Home » , » Διεστραμμένα αποβράσματα

Διεστραμμένα αποβράσματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 | 8:57 μ.μ.

Υπάρχουν δυστυχώς κάποια αποβράσματα τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας για τα οποία δυσκολεύεσαι να τους αποδώσεις χαρακτηρισμό. Και στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στην είδηση που μας γνωστοποιεί το Φιλοζωικό και πολιτιστικό σωματείο «Διασώζω» Καρδίτσας. Σύμφωνα μ’ αυτή ένας υπάνθρωπος –κακώς δεν αναφέρεται το όνομα του- εκτόνωσε όλη την κτηνωσία του πάνω σε μια γατούλα.
Την στόχευσε με το ψαροτούφεκο του και το καμάκι του διαπέρασε όλο της το κορμί.

Τα μέλη του σωματείου στα οποία καταγγέλθηκε το αποτρόπαιο περιστατικό κάλεσα κτηνίατρο ο οποίος χειρούργησε το ζώο, αφαίρεσε το καμάκι και η γάτα τώρα νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.

«Η κατάσταση του ζώου ήταν απερίγραπτη με το καμάκι να προεξέχει δεξιά και αριστερά περίπου 20 εκ. σε κάθε πλευρά. Το ζώο δεν μπορούσε ούτε να βγει από το κλουβί αλλά ούτε και να κουνηθεί καθώς το καμάκι εκτός του βάρους του καθώς ήταν συμπαγές σιδερένιο, μπλεκόταν στο πλέγμα και κρατούσε τη γάτα ακίνητη», δηλώνει σε ιστοσελίδα μέλος του φιλοζωικού σωματείου.

Υπήρξε άτομο που παρακολούθησε το περιστατικό και το οποίο κατάγγειλε τον δράστη. Η αυτόφωρη διαδικασία που ακολούθησε καταδίκασε το δίποδο κτήνος σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και δικαίωμα έφεσης. 

Κι αυτό το περιστατικό έρχεται στην δημοσιότητα λίγες μέρες μετά την γνωστοποίηση ότι δυο στρατιώτες κακοποίησαν ένα σκυλάκι.
Αλήθεια τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που όλο τον σάπιο εσωτερικό τους κόσμο τον εκτονώνουν πάνω σε ανυπεράσπιστα ζώα;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger