Home » , » Αντίδραση του "Ρουβίκωνα" για το όργιο αυταρχισμού της εργοδοσίας της Vresnet,

Αντίδραση του "Ρουβίκωνα" για το όργιο αυταρχισμού της εργοδοσίας της Vresnet,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 | 10:14 μ.μ.

Για το όργιο αυταρχισμού της εργοδοσίας που επικρατεί -όπως και στις περισσότερες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα- στην επιχείρηση Vresnet, γράφαμε σ' αυτή μας την ανάρτηση.

Να θυμίσουμε ότι ο ιδιοκτήτης αυτού του κάτεργου, Ηρακλής Μπάμζας, απέλυσε πρόσφατα έγκυο εργαζόμενη στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης και στην συνέχεια απέλυσε τρεις ακόμα εργαζόμενους από την εταιρεία του οι οποίοι που τόλμησαν να μιλήσουν για το αυτονόητο, υπερασπιζόμενοι τη συνάδελφό τους.

Σήμερα μέλη του "Ρουβίκωνας" εισέβαλαν στα γραφεία εταιρείας στην Καλλιθέα, και σε εργαζόμενη της επιχείρησης είπαν να μεταφέρει στην εργοδοσία το μήνυμα τους. Κι αυτό δεν είναι άλλο παρά ότι το αφεντικό της επιχείρησης πρέπει να ξαναπροσλάβει τους απολυμένους και να αποσύρει τις μηνύσεις που έχει υποβάλλει εναντίον τους, "διαφορετικά θα μας βρει μπροστά του με άλλους τρόπους", όπως τόνισαν τα μέλη της αναρχικής ομάδας.

Με ανακοίνωση του που δημοσιεύει στο indymedia ο Ρουβίκωνας αναφέρεται αναλυτικά στον εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί στην Vresnet, κάτι που συμβαίνει στις περισσότερες επιχειρήσεις "ειδικά στον κλάδο των εταιριών call centers, τηλεπωλήσεων και διαφημιστικών".
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger