Home » , , » "Το άντρο μαφίας ΚΕΕΛΠΝΟ" και οι καταγγελίες που αποδείχνονται "φωτοβολίδες"

"Το άντρο μαφίας ΚΕΕΛΠΝΟ" και οι καταγγελίες που αποδείχνονται "φωτοβολίδες"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 | 7:16 μ.μ.

Προφανώς ορισμένοι έχουν την αίσθηση ότι απευθύνονται σε λωτοφάγους και μας παρουσιάζουν σαν «φρέσκα» τα στοιχεία που αποδεικνύουν το πάρτι που έκαναν ορισμένα λαμόγια τα οποία ήταν διαχειριστές ιστότοπων και έλυναν τα βιοποριστικά τους προβλήματα παντελωνιάζοντας μέρος από τα τεράστια ποσά  της διαφημιστικής δαπάνης του Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων. 

Το γράφουμε αυτό γιατί από τα μέσα του 2015 είχαν ρθει στην δημοσιότητα και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο –από το βήμα της βουλής- συγκεκριμένες καταγγελίες για το όργιο απάτης και διαφθοράς με όχημα τα διαφημιστικά κονδύλια του ΚΕΛΠΝΟ, σε σημείο που δημοσιεύματα ανέφεραν ότι «με άντρο μαφίας μοιάζει περισσότερο το ΚΕΕΛΠΝΟ, παρά με δημόσιο οργανισμό ευρωπαϊκής χώρας».
Αποτέλεσμα μηδέν. Κανένας δεν ασχολήθηκε με τις καταγγελίες – όπως αυτή που είχε κάνει στις 27/06/2015, ο Πάνος Καμένος ο οποίος παρουσίασε ένα κατάλογο με ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά και τους δημοσιογράφους που εμπλέκονται σ’ αυτά, οι οποίοι φέρονται να έλαβαν συνολικά 21 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα τελευταία μνημονικά χρόνια. 

Ολες αυτές οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις αποδείχτηκαν φωτοβολίδες και τις έφαγε το σκοτάδι. Με αυτά τα δεδομένα αναρωτιόμαστε: .Τι διαφορετικό θα συμβεί σήμερα μετά το δημοσίευμα την Κυριακή στην εφημερίδα «Documento» που είχε τίτλο «"Χρυσάφι" σε ανύπαρκτους ουσιαστικά ιστότοπους μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ», και την σημερινή κατάθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, στην Εξεταστική Επιτροπή της βουλής,  ο οποίος αναφέρθηκε στην ύπαρξη «μαύρου» λογαριασμού του ΚΕΕΛΠΝΟ που διοχέτευε χρήματα σε ΜΜΕ κατά την περίοδο 2013 - 2014.

Το μέγεθος της απάτης, αλλά και την φαιδρή πλευράς την υπόθεσης το διαπιστώνουμε από ανάρτηση του Π. Πολάκη στο facebook:

Προετοιμαζόμενος, για την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα της υγείας,έπεσα σε αυτό το οποίο δεν το είχα προσέξει και από τη μια μου ήρθε να βάλω τα γέλια κι από την άλλη να εκραγώ απ'το θυμό :
Τρεις διαδοχικές ,μηνιαίας διαρκείας η καθεμία, συμβάσεις με εισήγηση της κυρίας Θεοφιλάτου (συζύγου Πουλη) και υπογραφή Παπαδημητρίου απο μέσα Οκτωβρίου 2014 έως μέσα Ιανουαρίου 2015 με τον "ενημερωτικό ιστοχώρο" 
WWW.VELONAKAIKLOSTI.GR 
(Ε-----Λ------Ε-------Ο------Σ. λαμόγια!!!) για προβολή του μπάνερ του Κεελπνο, αξίας (καθίστε καλά) 
1 6 .0 0 0 ευρώ η καθεμία!!!!
Σύνολο 48.000 σε ενα τρίμηνο !!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι πρόκειται για ΜΑΥΡΟ πολιτικό χρήμα που κάποιος (βουλευτής,υπουργός;;)χρησιμοποίησε 
για τις εκλογές του Γενάρη του 2015

Υ.Γ Η φωτογραφίες αλιεύτηκαν από το διαδίκτυο, προϊόν χρηστών του που σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο να όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger