Home » , » Προς Πυρηνικό Όλεθρο;

Προς Πυρηνικό Όλεθρο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 | 9:21 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Τα ψέματα τέλειωσαν, οι μάσκες έπεσαν. Στη Συρία οι ΗΠΑ με τους υποτακτικούς της, Τουρκία, Σεΐχηδες, Ισλαμοφασίστες, συνεχίζουν το σχέδιο τους για Παγκόσμια κυριαρχία μέσω του Πετρελαίου.
Η Ρωσία έχει προειδοποιήσει επανειλημμένως το ΝΑΤΟ, ότι προβοκάτσιες που έχουν στόχο την ανατροπή του συμμάχου της Άσαντ στη Συρία, δεν θα γίνουν αποδεκτές.
Το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί φανερά πλέον την Τουρκία για να χτυπήσει τη Συρία.

Ισλαμικές ομάδες που ελέγχονται πλήρως από τους Δυτικούς και τους Τούρκους εξαπέλυσαν σήμερα επίθεση στη Β. Συρία, ενώ στο Χαλέπι βομβαρδίστηκαν από την Τουρκική Αεροπορία θέσεις του Συριακού στρατού.
Οι Σύριοι απάντησαν με πυρά πυροβολικού στις περιοχές που κατέλαβαν οι Τούρκοι κατά την πρώτη εισβολή (Ασπίδα του Ευφράτη).

Η νέα κατάσταση θα φέρει άμεση αντίδραση της Μόσχας. Οι όποιες συμφωνίες μεταξύ Τουρκίας - Ιράν - Ρωσίας - Συρίας - Κούρδων και ΗΠΑ έχουν απλά τελειώσει με τον αφανισμό του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Οι “άσπονδοι φίλοι” αποφάσισαν νέο γύρο συγκρούσεων, που μπορούν να οδηγήσουν σε άμεση σύγκρουση Ρωσία και ΝΑΤΟ με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ανθρωπότητα.

Οι ΗΠΑ πιστεύουν λαθεμένα ότι η Ρωσία θα υποχωρήσει, αφού έχουν συμβατική υπεροπλία. Στο πλαίσιο αυτό άλλαξαν τον υπουργό εξωτερικών βάζοντας στη θέση του έναν ακόμα πιο αδίστακτο, που δεν θα έκανε ποτέ καμία συμφωνία με τη Βόρειο Κορέα, ούτε καν συνάντηση, ενώ οι Βρετανοί κατηγορούν τους Ρώσους για τη δηλητηρίαση διπλού τους πράκτορα, που οι ίδιοι όμως προκάλεσαν.
Η Ρωσία τον είχε ανταλλάξει, άλλωστε δεν είχε κανένα λόγο να αποπειραθεί να τον σκοτώσει τώρα, αν ήθελε, θα το έκανε καιρό πριν. Ολοφάνερα πρόκειται για δημιουργία πολεμικού κλίματος κατά της Ρωσίας.

Η Δύση κάνει μεγάλο λάθος. Οι Ρώσοι δεν θα υποχωρήσουν, γιατί πιστεύουν ότι θα δώσουν μετά άλλη μάχη (στο Ιράν) από χειρότερη θέση. Οι Αμερικάνοι έχουν πάρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ. 

Στο μεταξύ η λυκοφιλία Τσάρου - Σουλτάνου έλαβε τέλος. Η Τουρκία δεν θέλει μόνο το Αφρίν αλλά όλη τη Συρία! Αυτό θα είναι η καταστροφή της. Στη Δαμασκό ο Συριακός Στρατός εξαφανίζει την απειλή των Τούρκων μισθοφόρων, όπου για χρόνια οι τρομοκράτες αυτοί βομβάρδιζαν σχολεία, σπίτια, νοσοκομεία και έθεταν σε ιδιότυπη ομηρεία την πρωτεύουσα.
Μόλις ελευθερώσει την περιοχή, θα τα πει ένα χεράκι με τους Τούρκους εισβολείς.

Οι Κούρδοι του Αφρίν, αν αντέξουν λίγο ακόμα, θα δουν τους Τούρκους να συντρίβονται, χωρίς να έχουν μπει στην ηρωική πόλη. Στο μεταξύ οι Κούρδοι Ανατολικά του Ευφράτη πρέπει να εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ που τους έχει πουλήσει.

Όπως είχαμε πει ο πόλεμος μπαίνει πλέον σε νέα πιο άγρια φάση: Οι ΗΠΑ μετά την αποτυχία των μισθοφόρων τους στέλνουν τους Τούρκους συμμάχους τους. Όταν αποτύχουν κι αυτοί θα βρεθούν στο δίλημμα: Να αναλάβουν δράση οι ίδιες ή να αποδεχτούν οριστικά την ήττα τους;

Αφανισμός της Ανθρωπότητας ή Ειρήνη μέσω ενός νέου Ψυχρού Πολέμου; Το είδος μας εξαρτάται από τις αποφάσεις άπληστων ανισόρροπων, που δεν διστάζουν σε τίποτα μπροστά στο βραχυπρόθεσμο κέρδος. Ακόμα κι αν βάζουν σε κίνδυνο τον πλανήτη. 
Κατάντια του υποτίθεται “Σοφού” Ανθρώπου... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger