Home » , » Είμαστε έτοιμοι για τις αγορές.

Είμαστε έτοιμοι για τις αγορές.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 | 7:49 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Κρεμασμένοι στο τσιγκέλι, αφού μας έσφαξαν και μας έγδαραν, περιμένουμε να μας αγοράσουν.
Είχαμε γράψει πως δεν θα γίνει ούτε ένα ευρώ κούρεμα. Οι τοκογλύφοι όχι μόνο δεν θα έχαναν, αλλά θα έπαιρναν ακόμα περισσότερα. Κι αυτό γιατί τα Μνημόνια, αυτή η ανεπανάληπτη λεηλασία, η ολοκληρωτική οικονομική (κι όχι μόνο) καταστροφή μιας χώρας, έγιναν ακριβώς για να μην χάσουν ούτε ένα σεντ τα καπιταλιστικά τέρατα.

Τα κοράκια, τα όρνεα, που λέγονται τοκογλύφοι, αφού μας ήπιαν το αίμα μέχρι τελευταίας ρανίδας, μας ρουφούν τώρα το μεδούλι.
88 προαπαιτούμενα, 88 νέα μέτρα σφαγής, θυσιών, θα ισχύουν μαζί με τα εκατοντάδες προηγούμενα, όχι όσο λένε τα καθάρματα, αλλά εσαεί, μέχρι να αποφασίσουμε επιτέλους να επαναστατήσουμε, να φύγουμε από ΕΕ – ΝΑΤΟ. Γιατί άλλη λύση εκτός της ριζικής αλλαγής, εκτός του γκρεμίσματος ενός απόλυτα διεφθαρμένου και άδικου συστήματος, δεν υπάρχει.

Οι κανίβαλοι των αγορών περιμένουν να φάνε κι αυτοί κομμάτι από το πτώμα της Ελλάδας. Αφού μας γλέντησαν οι σαδιστές Γερμανοί, μας λένε τώρα πως είμαστε έτοιμοι να βγούμε στο σκλαβοπάζαρο.
Θα συνέχιζαν τα μνημόνια, αν τα όσα έκαναν δεν τρομοκρατούσαν άλλους λαούς, οι οποίοι θέλουν ν' αποδράσουν από το στρατόπεδο συγκέντρωσης που λέγεται “Ευρωπαϊκή Ένωση”, για να αποφύγουν τα βασανιστήρια, που πάθαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Τα ερείπια μιας χώρας, βαπτίζονται “επιτυχία” της. Στην πραγματικότητα είναι θρίαμβος των τοκογλύφων και των απατεώνων, που μας πούλησαν για εξουσία (ελέω δανειστών) και προνόμια. Φοβούμενοι πως θα τους ξεφύγει μεγαλύτερη λεία, μας άφησαν προσωρινά για να μας αποτελειώσουν αργότερα.
Η επόμενη μεγάλη κρίση της ελληνικής οικονομίας, το επόμενο Μνημόνιο, έχει πλέον επίσημη ημερομηνία: 2030, όταν λήξει η δήθεν περίοδος χάριτος και το “βιώσιμο” χρέος θα ξαναγίνει αυτό που ήταν πάντοτε: Μια θηλιά στο λαιμό μας. Θηλιά, που χαλαρώνει ή σφίγγει ανάλογα με το κέφι των τοκογλύφων.

Ξέρουμε όλοι, πως δεν πρόκειται ποτέ να πληρώσουμε δυο ΑΕΠ, όταν μάλιστα έχουν φροντίσει να διαλύσουν εντελώς ακόμα και αυτές τις ελάχιστες υποδομές κι όταν - ελέγχοντας τα πάντα - φροντίζουν να μας τρώνε σιγά σιγά. Κάθε μέρα γινόμαστε όλο και πιο αδύναμοι, πιο εξαρτημένοι.

Είμαστε έτοιμοι για τις αγορές; Αναμφισβήτητα! Γιατί τι άλλο θέλει ο πελάτης; Να αγοράσει φθηνά. Εδώ είμαστε! Τι θέλει ο τοκογλύφος; Να κερδίσει περισσότερα. Αυτό οι δοσίλογοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των υπολοίπων αστικών συμμοριών, το εξασφάλισαν!

“Περάστε κόσμε! Δανείστε μας! Θα πάρετε πίσω τα γαμημένα σας λεφτά ό,τι κι αν γίνει! Χιλιάδες να πεθάνουν, εσείς όμως θα κερδίσετε. Που να μην έχουμε ούτε να φάμε, εσάς θα σας πληρώσουμε. Δώστε τα κωλοδάνειά σας στους κηφήνες μας, τους χαραμοφάηδες, τους κλέφτες, που μας χρεοκόπησαν. Θα τα πάρετε πίσω με τόκο αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα τα πληρώσουν οι είλωτες, θα θυσιαστούμε εμείς γι αυτούς, για σας!

Θα κόψουμε τις συντάξεις, τους μισθούς, το λαιμό μας και θα τα πάρετε. Θα τα πάρετε, να τα βάλετε στα κιβούρια σας, καθάρματα του κερατά!
Μπορεί να μην έχουμε νοσοκομεία, σχολεία, αεροδρόμια, λιμάνια, νησιά, χώρα, αλλά θα έχουμε τις αναθεματισμένες δόσεις. Θα σας τα δώσουμε και με το παραπάνω. Θα τα πάρετε τα λεφτά σας μουνόπανα των αγορών! Να τα βάλετε βαθιά στον κώλο σας!”

Α σιχτίρ πια. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger