Home » , » Ο τρισμέγιστος πολιτικός και επιστήμονας Γ. Μιχελογιαννάκης μας προσφέρει τις ιατρικές του γνώσεις.

Ο τρισμέγιστος πολιτικός και επιστήμονας Γ. Μιχελογιαννάκης μας προσφέρει τις ιατρικές του γνώσεις.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 | 11:21 μ.μ.

Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης ίσως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γραφικό δείγμα γελοίου αστού πολιτικάντη. Ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ, μεταπήδησε στο κόμμα του Κουβέλη και όταν διαπίστωσε ότι αυτό πήγαινε για φούντο την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για να βρει στέγη στο σημερινό κυβερνητικό κόμμα και να συνεχίζει να εισπράττει την παχυλή βουλευτική αργομισθία του. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Ούτε είναι άξιο αναφοράς ότι θεωρείτε απ' τους καλύτερους μπαφουρολόγους της βουλής, αποτελώντας συνεχώς αντικείμενο σατιρικών τηλεοπτικών εκπομπών

Οταν λοιπόν ο βουλευτής αυτός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απασχολημένος να λύνει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας και όταν δεν κάνει απεργία πείνας για ότι του ρθει στο μυαλό -λεπτομέρεια ότι δίνει αυτόν τον αγώνα τρώγοντας- θυμάται και την .. επιστημονική του ιδιότητα.

Θέτει, λοιπόν, στην υπηρεσία του κοινού τις ιατρικές του γνώσεις όπως έκανε και σήμερα για το σχέδιο νόμου σχετικά με τα μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και της υιοθεσίας. Και τι μας είπε αυτός ο εξαιρετικός επιστήμονας; Οτι "αυτό το νομοσχέδιο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια, ένα ενδεχόμενο που, ως γιατρό και ως πολιτικό, με βρίσκει αντίθετο".

Μάλιστα. Για τον πολιτικό Μιχελογιαννάκη μιλήσαμε παραπάνω. Πάμε τώρα να δούμε και πόση βαρύτητα έχουν οι επιστημονικές - ιατρικές απόψεις του. Και γ' αυτό δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα εμείς παρά να παραθέσουμε ένα περασμένο βιντεάκι μας. Ηταν η εποχή που γινόταν λόγος για την νομοθετική ρύθμιση για καύση των νεκρών. Μας δήλωσε τότε ο τιτανομέγιστος επιστήμονας Μιχελογιαννάκης: "Θα μιλήσω σαν γιατρός. Στα 20 χρόνια της ενεργούς ιατρικής που εκτελώ την θετική συμβολή των λειψάνων την έχω δει και γι' αυτό ακριβώς δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση την καύση των νεκρών γιατί θέλω να υπάρχουν τα λείψανα που με την καύση δεν υπάρχουν".

Μετά από τέτοια εμπειρία του κυβερνητικού βουλευτή μπορεί κανείς να περνάει απαρατήρητη την άποψη του, για το σχέδιο νόμου που συζητείται τώρα στην βουλή;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger