Home » , , , » Ευχάριστα μαντάτα για τον Κούλη

Ευχάριστα μαντάτα για τον Κούλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Μαΐου 2018 | 9:51 μ.μ.

Μπορεί να αποκαλύφθηκε σε όλο το μέγεθος της η σκευωρία της αντιτρομοκρατικής βάση της οποίας συνεχίζεται ο καφκικός εφιάλτης για Ηριάννα και Περικλή και τα δυο νέα αυτά παιδιά με δικαστική "βούλα" να βρίσκονται για ένα χρόνο στην φυλακή.

Μπορεί επίσης να θριάμβευσε για άλλη μια φορά η αστική δικαιοσύνη και οι αποφάσεις της να συμβαδίζουν με το "περί δικαίου κοινό αίσθημα", όπως έγινε στην περίπτωση του "μιζαδόρου", πρώην υπουργού Μαντέλη, και με το να θεωρήσει απόλυτο νόμιμο και τον νέο σφαγιασμό των συντάξεων στο οποίο προχώρησε η κυβέρνηση, βρέθηκαν όμως οι "λειτουργοί της Θέμιδας¨μπροστά σε κάποιες καραμπινάτες υποθέσεις που "την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενοι" εξέδωσαν κάποιες δικαστικές ετυμηγορίες.

Την πρώτη περίπτωση την πληροφορούμαστε από δημοσίευμα της εφημερίδας "Documento" και είναι αυτή που αναφέρει η λεζάντα της φωτογραφίας που παραθέτουμε. (Την ανέβασε ο Κώστας Βαξεβάνης στο twittet).

Μας γνωστοποιεί κάτι που δεν γνωρίζαμε. Οτι δηλαδή, κουμπάρος του Κυριάκου είχε κάτι νταλαβέρια με εικονικά τιμολόγια, δικάστηκε γι' αυτό, κρίθηκε ένοχος και οδηγήθηκε στην φυλακή. Αγνοούμε την συγκεκριμένη υπόθεση. Θα δούμε το συγκεκριμένο δημοσίευμα και αν το θεωρήσουμε ενδιαφέρον θα κάνουμε σχετική ανάρτηση. 
Αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι ότι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σχέση με εικονικά τιμολόγια όταν ήταν χωμένος μέχρι τα μπούνια στο σκάνδαλο της Ζήμενς.

Αυτή όμως δεν είναι η μόνη "ευχάριστη" είδηση που είχε αποδέκτη τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το άλλο ευχάριστο μαντάτο του ήρθε από την απόφαση δικαστηρίου της Σύρου, στο οποίο σύρθηκαν για να δικαστούν 9 μέλη του "Ρουβίκωνα".

Στα μέλη της αναρχικής ομάδας είχε αποδοθεί η γελοία κατηγορία της "Διατάραξη λειτουργίας Δημόσιας Υπηρεσίας" για την πρόσφατη ακτιβίστικη ενέργεια τους να πετάξουν τρικάκια σε χώρους του δημαρχείου, με τα οποία κατάγγειλαν το εργοδοτικό έγκλημα το οποίο στοίχισε την ζωή σε δυο εργάτες και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός τρίτου.

Και επειδή τέτοιες αστείες κατηγορίες μόνο σε έκτακτο μετεμφυλιακό στρατοδικείο θα μπορούσαν να σταθούν, για τους δικαστές της Σύρου ήταν μονόδρομος να αθωώσουν τα μέλη της αναρχικής ομάδας.



Να ευχηθούμε, λοιπόν "περαστικά" στον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, καθώς και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που είχαν σπεύσει να επιδοκιμάσουν  τον δήμαρχο της Τήνου, Γ. Σιώτο, για την πρωτοβουλία που πήρε να ποινικοποιήσει μια καθαρά συμβολική πολιτική ενέργεια.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger