Home » , » Αναμφισβήτητα στοιχεία ότι η "συντρόφισσα" συμβολαιογράφος κ. Δάλλα συνεργεί στο να καταλήξει λαϊκή περιουσία στα νύχια κορακιών -αρπακτικων.

Αναμφισβήτητα στοιχεία ότι η "συντρόφισσα" συμβολαιογράφος κ. Δάλλα συνεργεί στο να καταλήξει λαϊκή περιουσία στα νύχια κορακιών -αρπακτικων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Μαΐου 2018 | 2:35 π.μ.

Αν και κινδυνεύουμε να γίνουμε κουραστικοί, δεν είναι δυνατόν να προσπερνάμε τα θρασύτατα ψέματα είτε της "συντρόφισσας" συμβολαιογράφου κ . Δάλλα είτε του υπόδικου προέδρου του συλλόγου συμβολαιογράφων Αθήνας Γιώργου Ρούσκα -δηλώσεις που της έκαναν "σημαία" κάποιοι ΚΚΕδες- οπότε θα τους δώσουμε άλλη μια αποστομωτική απάντηση, ελπίζουμε για τελευταία φορά.

Παραθέτουμε πίνακες όπου φαίνεται καθαρά ότι η "εκλεκτή" του ΠΑΜΕ, για να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του στις εκλογές του συλλόγου συμβολαιογράφων, εκπλειστηριάζεi περιουσίες φτωχών λαϊκών ανθρώπων, αρκετές απ' αυτές είναι τα σπίτια που έχουν σαν μοναδική κατοικία.

Τους παρακάτω πίνακες μας τους έστειλε η Κατερίνα Τραγαλού, από την συλλογικότητα "Δρόμος Ανοιχτός" και είναι στοιχεία που δεν μπορεί να αμφισβητηθούν.

Υ.Γ: Φέρνουν κατάγματα στην νοημοσύνη μας όσοι επικαλούνται την δήλωση του Συλλόγου Αθήνας ότι η κ. Δάλλα είναι ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας.

Υ.Γ2: Ερχεται και ακόμα μια πολύ πιο άσχημη εξέλιξη για την "συντρόφισσα" συμβολαιογράφο.
  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

20 Μαΐου 2018 στις 7:30 π.μ.

Δεν μπορούν να αμφισβητηθούν; Το μόνο που δεν μπρεί να αμφισνητηθεί είναι η εμμονική σας αντιΚΚΕ εμπάθεια!Και η λύσσα σας να στηρίζετε τον συριζα και τους "αγανακτισμένους.ΜΗν ξεχνιόμαστε...ΧΑΙΡΕΤΕ!

20 Μαΐου 2018 στις 8:01 π.μ.

Κακως καθεστε και ασχολειστε με τη Λιανα και τα συντροφια τους
Αυτοι δεν εχουν ηθικους φραγμους Ο παλιος ηγετης τους τολεγε
``Θα συνεργαστουμε και με το διαβολο``Αυτο υλοποιει η Λιανα σημερα

20 Μαΐου 2018 στις 11:42 π.μ.

Τα "στοιχεία" που παραθέτετε όλως τυχαίως δεν μας πληροφορούς σε ΤΙ είδους πλειστηριασμό συμμετείχε η συγκεκριμένη.Επειδή πληροφορήθηκα πως αφορούσε επίσχεση εργαζόμενων γαι πληρωμή δεδουλευμένων.Είνει έτσι ή όχι;

20 Μαΐου 2018 στις 1:26 μ.μ.

Παραθέτω απόσπασμα από κείμενο αναρτημένο στο ΒΚ, το οποίο παρουσιάστηκε ως "δόγμα" από αυτούς που το ανήρτησαν:

"Οπως έχει δηλώσει η αντιπρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Λένα Κοντογεώργη:
"Δεν υπάρχει ορισμός της πρώτης κατοικίας και γι’ αυτό υπάρχει σύγχυση προς το είδος του ακίνητου, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί πρώτη κατοικία του οφειλέτη.... . Ο συμβολαιογράφος που διενεργεί τον πλειστηριασμό δεν γνωρίζει τι περιλαμβάνεται στο Ε9 του οφειλέτη και γενικά αγνοεί την περιουσιακή του κατάσταση. Καλείται να εκτελέσει μια δικαστική απόφαση"."

Σε μόλις ελάχιστες ώρες οι φωστήρες του ΒΚ αναίρεσαν αυτά που υποστηρίζουν και μας "απέδειξαν" ότι η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος "εκπλειστηριάζεi περιουσίες φτωχών λαϊκών ανθρώπων" με μία λίστα όπου δεν αναφέρεται ούτε ο ιδιοκτήτης των ακινήτων ούτε η περιουσιακή του κατάσταση.

Κατά τα άλλα, η δήλωση της συμβολαιογράφου ήταν σαφής:
"Δεν υπάρχει περίπτωση πρώτης λαϊκής κατοικίας, που να έχει εκπλειστηριαστεί από εμένα. Αντίθετα, στο πλαίσιο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, ως συμβολαιογράφος, φροντίζω πάντα και με κάθε πρόσφορο τρόπο, να εξασφαλίζω ότι δεν θα εκπλειστηριαστεί από εμένα κανένα σπίτι φτωχών και αδύναμων ανθρώπων. Μάλιστα, λόγω της πολιτικής μου αυτής θέσης έχω στερηθεί συνειδητά αντικείμενο εργασίας."

Συμπερασματικά:

Βασική προϋπόθεση για να πάθει κάποιος "κάταγμα στη νοημοσύνη" είναι να διαθέτει...

20 Μαΐου 2018 στις 2:00 μ.μ.

Κουραστικό να απαντάμε σε αστειότητες ανεγκέφαλων ατόμων αλλά θα το κάνουμε για τελευταία φορά. Το ότι δεν γνωρίζει ο/η συμβολαιογράφος αν το σπίτι που εκπλειστηριάζει είναι ή όχι η πρώτη κατοικία, δεν σημαίνει ότι δεν το γνωρίζει και ο ιδιοκτήτης που βλέπει την περιουσία του να βγαίνει στο σφυρί!!!

Για την συγκεκριμένη "συντρόφισσα" συμβολαιογράφο έχουν γίνει επώνυμες καταγγελίες ότι ανέλαβε να πλειστηριάσει μοναδικές κατοικίες φτωχών ανθρώπων γι' αυτό και στοχοποιήθηκε. Αυτό προκύπτει από ρεπορτάζ που κάναμε. Είναι ευνόητοι οι λόγοι που η αναρχική ομάδα δεν θέλει να δώσει τα ονόματά τους στην δημοσιότητα. (Αλλωστε φαίνεται και απ' τους παραπάνω πίνακες σε ποιους μπορούν να ανήκουν διαμερίσματα των 40-60000 ευρώ που εκπλειστηριάζει το συμβολαιογραφικό γραφείο της Δάλλα).

Το ότι η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν εκπλειστηριάζει "πρώτες λαϊκές κατοικίες" είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Τα ίδια που λέει και η κυβέρνηση δηλαδή ότι δεν γίνονται πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών.

Συμπερασματικα

Μην προσπαθείς ένα γουρούνι να το μάθεις να μιλάει ανθρώπινα. Και το γουρούνι ενοχλείς και τον καιρό σου χάνεις. (Αιγυπτιακή παροιμία)

21 Μαΐου 2018 στις 12:29 μ.μ.

"Για την συγκεκριμένη "συντρόφισσα" συμβολαιογράφο έχουν γίνει επώνυμες καταγγελίες ότι ανέλαβε να πλειστηριάσει μοναδικές κατοικίες φτωχών ανθρώπων γι' αυτό και στοχοποιήθηκε."
μία δύο από αυτές τις επώνυμες καταγγελίες για να έχουμε και μεις την ίδια εικόνα;

"Αυτό προκύπτει από ρεπορτάζ που κάναμε."
Δημοσιογραφάρες επιπέδου τριανταφυλλόπουλου που έχετε την πολυτέλεια να κάνετε ρεπορτάζ και να το βάζετε στο συρτάρι χωρίς να δει το φως της δημοσιότητας η επίπονη δουλειά σας;

"Είναι ευνόητοι οι λόγοι που η αναρχική ομάδα δεν θέλει να δώσει τα ονόματά τους στην δημοσιότητα."
Επειδή όμως δεν είναι και τόσο ευνόητοι οι λόγοι που δεν δίδονται τα στοιχεία των ακινήτων, οι ημερομηνίες, τα ποσά και οι "επισπεύδοντες" μήπως εσείς που βαθ(υ)ά έχετε σχέσεις με αυτούς μπορείτε να τα δημοσιεύσετε;

"(Αλλωστε φαίνεται και απ' τους παραπάνω πίνακες σε ποιους μπορούν να ανήκουν διαμερίσματα των 40-60000 ευρώ που εκπλειστηριάζει το συμβολαιογραφικό γραφείο της Δάλλα)."
Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά τους πίνακες θα δει πως πρέπει να βγάλει τις "εταιρίες" γιατί αποκλείεται πίσω τους να είναι εργάτης, τις θέσεις στάθμευσης των 40 και 60 χιλιάδων ευρώ καθώς και τις πολυκατοικίες. Για τα καταστήματα θα μπορούσαμε να κρατήσουμε κάποια αν αποδεδειγμένα έμεναν μέσα οικογένειες;
Βγάζοντας και τις διπλοεγγραφές αφού κάθε ακίνητο έχει μοναδικό κωδικό θα βρεθούν τα ύποπτα και συγκεκριμένα που θα πρέπει να εξεταστούν και οι περιγραφές των ακινήτων. Αν μέσα λέει κενό ή ημιτελές δεν νομίζω να καλύπτει πρώτη κατοικία...
Πόσα απομένουν από τους καταλόγους σας για να ρωτήσουμε συγκεκριμένα την Δάλλα;

ΥΓ. Διαβάστε και λιγάκι αυτά που δίνετε ως στοιχεία...
ΥΓ2. Κατοικία - δύο μεζονέτες με δύο θέσεις στάθμευσης για κάθε εργατική οικογένεια κατά τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας. Άσχετο, αλλά να προσέξουμε η ντάτσα να έχει περισσότερες θέσεις στάθμευσης για τους φίλους.
ΥΓ3. Ο μύθος που απλόχερα σκορπιέται στον αέρα πως ο συμβολαιογράφος δεν ξέρει αν είναι πρώτη κατοικία το σπίτι που βγάζει στο σφυρί είναι νωρίς να σβήσει.

19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10:13 π.μ.

πολλά μπορει να πει κανεις για την εξωκοινοβουλευτικη (επειδη δεν την ψηφιζουν λογω ανταγωνισμου με ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ) Αριστερα (επειδη φωνάζει γενικως και το φωνάζει ειδικώς) αλλά η προασπιση εργατικών συμφερόντων δεν ειναι απο αυτά σιγουρα...Ο Ντουρος Εργατιστης σημειώνει το προφανες για οσους έκατσαν να δουν τα "στοιχεια" που παραθέσατε...φυσικά δεν ξερω την κυρία και διατηρω τις επιφυλάξεις μου (οπως σε καθετι που δεν εχουμε προσωπικη άποψη/γνωση) αλλά το ειδος των περουσιών που αναγραφονται στα "στοιχεια' (τρομάρα σας) μου φερνει στο νου αυτό που πάντα πιστευα: η οργη των "αριστεριστών" δεν ειναι παρά η οργή των μεσοαστών που ο καπιταλισμός απο την μια δεν τους αφηνει στην...ησυχία τους και τους πιέζει απο την μια κι απο την άλλη ενάντια στο εργατικο κίνημα/ ΚΚΕ που αντι να προασπίζει τα... καλά χρόνια του ΠΑΣΟΚ καλεί σε ταξική πάλη κι εργατικη εξουσία...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger