Home » , » Θρήνος έπεσε σε όλο τον κόσμο της «καθώς πρέπει αριστεράς» μετά την δήλωση του Γρηγόρη Ψαριανού

Θρήνος έπεσε σε όλο τον κόσμο της «καθώς πρέπει αριστεράς» μετά την δήλωση του Γρηγόρη Ψαριανού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 | 3:46 π.μ.


Θρήνος έπεσε σε όλο τον κόσμο της «καθώς πρέπει αριστεράς» μετά την δημόσια δήλωση που έκανε ο τυχάρπαστος, εξυπνάκιας και φαφλατάς, το απωθητικό παράσιτο από πολιτική σκοπιά, Γρηγόρης Ψαριανός, ότι  μετά "μισό αιώνα" εγκαταλείπει την "αριστερά" ανακαλύπτοντας άλλους πολιτικούς ορίζοντες.

Φυσικά ποτέ δεν είναι αργά. Αλλωστε χρειάστηκε μόνο 42 χρόνια για να πάρει πτυχίο απ' τη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά; Δεν θα χρειαζόταν λίγα χρόνια περισσότερα για να καταλήξει σ' αυτή την καθοριστική του απόφαση αυτός ο πολιτικός ογκόλιθος;

Προφανώς και δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τον τρόπο σκέψης που έχει αυτός ο πολιτικός γυρολόγος -από τον ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην ΔΗΜΑΡ και από εκεί στο "Ποτάμι" ενώ σε λίγο θα είναι στα αζήτητα- και το σκεπτικό με το οποίο κατέληξε σ' αυτή του την απόφαση.

Αυτό που γνωρίζουμε γι' αυτόν τον εθνοπατέρα είναι ότι, -όταν δεν ταυτίζεται απόλυτα με τις αντιλήψεις του ναζιστή βουλευτή Π. Ηλιόπουλου- συμμετέχει στην «παραγωγή κοινοβουλευτικού έργου», τύφλα στο μεθύσι, και με συναδέλφους του να τον κατηγορούν ότι είναι «σεξιστής, αντιδραστικός, ότι παρενοχλεί σεξουαλικά συντρόφισσες-συνεργάτιδες στη Βουλή»
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger