Home » , » Ο Ν. Μπογιόπουλος σχολιάζει την κράτηση από τους Τούρκους των Ελλήνων στρατιωτικών και τις δηλώσεις του βουλευτή Κ. Κατσίκη (Ηχητικό)

Ο Ν. Μπογιόπουλος σχολιάζει την κράτηση από τους Τούρκους των Ελλήνων στρατιωτικών και τις δηλώσεις του βουλευτή Κ. Κατσίκη (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 | 8:14 μ.μ.

Στο παρακάτω ηχητικό που παραθέτουμε από την σημερινή εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου, ακούμε τον κομμουνιστή δημοσιογράφο να αναφέρεται στην κράτηση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους και να σχολιάζει την δήλωση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κωστα Κατσίκη, ότι «η ανταλλαγή των 8 Τούρκων με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς θα μπορούσε να αποτελέσει λύση».

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε και τις αποδοκιμασίες που εισέπραξε ακόμα και από ομοϊδεάτες του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ προσπάθησε να ανασκευάσει τις αρχικές δηλώσεις του.
Οπως ήταν αναμενόμενο η κυβέρνηση της Τουρκίας και τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας εκμεταλλεύτηκαν όσο γινόταν τα λεγόμενα του "πούρου πατριώτη, του μέγα μακεδονομάχου και ορκισμένου χριστιανού" Κ. Κατσίκη.

Απαξιώνοντας απόλυτα το στέλεχος των ΑΝΕΛ και τον ισχυρισμό του ότι εκφράζει προσωπικές απόψεις, ο Ν. Μπογιόπουλος σχολίασε με καυστικό τρόπο: "Και μένα η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο κ. Κατσίκης και αυτό το είδος πολιτικής είναι ένα τυπικό δείγμα της έκπτωσης της έννοιας πολιτικής. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα εκείνης της σοβαρότητας που το επίπεδο της υπολείπεται ακόμα και της σοβαρότητας των καρτούν"  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger