Home » , , » Τα μέλη του "Ρουβίκωνα" για τα τρικάκια στο αυτόφωρο. Τα φασιστοειδή που ξυλοκόπησαν τον Μπουτάρη;

Τα μέλη του "Ρουβίκωνα" για τα τρικάκια στο αυτόφωρο. Τα φασιστοειδή που ξυλοκόπησαν τον Μπουτάρη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Μαΐου 2018 | 3:34 π.μ.

Με τον Μπουτάρη όχι απλώς δεν μας συνδέει τίποτα αλλά κατά καιρούς έχουμε κάνει σκληρή κριτική σ’ αυτόν τον πολιτικό γυρολόγο.
Από κει και πέρα όμως, στομαχικές διαταραχές μας προκαλούν τα άνανδρα φασιστοειδή που του επιτέθηκαν καθώς και τα ναζιστικά και φασιστικά υποκείμενα που προσπαθούν να δώσουν άλλοθι σ’ αυτούς τους τραμπουκισμούς.

Παράλληλα έχουμε και μια απορία. Να δεχθούμε ότι οι μπάτσοι δεν ήταν σε θέση να προβούν σε καμιά σύλληψη την ώρα που συνέβαινε, το γεγονός. Μια ματιά όμως να ρίξει κανένας  στο οπτικοακουστικό υλικό που κυκλοφορεί στα ΜΜΕ και τα social media διακρίνει ξεκάθαρα τους τραμπούκους δράστες που ξυλοκόπησαν βάναυσα τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Οπότε έχουμε μια απορία. Θα γίνει κάποια σύλληψη στα όρια του αυτοφώρου;
Διατυπώνουμε αυτή την ερώτηση γιατί σχετικά πρόσφατα από βίντεο που κυκλοφόρησε διαπιστώθηκε ότι μέλος του «Ρουβίκωνα» περούσε τρικάκια στο Βρετανικό Συμβούλιο στο Κoλωνάκι, και οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Επίσης, μόλις χτες, άλλο ένα 19χρονο παιδί, μέλος αυτής της αναρχικής συλλογικότητας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο –τελικά πήρε τακτική δικάσιμο γιατί δεν παρουσιάστηκαν οι μηνυτές του- επειδή, σύμφωνα με τους ασφαλίτες, φαίνεται σε βίντεο που παρουσιάζεται η παρέμβαση του «Ρουβίκωνα» σε συμβολαιογραφείο, το οποίο συμβάλει στο να αρπαχτεί λαϊκή περιουσία προς όφελος «αρπακτικών» μέσω πλειστηριασμών.

Για να δούμε. Οι ασφαλίτες θα δείξουν τα ίδια ανακλαστικά στα φασιστοειδή που ξυλοκόπησαν τον Μπουτάρη; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger