Home » , » Η ανευθυνότητα (μόνο;) των καθεστωτικών ΜΜΕ και η σημερινή παρέμβαση του "Ρουβίκωνα".

Η ανευθυνότητα (μόνο;) των καθεστωτικών ΜΜΕ και η σημερινή παρέμβαση του "Ρουβίκωνα".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 | 2:58 μ.μ.

Η πληροφόρηση που έχουμε αναφέρει ότι δεν ήταν μέλη του "Ρουβίκωνα" τα άτομα που έκαναν σήμερα παρέμβαση στο υπουργείο Εμπορίου, για να δοθεί άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Το ότι όλες οι "μεγάλες" υποτίθεται, δημοσιογραφικές ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανόμενης και της ΕΡΤ,  αποδίδουν την συγκεκριμένη δράση σ' αυτή την αναρχική ομάδα είναι άλλο ένα δείγμα της ανευθυνότητας (μόνο;) που υπάρχει στην καθεστωτική δημοσιογραφία.

Η σημερινή δράση του "Ρουβίκωνα", σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia, αφορά την παρέμβαση που έκαναν μέλη της αναρχικής ομάδας, στο γραφείο του Δημήτρη Καλιαμπάκου, ο οποίος έχει κάνει τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, η οποία αφορά τις εξορύξεις πετρελαίου στην Ήπειρο.

"Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προωθούν μία ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή", τονίζει στο σχετικό κείμενο ο "Ρουβίκωνας", αποδίδοντας στον καθηγητή Δ. Καλιαμπάκο ότι είναι συνένοχος "για το έγκλημα που ήδη ξεκίνησε στην Ήπειρο με εφιαλτικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και την αειφόρο πρωτογενή οικονομία". 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger