασμούς του Ν.Α.Τ.Ο για ενίσχυση της θέσης του στα Βαλκάνια που περνάει μέσα από την γρήγορη επίλυση του ζητήματος της ονοματοδοσίας του FYROM. Δεν δάγκωσαν την ντόπια ολιγαρχία, τον μόνιμο υπηρέτη των διεθνών ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών που ενισχύει την εγχώρια θέση της διαλύοντας το σύνολο των εργατικών-κοινωνικών-λαϊκών κατακτήσεων.
Δάγκωσαν, ωστόσο, μετά χαράς τις ντόπιες κινηματικές δομές, τους συντρόφους και τις συντρόφισσές μας που επέλεξαν να σχηματίσουν αμυντικές διαδικασίες και να υπερασπιστούν τις απελευθερωμένες δομές του αγώνα. Έδωσαν πλάτη σε μια δράκα φασιστών οπαδών και ναζιστικών-παρακρατικών ομάδων να εξαπολύσουν μια συντονισμένη επίθεση με την αρωγή και την κάλυψη των ένστολων κρατικών προστατών τους.
Αυτοί είναι ο εσμός και ο πάτος της ελληνικής κοινωνίας, οι διαχρονικοί δωσίλογοι και εφιάλτες του ελληνικού κράτους, οι στραγγαλιστές των συμφερόντων της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια…Την Κυριακή 4 Φλεβάρη συγκεντρώνονται στην Αθήνα και επιβάλλεται να οχυρώσουμε τον αγώνα μας..
Σαν Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό Στέκι Δίστομο θεωρούμε πως αδιαπραγμάτευτο καθήκον του αντιφασιστικού κινήματος είναι η υπεράσπιση των δομών, των γειτονιών και των κατακτήσεων μας.

Η υπεράσπιση της συλλογικής μας αξιοπρέπειας και της αντιφασιστικής μνήμης και παρακαταθήκης περνάει μέσα από την οργάνωση της αυτοάμυνας απέναντι στην ενιαία εμφάνιση κράτους-παρακράτους.
Οφείλουμε να απαντήσουμε με πλατιά αντιφασιστική ενότητα, προτάσσοντας την επικοινωνία μεταξύ του συνόλου των αντιφασιστικών δυνάμεων και οικοδομώντας αντιφασιστικές ζώνες σε σημεία αιχμής της μητρόπολης που θα τσακίσουν οποιαδήποτε οργανωμένη εμφάνιση των φασιστών.
Εκτιμώντας πως ο Άγιος Παντελεήμονας τόσο για λόγους σημειολογίας όσο και για στρατηγικούς μπορεί να αποτελέσει μητροπολιτικό πεδίο προς διεκδίκηση, αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε την δικιά μας γραμμή άμυνας εκεί περιφρουρώντας την γειτονιά,το στέκι και την αντιφασιστική νίκη που έχουμε πετύχει. Καλούμε οποιονδήποτε θέλει να λάβει θέση μάχης να πλαισιώσει την αντιφασιστική περιφρούρηση στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το Σάββατο 3/2/18 το στέκι θα παραμείνει κλειστό

Κάλεσμα για Αντιφασιστική Περιφρούρηση στον Άγιο Παντελεήμονα

Κυριακή 4/2/18 στη 13.00, Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα

Υ.Γ.1 Αλληλεγγύη στην κατάληψη Libertatia, στο Ε.Κ.Χ. Σχολείο και στους Συλληφθέντες της πορείας της 22/01 στη Θεσσαλονίκη.

Υ.Γ.2 Ο Φράγκος Φραγκούλης, αυτός ο αλύγιστος ‘’Μακεδονομάχος’’, τι ψήφισε στο δημοψήφισμα του 2015;

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

Aντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό Στέκι Δίστομο
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger