Home » , » Βρε τον άτιμο!

Βρε τον άτιμο!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 | 8:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Πως τα λέει ο Πρόεδρος της Γαλλίας, πως τα λέει. Είπε πως θα μας στηρίξει, αν μας την πέσει η Τουρκιά. Τώρα σωθήκαμε! Όπως μας υποστήριξε η Γαλλία, όταν χρεοκοπήσαμε; Από ότι γνωρίζουμε, μας επέβαλαν Μνημόνιο, μας λεηλάτησαν και μας ήπιαν το αίμα.
Ευτυχώς δεν βλέπω να είμαστε τόσο ανόητοι, ώστε να αλληλοσκοτωθούμε με τους Τούρκους, παρόλο που ανισόρροποι υπάρχουν. Πιθανότατα η όλη υπόθεση είναι για να πάρουν καινούριες μίζες οι Έλληνες και Τούρκοι αετονύχηδες από την αγορά νέων όπλων.

Θα τα έλεγα “παλτά” αλλά αυτά σκοτώνουν. Κυρίως όσους τα χειρίζονται. 13 Γαλλικά αεροσκάφη έχουν πέσει κι έχουμε θρηνήσει νεκρούς. Αν σκεφτείτε πως πήραμε λιγότερα από 60, που μας στοίχησαν το βάρος τους σε χρυσάφι, καταλαβαίνουμε τον τρόπο που θα κατατροπώσει ο Μακρόν τον Σουλτάνο: Θα του πουλήσει Mirage. Και θα πέφτουν και θα χρωστάει!
Εγώ πάντως πατίνι να μου χάριζαν με τέτοιες στατιστικές, δεν θα το δεχόμουν...

Σήμερα θα ασχοληθώ κι άλλο με το φίλο μας. Άμα έχεις φίλο το Μακρόν τι να τον κάνεις τον εχθρό; Χειραψία σου κάνει και μετά κλαις το χέρι που λείπει από τον αγκώνα και κάτω.
Βέβαια τα Ελληνικά ΜΜΕ τον λατρεύουν. Όπως αγαπάνε τους τοκογλύφους, τα παράσιτα, τους νεοφιλελέ. Γιατί να μην τον αγαπάνε; Χήρα είναι; Ή συνταξιούχος;

Είναι βέβαια λιγάκι δολοφόνος -εκτός από υποκριτής- αλλά κατά τα άλλα είναι καλό αρπακτικό. Και γλυκούλης. Έκανε κι άλλη δήλωση όλο σερμπέτι. Μια δήλωση που οι ντόπιοι κατασκευαστές προπαγάνδας την έθαψαν αμέσως. Ίσως επειδή χαλάει τη σούπα των Ελλήνων δοσίλογων που τον έχουν για πρότυπο. Είπε πως ο βομβαρδισμός στη Συρία έγινε “για την τιμή της Διεθνούς κοινότητας” !!!
Κι εγώ μόλις το άκουσα, θυμήθηκα τον αξέχαστο Αλεξανδράκη στο έργο “Είμαι αθώος”. “Ποια τιμή βρε μασκαράδες;” είχε πει γελώντας ακούγοντας τη φράση “για την τιμή του στρατού της Γαλλίας”.
Μήπως ευνοούσε το χρήμα, τα λεφτά που δίνεις, για να αγοράσεις το εμπόρευμα; Διεθνής κοινότητα σε τιμή ευκαιρίας. Τζάμπα πράμα.

Η τιμή τιμή δεν έχει και χαράς τον που την έχει. Πρόεδρε, μια και μιλάμε για τιμή θα μας στηρίξεις στ' αλήθεια, λόγω τιμής; Όσο οι σακαράκες του θα πιάνουν καλή τιμή, θα είναι μαζί μας. Όπως το κουνούπι το καλοκαίρι. Βρε το άτιμο!
Ελλάς – Γαλλίας αποικία. Και Γερμανίας, Αμερικής, Αγγλίας... Είμαστε το πρώτο διεθνές προτεκτοράτο. Μόνο οι γείτονες μη μας παρενοχλήσουν, οι άλλοι ας μας πηδάνε.

Μεσιέ, μιας και το έφερε η κουβέντα, μας παρενόχλησαν ένα ελικόπτερο οι Τούρκοι. Τι του είπαν; Μάλλον “Τι ελικόπτερο είσαι εσύ μανάρι μου; Να μπούμε κι εμείς μέσα σου, να πάμε βόλτα;” Όπως ήταν φυσικό παρεξηγήθηκε το Chinook. Τράβα δείρε τους.

Κι αυτούς και όσους θέλουν να δουν το sequel των Ιμίων. Τίμησαν δήθεν τον πιλότο. Δεν έκαναν αυτοπροβολή, δεν είναι πολεμοκάπηλοι. Όχι! Απλά είναι παιδικά αφελείς. Πάμε τώρα κι εμείς μαζί να ανεβάσουμε μια σημαία, να την κατεβάσουν οι Τούρκοι, να πάρουμε μετά κι οι δυο νέα χρέη...

Να φωνάξω τέλος ένα εγκάρδιο: Ζήτω η Γαλλία! Από τότε όμως που σταμάτησαν το έθιμο με τους Ευγενείς και τη γκιλοτίνα, γέμισαν απατεώνες... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger