Home » , » Παρανοϊκοί εγκληματίες

Παρανοϊκοί εγκληματίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 | 7:54 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πάει το ξανθό γένος, μας εγκατέλειψε. Κλάμα οι οπαδοί του Παστίτσιου. (Εγώ προτιμώ το μουσακά). Αφού οι Ρώσοι πήγαν με τους Τούρκους, ποιος θα μας σώσει τώρα;
Ποιος θα φέρει “το ποθούμενο”, ποιος θα μας δώσει την Πόλη, χωρίς να ανοίξει ελληνικό ρουθούνι;
Μα ο περιούσιος, ο εκλεκτός λαός του Θεού. Οι Εβραίοι! Εντάξει απόγονοι των ταγματασφαλιτών, μην ξινίζετε τα μούτρα σας, τώρα πια είμαστε σύμμαχοι! Πάντα ήμασταν, με τις ευλογίες των ΗΠΑ της ΕΕ και του ΔΝΤ που προστέθηκε εσχάτως στους προστάτες μας (νταβατζήδες στην Τουρκική).

Λάβρος “ο δικός μας” ο Νετανιάχου, τα έψαλε άγρια στο Σουλτάνο. “Εσύ σκότωσες περισσότερους”! Μπορεί γλυκέ μου κανίβαλε, αλλά εδώ δεν κάνετε διαγωνισμό ποιος θα φάει τους πιο πολλούς ανθρώπους. Αυτό κάνετε; Ωχ!

Να φυλάξουμε πάντως κάπου αυτούς τους διαλόγους μεταξύ του Ισραηλινού και του Τούρκου σφαγέα, να τους έχουμε όταν τα ξαναβρούν. Μα θα τα ξαναβρούν; Αναμφισβήτητα! 
Εδώ, καλέ μου αναγνώστη, τα βρήκε ο Σαμαράς με το Μητσοτάκη, το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, και δεν θα τα βρουν δυο σύμμαχοι; Κι οι δυο αγαπάνε το America. Ξέχασες που είναι;

Απλά ο Σουλτάνος έχει εκλογές. Ε, τι να πει τώρα; Να μιλήσει όπως ο δικός μας “για δυσανάλογη βία”; Θα τον μαυρίσουν οι Τούρκοι! Και στις κάλπες και στο ξύλο. Θα του πουν “Μπρε απατεώνα, μας δουλεύεις; Για Συριζαίους μας πέρασες”;
Θα κάνει τώρα το κομμάτι του και μετά τις εκλογές, θα κατηγορήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Την ξέρει καλά τη δουλειά, την έχει ξανακάνει με τους Ρώσους, τους Γερμανούς κ.α.
Να πει την αλήθεια, πως είναι τσιράκι των ΗΠΑ; Τρελός είναι; Είναι, αλλά όχι τέτοιου είδους.

Σπάω πλάκα με τους Ελληναράδες. Τώρα πιστεύουν ότι θα μας βοηθήσουν οι ΗΠΑ κι οι Εβραίοι να κάνουμε σκόνη τους Τούρκους! Έχω πέσει κάτω από τα γέλια. Βέβαια κάποιοι από αυτούς δεν είναι τόσο βλάκες όσο δείχνουν. Υπάρχει κονόμα πίσω από αυτό.
Διότι εκτός από τους Αμερικάνους κατασκευάζουν όπλα και οι Ισραηλινοί. Σου λέει “να μην πάρουμε κι από κει μίζα”; Έχει κόλπο η δουλειά. Μας λένε πως τάχα είναι καιρός να εξοπλιστούμε! “Ο Σουλτάνος έχει αγριέψει, οι ΗΠΑ είναι εναντίον του”... κι οι πανέμορφες γυμνές νεράιδες θα με πάρουν στον πλανήτη τους, που είναι όλος από παγωτό! Τι; Αφού ο καθένας λέει το παραμύθι του, να πω κι εγώ το δικό μου.

Το ότι δεν υπάρχουν ανάμεσα στα κράτη αιώνιες φιλίες αλλά αιώνια συμφέροντα, πιθανόν το έχετε ακουστά. Το ότι οι πολιτικοί δεν έχουν μπέσα είναι επίσης γνωστό. Για να συνδυάσουμε αυτά τα δυο, τι έχουμε; Δυο γαϊδάρους που γκαρίζουν ο ένας τον άλλο. Και οι δυο έσφαξαν πάρα πολλούς. Είναι τώρα ευχαριστημένοι; Αυτοί μπορεί, εμείς όχι.

Η Τουρκία, αν ευνοούσε αυτά που λέει, θα έφευγε από το ΝΑΤΟ. Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα. Κι αν οι Αμερικάνοι θεωρούσαν πως ο Ερντογάν πίστευε έστω και μια λέξη από αυτά που τσαμπουνά, θα τον είχαν στείλει σε τροχιά γύρω από τον Πλούτωνα.
Ελέγχουν την Τουρκία, όπως ακριβώς ελέγχουν την Ελλάδα. Οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε και στην πράξη ο Ερντογάν κάνει ότι του πούνε οι ΗΠΑ. Απλά, επειδή θέλει να ξαναβγεί, δεν είναι σαν τους δικούς μας κοπρολάγνους, που γλύφουν εκεί που αφοδεύει ο Αμερικάνος Πρόεδρος. Αηδία!

Όσο για το ποιος σκότωσε πιο πολλούς ο “διαγωνισμός” συνεχίζεται. Ο Σουλτάνος για να κερδίσει τον τίτλο του πιο αιμοβόρου κτήνους σκοτώνει και αθώους Τούρκους εκτός από άμαχους Κούρδους, ενώ ο Ισραηλινός συνεχίζει το μακελειό στην Γάζα και λέει να επιτεθεί πάλι στη Συρία μια και δεν ευστόχησαν οι προηγούμενοι πύραυλοι.

Κανονικά αυτοί οι τύποι μαζί με τον ανισόρροπο Τραμπ, έπρεπε να ήταν σε κάποιο ψυχιατρείο, αν όχι σε κελί υψίστης ασφαλείας. Δυστυχώς κυβερνάνε εκατομμύρια και αυτό ακριβώς είναι δείγμα Παρακμής, όχι τα δικαιώματα των Gay. Διότι όταν αφήνουν οι πολλοί να τους κυβερνούν τέτοιοι παρανοϊκοί εγκληματίες, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά με ολόκληρη την Κοινωνία. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger