Home » , , » Που είναι η καταδίκη της βίας υποκριτές παπαγάλοι;

Που είναι η καταδίκη της βίας υποκριτές παπαγάλοι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 | 8:55 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Τι “καλός” που είναι ο φονιάς ενός παιδιού! Όταν το παιδάκι είναι Ρομά, ο φονιάς είναι “άγιος”! Άμα είναι κανενός αστού, ξαναγίνεται τέρας.
Τα ΜΜΕ λοιπόν προσπαθούν να ξεπλύνουν το αίμα. Αλλά το αίμα δεν βγαίνει, λερώνει και τα δικά τους βρωμερά χέρια.
Στο μεταξύ οι μπάτσοι σφυρίζουν αδιάφορα. Αν λήστευε τράπεζα ο “γνωστός επιχειρηματίας”, θα έβγαζαν μια φωτογραφία του, ΝΑ! (με το συμπάθιο), ενώ δεν θα άφηναν σπιθαμή γης να μην ψάξουν για τα λεφτά. Αλλά το παιδάκι, που δολοφονήθηκε άγρια ήταν φτωχό κι έτσι κοιμούνται ήσυχοι... Και όρθιοι.

Από κοντά κάθε συγγενής και φίλος του φονιά, να βγει στον αέρα, να μας πείσει “τι καλός που ήταν στη δουλειά του”. Μπορεί, αλλά δεν εξαφανίστηκε λόγω επαγγελματικών προβλημάτων, την κοπάνησε, επειδή σκότωσε ένα αθώο κοριτσάκι.
Καταλάβατε τι έγινε; Προφανώς, αλλά μερικούς δεν τους νοιάζει. Τους νοιάζει να “φύγουν οι γύφτοι”. Και να μείνουν ποιοι; Αυτοί που παίρνουν ένα όπλο και ρίχνουν στο ψαχνό; 
“Μα ήταν ήσυχος” μας λένε! Ε και; Την παροιμία για τα “σιγανά ποτάμια” την ξέρουμε όλοι.

Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι η πολιτική κάλυψη, που δίνει η Δεξιά σε ένα έγκλημα του κοινού Ποινικού Δικαίου! Που είναι η καταδίκη της βίας υποκριτές παπαγάλοι; Δεν είναι βία να σκοτώσεις; Δίνεται κάλυψη γιατί το αθώο θύμα ήταν Ρομά!
Απροκάλυπτος ρατσισμός από τους βόθρους των “συναδέλφων επιχειρηματιών”, που έχουν τα κανάλια!

Δεν τους ενδιαφέρει βέβαια ούτε ο θύτης, ούτε πολύ περισσότερο το θύμα. Δεν τους νοιάζει καθόλου η συγκεκριμένη υπόθεση, τους ενδιαφέρει όμως πάρα πολύ να προωθήσουν το φασισμό. Όταν δικαιολογούν έμμεσα τη δολοφονία μιας μικρής Ρομά, παροτρύνουν τους φασίστες, να εγκληματήσουν κατά των μειονοτήτων και των μεταναστών. Γι αυτό και τα ψέματα. Δεν ήταν καυγάς μεταξύ Ρομά και δεν έγινε καμία διάρρηξη.
Ο φονιάς πήγε με πρόθεση να σκοτώσει. Πυροβόλησε δυο φορές, σκότωσε τη μικρή, έπειτα τραυμάτισε έναν ενήλικο! Αυτός και ο ISIS θα έκαναν κάτι τέτοιο.

Κάτι ακόμα: Τα καθάρματα στα ΜΜΕ της ακροδεξιάς γνωρίζουν καλά ότι είμαστε από τις χώρες με τη μικρότερη εγκληματικότητα.
 Πολύ πιο χαμηλά από τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Σουηδία κοκ. Μη μιλήσουμε για τις ΗΠΑ, γιατί εκεί γίνεται κανονικός πόλεμος. Κι όμως καλλιεργούν κλίμα ανασφάλειας. Γιατί; Για να φοβηθούμε ώστε να δεχτούμε περισσότερη καταστολή. Να δεχτούμε το κάρφωμα, την παρακολούθηση, την αστυνομική βία, όλα τα στραβά και άσχημα της δικτατορίας.

Πότε φοβόμασταν πραγματικά; Όταν δήθεν “κοιμιζόμασταν με ανοικτές τις πόρτες”. Τότε ακριβώς, στη Χούντα, δεν τολμούσαμε ούτε να μιλήσουμε. Τότε απήγαγαν ανθρώπους, τους βασάνιζαν και τους σκότωναν. Βέβαια τα εγκλήματα αυτά τα έκανε, το ίδιο το Κράτος. Όπως σήμερα τη μεγαλύτερη κλοπή την κάνουν οι Κυβερνήσεις (και αυτοί που τις αγοράζουν), κατακρεουργώντας τους μισθούς, τις συντάξεις, τα επιδόματα, βάζοντας χαράτσια κοκ. 

Δηλαδή δεν έχουμε εγκληματικότητα; Έχουμε, αλλά όχι όπως την εννοούν οι φασίστες.
Πόσοι μετανάστες πνίγηκαν στο Αιγαίο; Πόσοι τιμωρήθηκαν γι αυτό; Πόσοι έχουν τα λεφτά στο εξωτερικό, ενώ εδώ πληρώνουμε τα χρέη τους; Δεν είναι απάτη αυτό; Δεν είναι οικονομικό έγκλημα; 

Πόσοι πολιτικοί κατηγορήθηκαν ότι βούτηξαν δημόσιο χρήμα; Πάρα πολλοί. Πόσοι τιμωρήθηκαν; Ελάχιστοι. 

Απάτη είναι τα όσα λένε τα site της ακροδεξιάς και τα κανάλια. Όχι μόνο για την πολιτική, αλλά και θέματα που αφορούν την Υγεία, όπου κάποιοι αδίστακτοι κομπογιαννίτες, προσπαθούν να αισχροκερδήσουν πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Πόσα πρόσωπα υπεράνω υποψίας κατηγορήθηκαν για βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκων ακόμα και προς τα ίδια τους τα παιδιά; Δεν ήταν αυτοί Έλληνες; Να δούμε ξανά τις φάτσες τους;
Πόσους χτύπησαν κι έσφαξαν οι παρακρατικοί τραμπούκοι της ακροδεξιάς; Γιατί τόσα χρόνια καθυστερεί η δίκη της συμμορίας; 

Δεν θα περάσει ο φασισμός. Απαιτούμε δικαιοσύνη, πραγματική δικαιοσύνη όχι αστική μαϊμού. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger