Home » , » Δεν εισακούστηκαν οι παρακλήσεις της «Θειοτάτης Παναγιότητας», προς τον Πανάγαθο και έτσι ο Β. Μαρινάκης αντιμετωπίζει δικαστικές περιπέτειες.

Δεν εισακούστηκαν οι παρακλήσεις της «Θειοτάτης Παναγιότητας», προς τον Πανάγαθο και έτσι ο Β. Μαρινάκης αντιμετωπίζει δικαστικές περιπέτειες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 | 5:48 μ.μ.


Φαίνεται ότι οι παρακλήσεις της «Θειοτάτης Παναγιότητας», του «Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικού Πατριάρχη, κ. κ. Βαρθολομαίο», δηλαδή, προς τον Πανάγαθο να πηγαίνουν πρίμα οι μπίζνες του καπιταλιστή - εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη δεν εισακούστηκαν. Προφανώς ο μεγαλοδύναμος θα είχε με πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθεί και έτσι «ο ευυπόληπτος πολίτης κ. Β. Μαρινάκης», αντιμετωπίζει δικαστικές περιπέτειες.

Όπως μας ενημερώνει η σημερινή ειδησεογραφία η εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση Noor1 και των τριών τόνων ηρωίνης ολοκληρώθηκε, και έχει κατατεθεί το πόρισμα στις ανακριτικές αρχές προκειμένου να διεξαχθεί η κύρια ανάκριση.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης  και οι συνεργάτες του, (πρόκειται για τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ναυτιλιακής εταιρείας Capital Νίκο Συντιχάκη, τον δικηγόρο Πειραιά Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη και τον ναυτασφαλιστή Ηλία Τσακίρη)  βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα εξαιρετικά βαρύ κατηγορητήριο που επισύρει ποινές ακόμα και ισοβίων δεσμών.
Αφορά σε διακίνηση, κατοχή, αποθήκευση, χρηματοδότηση ναρκωτικών από εγκληματική οργάνωση, εγκληματική λαθρεμπορία και διερεύνηση ξεπλύματος μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες και πάλι στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης. 

Αν και η εμπειρία μας κάνει να στεκόμαστε πολύ επιφυλακτικοί σε τέτοιες εξελίξεις –πιθανόν κι αυτή η υπόθεση να εξελιχθεί σε μια φωτοβολίδα, όπως τόσες στο παρελθόν- θα παρακολουθήσουμε την υπόθεση, περιμένοντας το «Βήμα» να κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο καταγγέλλοντας την «σκευωρία» που έχει στηθεί σε βάρος του εκδότη του.

Υ.Γ: Αναμένουμε ανακοίνωση από την Ν.Δ καθώς και από τον δεσπότη Πειραιά, Σεραφείμ.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger