Home » , » Δώστε αμέσως άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα!

Δώστε αμέσως άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 | 12:41 μ.μ.

Το Συμβούλιο Φυλακής συνεδριάζει τις Πέμπτες και εξετάζει αιτήσεις κρατούμενων για χορήγηση άδειας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σήμερα, το Συμβούλιο θα συνεδριάσει με τη νέα του σύνθεση (με τον νεοτοποθετημένο εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, Ιωάννη Χατζόγλου). Το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα βρίσκεται πάνω-πάνω στη λίστα, καθώς εκκρεμεί από τις αρχές του Μάρτη (δεν εξεταζόταν, επειδή είχαν αυτοεξαιρεθεί οι δυο εισαγγελείς στους οποίους έχει ασκήσει πειθαρχικές διώξεις η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου).
 
Η άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα πρέπει να δοθεί σήμερα κιόλας. 
  
Κάθε παράταση της εκκρεμότητας θα ισοδυναμεί με βασανιστήριο.
 
Οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νικαίας έχουν προειδοποιήσει και οι υπεύθυνοι του υπουργείου Δικαιοσύνης (Κοντονής, Παπαγγελόπουλος, Φυτράκης) το ξέρουν πολύ καλά: η κατάσταση του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα είναι πολύ βαριά. Η απεργία πείνας που πραγματοποιεί είναι σκληρή (αρνείται οποιοδήποτε σακχαρούχο σκεύασμα - μόνο νερό), ο οργανισμός του ήταν ήδη καταπονημένος από προηγούμενες απεργίες πείνας, γι’ αυτό και μέσα σε λίγες μέρες έφτασε σε κατάσταση κατάρρευσης. Η ζωή του βρίσκεται ήδη σε κίνδυνο.
 
Κάθε μέρα που παρατείνουν το μαρτύριο, η υγεία του Δ. Κουφοντίνα φθείρεται και οι συνέπειες αυτής της φθοράς θα φανούν στο μέλλον. 
ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ! 

Πηγή: "ΚΟΝΤΡΑ" 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger